Lansete CUSTOM

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
semlecangheorghe
veteran
veteran

Re: Lansete CUSTOM

Mesaj de semlecangheorghe » 23 Dec 2012, 18:57

Tavi scrie:aceleasi personaje, aceleasi discutii "obiective"...
eu cred ca ne-am cam lamurit ce parere aveti fiecare despre diverse blancuri: mhx, nfc, etc si nu mai e niciun secret ce parere aveti unul despre altul...
asa ca ce-ar fi sa mai schimbati placa si sa nu va mai contrati la nesfarsit pe tema blancurilor pentru ca e cam evident ca asta e doar un pretext ca sa va intepati?

Sau ce ar fi,daca nu te intereseaza subiectul sa iti vezi de altele..
Pina alta ,vorbeam cu Ene de materiale..nu stiu ce trebuie sa te bagi tu ,daca nu-ti place atmosfera care de altfel,este creata de ilustrul meu interlocutor..
Gigi,

nu vreau sa intru in conflict cu mintea ta putina si low cost
Ene,nu era nevoie sa scrii mult si fara continut.Ti-am spus ce dovezi m-ar impresiona pe mine...nu impresiile tale..
In rest fie cum zici tu...las sa pescuiesc eu lowcost...atita bai sa fie...
Important e sa prinzi peste...nah..

[IMG=http://img835.imageshack.us/img835/3479/img0664qt.jpg][/IMG]

Uploaded with ImageShack.us
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

crystianoo
veteran
veteran

Mesaj de crystianoo » 23 Dec 2012, 22:01

Voi certati-va incontinuare ca 'altii' isi vad de treaba :wink: In seara asta "Mos Craciun Andronic"m-a sunat si mi-a spus:"Pentru ca nu ai fost cuminte anul asta,de Craciun iti aduc o "RANGA" in loc de nuielusa" :lol:

Vorbim despre Phenix UltraMbx 703XH 7,3' 10-30 lbs 3/8-11/2

Mie imi trebuia o lanseta de Dunare care trebuia sa fie scurta,senzitiva,usoara,ieftina si dintr-o bukata :D

Deci :) Blankul a fost scurtat cu 8 cm din varf si 3,5 cm din cotor pt a indeplinii prima conditie,de senzitiva era ea fara sa ii faca doctoru nimic fiind penultimul model pana la capul de serie K2,dupa ce a iesit de pe masa de operatie a masurat 2,06 metri si a cantarit fix 148 grame lasandu-l pe doctor mut de uimire si argumentand "asta da rangleta bre" :lol: A fost echipata cu inele Fuji Alconite 8 la numar cu plecare de 30 si varf Sic de 7,la terminatiile matisajului s-a folosit ata metalica argintie,mandrina Fuji normala de 17(pe restul le urasc),iar sub mandrina Laurentiu foloseste argori din grafit(nu din plastic) pt o mai buna senzitivitate pe mandrina,foregrip de 9 cm,maner de 25 cm cu cotorul si restu din Eva.

O lanseta simpla fara brizbrizuri,foarte usoara,super puternica(arunca dublul maximului la care e data fara probleme),foarte ok la bani(TOTAL 940 lei cu tot cu blank),cu o actiune FAST curat care de cate ori o pun in sarcina ma face sa "urinez" de placere :elkgrin:

Bravo Maestre :respekt:

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Nu lasa pe maine ce poti sa faci poimaine cand defapt totul se rezolva raspoimaine...

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 23 Dec 2012, 22:06

Sa fie primita ! :mrgreen: Mare frumusete de teava de gaze :lol: :lol: ...Cu asta ar trebui sa sara singuri salaii din Dunare....fara a mai suferi de "teapa" :lol:
S-o folosesti cu folos...
p.s.: asta va fi the next one ....dar fara sa o scurtez
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

crystianoo
veteran
veteran

Mesaj de crystianoo » 23 Dec 2012, 22:07

Tu ai pus mana pe ea stii ce vorbesc :twisted:
Nu lasa pe maine ce poti sa faci poimaine cand defapt totul se rezolva raspoimaine...

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 23 Dec 2012, 22:09

crystianoo scrie:Tu ai pus mana pe ea stii ce vorbesc :twisted:
Dap....e fix ce-ti trebuia.
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

bogdan82
veteran
veteran

Mesaj de bogdan82 » 23 Dec 2012, 22:25

Si eu bunghisem ceva similar ... acelasi rating numai ca versiunea de 7ft

Cum e fata de Reconul de 2.5oz?

Andrei
veteran
veteran

Mesaj de Andrei » 23 Dec 2012, 23:06

Noh aia da ranga... si fara sa tai din ea e ranga de ranga, asa scurtata cred ca doare :lol: :lol: Ai grija sa fi la fel de rau si la anu :respekt:

crystianoo
veteran
veteran

Mesaj de crystianoo » 23 Dec 2012, 23:48

La anu cred ca voi fi o mica bestie...sau mare :elkgrin:

crystianoo
veteran
veteran

Mesaj de crystianoo » 23 Dec 2012, 23:50

bogdan82 scrie:Si eu bunghisem ceva similar ... acelasi rating numai ca versiunea de 7ft

mai scurta :D si muuult mai puternica :mrgreen:

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 24 Dec 2012, 00:17

crystianoo scrie:
bogdan82 scrie:Si eu bunghisem ceva similar ... acelasi rating numai ca versiunea de 7ft

mai scurta :D si muuult mai puternica :mrgreen:
hahahaha,

Musai imi iau MHX si viu la pantelimon. nemernicu so K-in-2-it si tu te MegaHeavy, am scapat, amu cale libera la jalai :twisted:
desi john za corleone recomanda feeder la biban pe Pante :lol: :lol: cica de cand or scos aia masina rujinita nu mai ie structura acolo :lol:

Scrie răspuns