Lansete CUSTOM
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- veteran
depinde cat de "micro"razvan m. scrie:Daca tot veni vorba de trend, sunt curios cat timp va mai dura pana va patrunde si la noi trendul inelelor micro...![]()

spre exemplu de vreun an sunt posesorul unor lansete custom ( tot pe blankuri rainshadow

- andriipopa75
- veteran
vezi ca le incurci; inelele micro au numere intre 2 si 4,5, iar tu vb despre inele de fly nr.5-8 folosite in Fuji New Concept
http://www.mudhole.com/site/files/Micro ... 0Specs.pdf
http://www.mudhole.com/site/files/Micro ... 0Specs.pdf
@ionut
nu numai
de exemplu am o lanseta cu inele fuji low rider,primul inel are diametru undeva la 18mm.cand am incercat-o prima data la avat(pentru asta mi-am luat-o) am fost foarte dezamagit.mono-ul iese in spire mari de pe tambur si simteam ca franeaza la contactul cu inelul de plecare foarte mult,rezultand lanseuri sub capacitatile blank-ului.
la prima iesire cu textil am avut o revelatie........spun cu mana pe inima ca lansez sensibil mai departe cu ea decat altii in aceleasi conditii,cu acelasi fir si aceeasi naluca.
e o lanseta care lanseaza super superbine
asta cu toate ca dupa schemele fuji ar fi trebuit sa aiba(conform lungimii-8'6" si puterii MH) inel de plecare de 30mm 
nu numai

de exemplu am o lanseta cu inele fuji low rider,primul inel are diametru undeva la 18mm.cand am incercat-o prima data la avat(pentru asta mi-am luat-o) am fost foarte dezamagit.mono-ul iese in spire mari de pe tambur si simteam ca franeaza la contactul cu inelul de plecare foarte mult,rezultand lanseuri sub capacitatile blank-ului.
la prima iesire cu textil am avut o revelatie........spun cu mana pe inima ca lansez sensibil mai departe cu ea decat altii in aceleasi conditii,cu acelasi fir si aceeasi naluca.

e o lanseta care lanseaza super superbine

-
- veteran
dupa fiecare inel amplitudinea buclelor firului e tot mai mica........asa ca,depinde foarte mult la ce inaltime fata de blanc se afla primele 2 inele.asta la spin.burtea scrie:Nu se freaca firul de blank la lansare daca inelele au piciorul scurt?
la cast firul nu iese in bucle,asa ca inelele micro sunt pe felie.
- semlecangheorghe
- veteran
Am o lanseta produsa de trabucco,de 2.10m,gramajul nalucii3-25gr.Conform producatorului,este facuta din doua tipuri de carbon,pentru senzitivitate si elasticitate,stiti povestea..Acuma vreo 7 ani cind am cumparat-o a costat in jur de 100ron..Mi-a placut de ea din clipa cind am scuturat-o in magazin...si a mea a ramas..Totusi minerul era nitel cam lung,si inelele mari si grele.Acuma am" dezbracat-o",si provizoriu am montat pe ea un set de fuji alconite.Nu-mi vine sa cred cum i s-a schimbat tinuta.Daca n-ar avea inscriptiile alea de la trabucco ai zice ca-i blanc american..Sint curios cit cintareste cind v-a fi gata ,deocamdata astept mandrina si alte maruntisuri..O fi custom sau nu
???

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
- kuin tauti
- veteran
vorba lu Nusti.. , daca´i din ghiveci ... apoi ofcorse it is a costum made...
Jiji... daca nu te crede lumea... scrie pe ia ca sa fi sigur !.. , nah asa fac meseriashi... , la trabuc schimba / scrie o litera´n fata sau mai stiu io si adauga texte benga... thight loop ... sex ... and ievriting... sti tu... end it is speshily
pardon iesti speshily !
glumesc...
Jiji... daca nu te crede lumea... scrie pe ia ca sa fi sigur !.. , nah asa fac meseriashi... , la trabuc schimba / scrie o litera´n fata sau mai stiu io si adauga texte benga... thight loop ... sex ... and ievriting... sti tu... end it is speshily

glumesc...