Lansete CUSTOM

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
Jedi
veteran
veteran

Mesaj de Jedi » 28 Dec 2010, 18:20

Omul din link face totul home made
Lemnul mandrinei il strunjeste,finiseaza si stabilizeaza in rasini, ferulele mandrinei le face singur din aluminiu, indoaie inelele snake si striping din sirma la el acasa..
Eventual inelele striping din agat le comanda de afara..daca isi doreste cineva pentru un aer old fashion..
Mai lipseste sa-si toarca singur ata de montaj si sa prepare singur rasinile de lipire in eprubeta ... :D

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 28 Dec 2010, 18:54

burtea scrie:Ma, deocamdata linkul nu-i un argument. Vorbeam aici de rodbuilderi profesionisti ;)
Oricum, toata admiratia pentru baiatu care s-a apucat sa faca treaba asta!
Abia astept sa vad o lanseta terminata :D
Am vazut eu cateva. Sunt super.
Si sunt curios daca un "profesionist" chiar face treaba mai buna ca Alin sau e brandul mai mare si cam atat.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 28 Dec 2010, 19:59

Nu dadusem scroll pe pagina in jos... acum am vazut poze cu vreo 2 bijuterii.
Un profesionist (adica cineva care traieste din asa ceva) probabil ca face, doar cu cat faci mai multe cu atat le faci mai faine. Oricum ar fi, ca in orice dealtfel, inceputu-i cel mai greu si din partea mea are toata stima. Intr-o zi probabil ca o sa-mi faca si mie o lanseta. 8)

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 28 Dec 2010, 20:17

Eu le-am vazut pe bune, pipait, jucat, lansat.
As zice sa te grabesti pana nu trece la profesionism, s-ar putea sa te coste si sa astepti mai mult ca acum. 8)
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 28 Dec 2010, 20:27

Tavi scrie:Am vazut eu cateva. Sunt super.
Asta nemaidiscutand capitolul pret 8) ....
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 28 Dec 2010, 20:30

si uite.... pana la urma custom inseamna sa iti monteze cineva batul cum vrai tu ?
inseamna sa scrie jiji+ maricela= love pe cotor?

sau inseamna sa iti faca cineva blankul sa faca exact ce vrai tu ?

ca primele doo se rezolva asa : http://www.scottcustomshop.com/ :lol:

iar ultima...dupa cum zicea lumea pe aci ... e in mana , nu in scula :lol:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 28 Dec 2010, 20:33

Clar ca si pretul probabil va fi pe masura. Am alte cheltuieli de facut momentan si pana ma hotarasc sa trec pe bambus poate se apuca sa faca ceva modele avon sa nu trebuiasca sa ma apuc de fly :lol:

Intre timp uite un articol cu poze din The Guardian.

http://www.guardian.co.uk/money/interac ... ard-barder

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 28 Dec 2010, 21:10

evin scrie:Tristian vrea ceva teoretic, de aia i se pare scump.
Am vazut pescari care pun mai mult pret pe aspect decat pe functionalitate, e alegerea lor. Alunul are avantaje si dezavantaje (la fel si alte materiale) cum atarna ele in balanta depinde numai de tine.
Pana una alta, lansetele construite daca sunt facute de un meserias au cel mai bun echilibru intre pret, estetica si functionalitate. De asta sunt asa multe pe piata.
Sa-ti faci o lanseta custom pentru ca asa-i la moda e o alta tampenie care cred ca se intalneste doar la ''pescarii de pe net'' de care-s pline forumurile.
Nu mi se pare scump, chiar acceptam ca, "CUSTOM", sa fie mai scump, doar ceream o recunoastere a faptului. Am citit ultimele 3 postari ale tale la topicul asta si as spune ca aici cadem de acord aproape 100%, daca nu cumva ai inteles ca prefer look-ul in favoarea functionalitatii. Inafara de asta ne intelegem de minune! ;) Componentele pe care le dadeam acolo si inca le am in vizor pentru o viitoare lanseta sunt foarte compatibile si deloc extravagante, ca sa nu mai vorbim de teoretice... mai intreaba intre apropiati.

@ULK, toate componentele ce se vand pentru rodbuilding sunt de serie. Nu se vinde sasiu de bugatti veyron. Nu se vinde blank de megabass, chiar daca, ca si proprietati, multi alti producatori pot ajunge foarte aproape, nu stiu daca sunt identice. Custom e o suma de idee, viziune, look, functionalitate si performanta, restul, cum ma repet a nu stiu cata oara si cum remarca si evin, sunt moft, trend si cum tot el spune... "o prostie" daca o faci doar pentru ca e la moda.

La o masina daca ii pui motorul 2 cm mai la stinga e posibil sa nu mai merga. Echilibrul si armonia nu e doar gust si perfectionism, e si functionalitate.

Trebuie sa recunoasteti ca stiu sa anim discutiile. ;)
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 28 Dec 2010, 22:18

iechilibru my ass... :D

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 28 Dec 2010, 22:19

rine scrie:
kuintautti scrie:
si ca argument ...
oha :!:
oha CE ?

ce vrei sa zici ?

sau mai degraba hai sa intreb asa... vrei sa zici ceva sau doar te trezesti grohaind pe forum ?

Scrie răspuns