tristiane, tu esti baiat baiat, asa cum scrie la carte ... doar ca te-ai ambalat nitzel
uite sa-ti dau un exemplu personal, si zi-mi tu cum se cheama si cum s-ar incadra treaba asta :
ieri m-am dus la laurentiu andronic cu urmatoarele :
- un blanc de avid 6.3 ( one piece )pana in 14 grame, mega giga ultra fast .... de ce ( evident de ce dupa mintea mea) ? pentru ca imi doream o " mini rangutza " de balta, cu care sa scot proteza la jalau cand intzep ...
- un loomis sjr 783 imx, batz demo la lansarea seriei, si care are un blanc de plangi langa el, cum n-a avut vreodata vreunul din sejereurile de serie dupa aia, si care evident are niste componente bashite pe el, asa cum numai loomis stie sa puna pe niste super blankuri ....
- un premier de 7' pana in 1 1/2, pe care il cunosti deosebit de bine, i guess

la care ma enervau grav inelele alea pe doua picioare, ce ( zic eu) afectau mult din performanta blancului
la primu, batz de facut de la 0 ....
la loomis, dezbracat complet, si refacut de la 0, asa cum se merita pentru un asemenea blanc ...
la st croix, de schimbat inelele, si o refinisare a plutei ....
acu, la ce categorie ma incadrez eu cu treaba asta ?
fac avidul ca-mi place de blank, si nu-mi place batzul de fabrica ... face laurentiu niste finisaje de 1000 de ori mai misto, in combinatiile de culori dupe gustul meu ( sunt discret, nu va impacientati

), cu gripul cat vreau eu, mandrina asezata dupa cat de lunga e mana mea, echilibrat dupa ce mulineta zic eu etc .... plus componentele mai de calitate ....
la loomis nu cred ca mai e nevoie sa esplic ce si cum .... un blanc de blanc, cu niste componente de ****, refacerea este evidenta ....
la st croix, este viziunea mea ca se va comporta altfel ( mai bine

) cu alte inele, iar pluta aia, desi de calitate, eu as fi desenat-o nitel altfel sa-mi placa mie la mana... asa ca o sa o aranjeze laurentiu ....
in plus, la toate 3, laurentiu dozeza la marea super arta cat epoxi sa puna la matisaj, astfel incat sa nu supra incarce ... am vazut destule jedemeuri de o tona de bani, supra incarcate cu epoxi la inele ....
si ca sa inchei, toata distractia cu betele astea, incluzand costurile de achizitie ale blancului / betzelor , componentele mediu spre high (inele YSG, tipuri tysg, mandrine fuji dps normale, eva, inele metalice de-alea scumpe sa inchida eva pe blanc, but caps mishto etc etc etc ), manopera lui laurentiu ( care este mai mult decat decenta) - 2300 de ron ...
deci 3 bete pe care le-am prezentat mai sus la 2300 de ron, facute exact cum vrea muschii mei la milimetru
e mult ? e putin ? e bine, nu e bine ?
no fucking idea, da io asa am vrut sa fac, si asa am facut
hai sa traiesti si sa fii sanatos tristiane !!!!!!
ps : mai am si alte betze custom, facute tot la laurentiu, asa ca putem continua discutie , ca mai am ce sa bag