Lansete CUSTOM
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- kuin tauti
- veteran
cui ? lu ala de-l sti tu ? sau altora ... unui roman de-al nostru sau altora si altora ?
pina un alta ia de aici ... http://bamboovirods.wordpress.com/
- kuin tauti
- veteran
Si daca o regleaza cu 5 grade mai la stanga...gata, e mai custom, nu conteaza ca e facut din aceasi bambus ca si lansetele de serie sau ca defapt regleaza aia 5 grade exact cum i-a facut si la penultimul client? Se poate abera mult si bine , pe tema asta.
Doar faptul ca el iti lipeste fasiile de babus il face mai custom decat un bat din carbon? Ca , inelele tot de serie foloseste, ata la fel, epoxy pe inele lafel..hai sa zicem ca pune ata de matase..care se foloseste mai des la bete de bambus...dar tot nu vad diferenta fata de un bat facut pe blank de carbon...atat ca este mai mult de lucru la el...si iese o manopera de toata frumusetea
Doar faptul ca el iti lipeste fasiile de babus il face mai custom decat un bat din carbon? Ca , inelele tot de serie foloseste, ata la fel, epoxy pe inele lafel..hai sa zicem ca pune ata de matase..care se foloseste mai des la bete de bambus...dar tot nu vad diferenta fata de un bat facut pe blank de carbon...atat ca este mai mult de lucru la el...si iese o manopera de toata frumusetea

kuintautti scrie:cui ? lu ala de-l sti tu ? sau altora ... unui roman de-al nostru sau altora si altora ?
ba... cat de marfa!

- kuin tauti
- veteran
din pacate nu intelegi mare brinza...ULK scrie:Si daca o regleaza cu 5 grade mai la stanga...gata, e mai custom, nu conteaza ca e facut din aceasi bambus ca si lansetele de serie sau ca defapt regleaza aia 5 grade exact cum i-a facut si la penultimul client? Se poate abera mult si bine , pe tema asta.
dar e diferenta mare in comportamentul conicitatii
deci aberatia e doar de partea ta
- kuin tauti
- veteran
stai linistit...burtea scrie:kuintautti scrie:cui ? lu ala de-l sti tu ? sau altora ... unui roman de-al nostru sau altora si altora ?
ba... cat de marfa!
io am postat aici doar ca un punct de vedere...
si ca argument ... dar nu am nici o oaie in sant !
promit !
Ma, deocamdata linkul nu-i un argument. Vorbeam aici de rodbuilderi profesionisti 
Oricum, toata admiratia pentru baiatu care s-a apucat sa faca treaba asta!
Abia astept sa vad o lanseta terminata
Ma batea si pe mine gandu la un moment dat dar mai bine imi vad de meseria mea si cu banii de acolo imi cumpar o lanseta de la cineva care face treaba asta ca meserie, mai bine de cum as face-o eu.

Oricum, toata admiratia pentru baiatu care s-a apucat sa faca treaba asta!
Abia astept sa vad o lanseta terminata

Ma batea si pe mine gandu la un moment dat dar mai bine imi vad de meseria mea si cu banii de acolo imi cumpar o lanseta de la cineva care face treaba asta ca meserie, mai bine de cum as face-o eu.

Deci omul isi face blankul cu mana lui ok...cu asta este cu un pas inainte, de restul , corect...si blankul este inima batului , right, dar ca mandrina, inelele, gripul sunt tot de serie nu e problema?
De aia zic , ca am vazut ca exista , care iti fac tot manual si restul componentelor..inafara de inele...Nu acolo e linia oare...daca tot despicam firul in patru?
De aia zic , ca am vazut ca exista , care iti fac tot manual si restul componentelor..inafara de inele...Nu acolo e linia oare...daca tot despicam firul in patru?