Lansete CUSTOM

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
adrignat
veteran
veteran

Mesaj de adrignat » 30 Dec 2010, 13:41

semlecangheorghe scrie:Am o lanseta produsa de trabucco,de 2.10m,gramajul nalucii3-25gr.Conform producatorului,este facuta din doua tipuri de carbon,pentru senzitivitate si elasticitate,stiti povestea..Acuma vreo 7 ani cind am cumparat-o a costat in jur de 100ron..Mi-a placut de ea din clipa cind am scuturat-o in magazin...si a mea a ramas..Totusi minerul era nitel cam lung,si inelele mari si grele.Acuma am" dezbracat-o",si provizoriu am montat pe ea un set de fuji alconite.Nu-mi vine sa cred cum i s-a schimbat tinuta.Daca n-ar avea inscriptiile alea de la trabucco ai zice ca-i blanc american..Sint curios cit cintareste cind v-a fi gata ,deocamdata astept mandrina si alte maruntisuri..O fi custom sau nu :roll: ???
e cumva syncron-ul?da ca da chiar e foarte faina lanseta
si nu,nu e custom!e....customizata! :lol:

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 30 Dec 2010, 15:51

Daca sa ajuns la nivelu acesta de-a " customiza" pina si bete trabuco :lol: :lol: :lol: cred ca cele scrise de colegu' Tristian au fost ca nuca -n perete .. :oops: cel putin pt. unii.

Da Gigiluta este cea mai "custom" lanseta de care am auzit pina acum ..bravo .

P.S. Iti recomand daca o vei termina de "customizat" vreodata sa incerci sa o asiguri pe la Allianz :lol: :lol: :lol: sau daca aia nu vor poti sa-ti iei asta de la fishshop: http://www.fishshop.ro/Articles/customview.aspx?id=32
are sa te scape de multe neplaceri ,iti zic eu din proprie experienta. :wink:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 30 Dec 2010, 15:53

ce oameni :)

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 30 Dec 2010, 16:00

valistrati scrie:Daca sa ajuns la nivelu acesta de-a " customiza" pina si bete trabuco :lol: :lol: :lol: cred ca cele scrise de colegu' Tristian au fost ca nuca -n perete .. :oops: cel putin pt. unii.

Da Gigiluta este cea mai "custom" lanseta de care am auzit pina acum ..bravo .

P.S. Iti recomand daca o vei termina de "customizat" vreodata sa incerci sa o asiguri pe la Allianz :lol: :lol: :lol: sau daca aia nu vor poti sa-ti iei asta de la fishshop: http://www.fishshop.ro/Articles/customview.aspx?id=32
are sa te scape de multe neplaceri ,iti zic eu din proprie experienta. :wink:
eu nu inteleg de ce este necesar acest misto ieftin ... daca omului ii place un anumit blank (fie el si un telescop luat de la rusi din piata) de ce sa nu incerce sa il imbunatateasca sau sa il refaca intr-un anumit mod ... adica trebuie neaparat sa fie nu stiu ce Jackall sau Megabass pentru a putea fi custom ... sau poate trebuia sa fie neaparat Daiwa ...

astia suntem noi romanii ... buni doar la mistouri si comentarii la adresa altora ... :oops:
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 30 Dec 2010, 16:14

Colegu , nu cred ca ai inteles nimic din pacate ,sau nivelul discutiei despre lansete custom te depasesete . :oops:

Care era nivelul discutiei pina acum si ce exemplu ne-a dat colegul Gigi...

Sa fim seriosi ,care e mai mare caterinca a mea la adresa "customizarii" unei lansete Trabuco sau chiar "customizarea " ei?

In principu fiecare face ce vrea cu sculele pe care le are ,dar sa cobori nivelul discutiei care era f. interesanta pina acum la o asemene stupiditate e cale lunga ....

Oricum si orice s-ar "pune" pe acea lanseta sau pe o lanseta de serie nu se numeste custom ....parerea mea. :wink:

In rest numai de bine .

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 30 Dec 2010, 16:18

valistrati scrie: Oricum si orice s-ar "pune" pe acea lanseta sau pe o lanseta de serie nu se numeste custom ....parerea mea. :wink:
si cu ocazia asta subiectul se poate inchide ... deci indiferent de ce blank sau lanseta de serie se discuta aceasta sub nici o forma nu poate si numita custom ... :roll: ... chiar as fi curios cate lansete custom exista in cazul asta ...

am ciudata senzatie ca pe tine te cam depaseste subiectul asta ...

mai bine lasam partea cu off-topic-ul ...

la multi ani si numai bine ...

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 30 Dec 2010, 16:37

Taticu ' esti chiar pe dinafara ...

Custom sunt DOAR lansete facute pe blankurile existente pe piata pe care proprietarul impreuna cu rodbuilderul convin sa aplice accesorile pe care le considera ei de cuviinta tinind cont de marca , aspect, greutate,etc si nu in ultimul rind de PRET.

Cind toate acestea sunt indeplinite si dupa montaj ,lanseta obtinuta se numeste lanseta CUSTOM.

Daca mai contine si "marca' sau semnatura celui care a "facut-o" e si mai ok.
In principiu toate lansetele CUSTOM sunt sau ar trebui sa fie UNICAT.

Orice alte modificari sau inbunatatiri facute pe o lanseta de serie indiferent de producator se pot numi oricum altcumva dar nu CUSTOM.

Iar lansete intradevar CUSTOM sunt destule in RO ,atit de spinn cit si de crap sau fly ....cerceteaza si vei vedea. :wink:

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 30 Dec 2010, 16:42

prima afirmatie ...
valistrati scrie: Oricum si orice s-ar "pune" pe acea lanseta sau pe o lanseta de serie nu se numeste custom ....parerea mea.
a doua afirmatie ...
valistrati scrie: Custom sunt DOAR lansete facute pe blankurile existente pe piata pe care proprietarul impreuna cu rodbuilderul convin sa aplice accesorile pe care le considera ei de cuviinta tinind cont de marca , aspect, greutate,etc si nu in ultimul rind de PRET.

Cind toate acestea sunt indeplinite si dupa montaj ,lanseta obtinuta se numeste lanseta CUSTOM.
pai sunt sau nu custom pana la urma ... :roll: ...

nu are rost sa continuam ... :lol:

ANDREI RIGA
veteran
veteran

Mesaj de ANDREI RIGA » 30 Dec 2010, 16:44

valistrati scrie:Orice alte modificari sau inbunatatiri facute pe o lanseta de serie indiferent de producator se pot numi oricum altcumva dar nu CUSTOM.
UPGRADE !

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 30 Dec 2010, 16:57

Colegu ori nu intelegi ori nu vrei sa intelegi diferentele ....

1.Lanseta de serie e ceva deja facut ...deci nu mai poate fi CUSTOM.

2. Blank nu e lanseta ,chiar daca e facut in serie ...

Exista in lume si rodbuilderi care fac si blankuri nu numai leaga componentele la viitoarea lanseta ,dar acestia sunt f. putini iar timpul de asteptare foarte mare...

CUSTOM este o lanseta conceputa pe un blank cumparat de pe piata pe care isi lasa "amprena artistica" cei ce asambleaza lansete impreuna cu viitorul proprietar.

Sper sa intelegi macar acum in ceasul al 12-lea :lol: :lol: :lol: inainte de revelion. :lol: :lol:

Scrie răspuns