acu, io am inteles ezact ce ai vrut tu sa zici, da cum nu am chef de munca si am chef de scris , am zis sa te intarat nitzel

stii care-i treaba ? pana la urma custom, concept, upgrade, whatever ... nu are nici o importanta .... iti place un batz de fabrica, il iei, chit ca e 400 sau 2000 de ron ...
iti place un blank, da simti tu ca ar mere mai bine facut altfel decat l-au gandit aia de la fabrica (care de principiu sunt mai destepti decat tine, doar ca au alte puncte de vedere si alte targeturi, ca ei produc in masa), il faci rost cumperi etc , si te duci la un nene in care ai incredere sa-l faca cum vrei tu ...
acu, ca iese mai bine sau mai prost, e problema ta personala, nu a rod builderului .... el te sfatuie cat poate, dar daca tu vrei malakie, el ar trebui sa o faca, si cu asta basta ... sa-ti esplice daca bati campii cu ceva, dar daca o tii mortis, sa te lase in pace ....
mai este si cazul cast /spin ... sunt bete super doar in varianta de cast sau de spin de la fabrica, si binenteles ca tu o doresti pe aialalta ....
iti dau doua exemple : am eu un hot shot de 8'6 facut de laurentiu, pe care loomis il face doar de cast ... ei bine, eu l-am vrut de spin

si al doilea, este un batz de la daiko, un dreadnaught de 7'6 pana in 2 oz, "ouraboros" , care mie mi se pare giga meseriash, giga tare plm plm plm ... costa o carca de bani, arata super misto, are compenete de top top, plm ... si o mare problema ... e de cast, and cast only

niste bulangii daiko astia, ca nu distribuie si blankuri, pt nebuni ca noi ... degeaba zici tu ca astia jmecherii fac bine ca fac doar betze integral, ca le fac mai bine decat oricine, si ca asa isi tin brandu' jmecher ....
io vroiam un daiko deasta, ca aja vroia mujchii mei, sa-l mermelesc eu in nebunia mea cum vreau eu

ps : binentele ca pe un premier barosane

ca idee, stiu ca ai folosit si tu batzul asta mult timp ... stii cum arata si cum se prezinta blancul fara inelele alea basite ? este alt batz ..... iar la ce il folosesc eu, este ideal ....
este adevarat ca galetul ala de i l-am vandut lui andrei ovidiu era mai meseriash exact pe aceoleasi aplicatii ... dar era de cast , in mortii lui, ca iar ma enervez ... si eu cu castul nu m-am impacat ... ca-mi placea batul maxim ...
asa ca il customizez nitel pe premier, si-mi fac treaba