Lansete CUSTOM

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 29 Dec 2010, 10:34

hehe, multumesc , barosane !!!

acu, io am inteles ezact ce ai vrut tu sa zici, da cum nu am chef de munca si am chef de scris , am zis sa te intarat nitzel :D :D :D

stii care-i treaba ? pana la urma custom, concept, upgrade, whatever ... nu are nici o importanta .... iti place un batz de fabrica, il iei, chit ca e 400 sau 2000 de ron ...

iti place un blank, da simti tu ca ar mere mai bine facut altfel decat l-au gandit aia de la fabrica (care de principiu sunt mai destepti decat tine, doar ca au alte puncte de vedere si alte targeturi, ca ei produc in masa), il faci rost cumperi etc , si te duci la un nene in care ai incredere sa-l faca cum vrei tu ...

acu, ca iese mai bine sau mai prost, e problema ta personala, nu a rod builderului .... el te sfatuie cat poate, dar daca tu vrei malakie, el ar trebui sa o faca, si cu asta basta ... sa-ti esplice daca bati campii cu ceva, dar daca o tii mortis, sa te lase in pace ....

mai este si cazul cast /spin ... sunt bete super doar in varianta de cast sau de spin de la fabrica, si binenteles ca tu o doresti pe aialalta ....

iti dau doua exemple : am eu un hot shot de 8'6 facut de laurentiu, pe care loomis il face doar de cast ... ei bine, eu l-am vrut de spin :D :D :D

si al doilea, este un batz de la daiko, un dreadnaught de 7'6 pana in 2 oz, "ouraboros" , care mie mi se pare giga meseriash, giga tare plm plm plm ... costa o carca de bani, arata super misto, are compenete de top top, plm ... si o mare problema ... e de cast, and cast only :cry: .... ce n-as da pentru un blank de-ala :cry: :cry: :cry: ....

niste bulangii daiko astia, ca nu distribuie si blankuri, pt nebuni ca noi ... degeaba zici tu ca astia jmecherii fac bine ca fac doar betze integral, ca le fac mai bine decat oricine, si ca asa isi tin brandu' jmecher ....

io vroiam un daiko deasta, ca aja vroia mujchii mei, sa-l mermelesc eu in nebunia mea cum vreau eu :D :D :D

ps : binentele ca pe un premier barosane :D daca mie imi place blancul asta de premier de 1 1/2, ce ai tu cu mine ?

ca idee, stiu ca ai folosit si tu batzul asta mult timp ... stii cum arata si cum se prezinta blancul fara inelele alea basite ? este alt batz ..... iar la ce il folosesc eu, este ideal ....

este adevarat ca galetul ala de i l-am vandut lui andrei ovidiu era mai meseriash exact pe aceoleasi aplicatii ... dar era de cast , in mortii lui, ca iar ma enervez ... si eu cu castul nu m-am impacat ... ca-mi placea batul maxim ...

asa ca il customizez nitel pe premier, si-mi fac treaba :D :D :D

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 29 Dec 2010, 11:11

rine scrie: daca grohaiam ,sigur intelegeai ce am vrut sa spun :wink:

da da ! deh.. speranta moare ultima :lol:

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 29 Dec 2010, 13:57

@ Toni,

Se vede de la o posta ca esti pe sistem patroane... da' Daiko ala trebuia sa mi-l dai mie... ;). Am avut premierul ala pana in 1,1/2 si e ok, n-am ce zice.

Da' tu esti baron ce puii calului, ia-ti un Daimaru Kogyo dinasta de zici tu si dezbraca-l, apoi te joci si te exciti cu el cum vrei... ;) Ce zici? Sa iesi si tu in 3500-4000 de lei cu el, sa fii baiat! HAHAHAHAHA
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 29 Dec 2010, 18:24

Mii de blancuri julite! Excelent topic, cu fitze cu tot. :D
M-apuc sa citesc pe indelete, sa nu cumva sa zic ceva ce s-a mai spus pe la pagina 50 :lol: ca-mi sar vajnicii pazitori de subiecte la jugulara.
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

Andrei
veteran
veteran

Mesaj de Andrei » 29 Dec 2010, 20:47

Lebanele... Asa e cand e plictisu' mare:))...la grade minus... scri la tot ce prinzi.

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 29 Dec 2010, 21:10

Andrei scrie:Lebanele... Asa e cand e plictisu' mare:))...la grade minus... scri la tot ce prinzi.
Exact, mare rodbildar.
Juma de topic consta in fente si orgolii. Ma rog, asta e omu, supus naravurilor.
On topic: deci daca aleg o atza anume la matisaj sau o lungime exacta a reargripului, e fitza, utilitate sau trend?
:twisted:
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

Musti
veteran
veteran

Mesaj de Musti » 29 Dec 2010, 21:14

Clar fitza...
Cu usoare nuante de trend...
:lol:
Astept vremurile cand ne vom lauda cu pestii eliberati, nu cu cei prinsi...

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 29 Dec 2010, 21:16

Trend e doar daca reusesti sa prostesti si pe altii sa faca la fel. :lol:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 29 Dec 2010, 21:17

Utilitate clar.

Microgramele in minus te ajuta sa pescuiesti pe durate mai mari, alea in plus sa echilibrezi mulineta daca ai gresat-o prea mult.

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 30 Dec 2010, 00:00

Daca tot veni vorba de trend, sunt curios cat timp va mai dura pana va patrunde si la noi trendul inelelor micro... 8) 8)
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Scrie răspuns