Lansete CUSTOM

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
Nemernic
veteran
veteran

Re: Lansete CUSTOM

Mesaj de Nemernic » 18 Oct 2012, 19:09

ULK scrie:
testeaza pe aceeasi lanseta un Power Pro de 15 lbs si un Sunline PE de 10lb, o sa zici ca e alta lanseta.
Ieri am schimbat exact firele astea...dar invers...de la PE pe PP. Dar nu vad legatura cu lanseta. Grosimi si fire am mai schimbat des...simt exact ce cred ca trebuie sa simt...ca am fir mai gros si mai sarmos(in cazul PP-ului nerodat)..in rest nu simt schimbare in lanseta.
nu era mai senzitiva cu PE-ul ? :)
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 18 Oct 2012, 19:13

anem scrie:
pescar94 scrie:Si eu sunt tot contra textilului,nu suport macaralele astea..si scumpe si incurca'lumea,nu dai nici o sansa pestelui sa iti rupa firul...sa scape si el..:)
pestele scapa eliberand-ul dupa ce il aduci la mal, sub nici o forma nu cu cine stie ce naluca in gura ... nu tot ce se prinde trebuie si mancat :oops:
Exact asta am vrut sa zic...au trecut vremurile cand odata pe mal...pestele se transforma in friptura neaparat.

E un slogan invechit si neactual "sa-i dam o sansa sa rupa"...Dam cu cat mai subtire posibil doar ca sa avem senzitivitate si "camuflaj"cand are toane...atat.

Am scapat unul saptamana trecuta cu naluca in bot...si chiar imi pare rau de el..macar a luat doar struna..nu si fir. :(
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 18 Oct 2012, 19:20

Nemernic scrie:
ULK scrie:
testeaza pe aceeasi lanseta un Power Pro de 15 lbs si un Sunline PE de 10lb, o sa zici ca e alta lanseta.
Ieri am schimbat exact firele astea...dar invers...de la PE pe PP. Dar nu vad legatura cu lanseta. Grosimi si fire am mai schimbat des...simt exact ce cred ca trebuie sa simt...ca am fir mai gros si mai sarmos(in cazul PP-ului nerodat)..in rest nu simt schimbare in lanseta.
nu era mai senzitiva cu PE-ul ? :)

Era si este fara discutii, dar nu ma risc sa scap iar vreunul doar sa raman senzitiv...stiuci(ocazional salau). PE-ul de zece ramane oricum favorit la salau.
Defapt cam asa era...am pus PP de 15 ca PE-ul era deja cam ciopartit(scurt)...si am tras o rola noua de PE de zece pe Curado :)..in nici un caz nu ziceam ca renunt la el...ever.

Asta asa..apropo de bete...pardon..custoame :)
UlKustom Rods

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 18 Oct 2012, 21:22

poi ma ULK... , schmiba naiba nashpeta aia de curado si pune mina si i-ati si tu o molineta calumea pe care incape fir sanatos !

apoi ... in sfirsit te apuci si tu de pescuit :D , bine... io ti-am mai zis asta... :D

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 18 Oct 2012, 21:34

:))...Dumitre...nu dau cu Curado dupa stiuci..never did it :) si nici cu PE de 10...

Dau cu Daiwa Advantage-ul(tanculet in comparatie cu Curado de 51) cu Stren de 14 lb. De altfel nu Curado imi era prima mulinea de cast :mrgreen:

Am pus PP de 15 pe Certate, la spin..pe care il car dupa mine...ca poate poate mai bag si spin :)...Pana acu' m-am descurcat 99% cu castul la stiuci... Mai bagam spin cand nu mai vroia doamna si contam pe cooperare din partea bibanilor.

Desi am PP si de 20..inca nu am simtit ca am nevoie de el. Cand o sa am surprize ..mai evoluez :)
UlKustom Rods

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 18 Oct 2012, 21:43

Acum recitesc..dece ai crezut ca am pierdut stiuca din cauza PE-ului...am zis ca nu risc sa pierd inca una...M-am exprimat putin gresit..Nu aveam Curado la mine si nici PE-ul ...doar ziceam ca nu risc sa pierd iar...

Am pierdut-o pe o idiotenie de a mea...si din cauza ca s-a deschis gripul :mrgreen: S-a rupt pe scurt(mana) ..da,scurt la mana :))..am tinut de fir sa bag gripul si a cedat nodul intre fluoro si struna.Da leaderul era doar de 8lb.. si aia a fost buba. Asa invatam...

Daca tot am facut praf topicul :lol1:
UlKustom Rods

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 18 Oct 2012, 21:51

ba din contra ! n-am facut praf nimic ! taclaim despre... , nu cred ca vede nimeni nimic rau in asta...

cit despre grip vs minciog... :D iar... e de discutat :lol1: caci amici tai care dau pe vladimirescu au... , pareri :D :lol1:

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 18 Oct 2012, 22:05

Eu intodeauna am avut parerea mea..indiferent cine imi zice ceva, amic sau inamic :)..daca nu parea ok..nu ascult de nimeni.

....stiu exact ce am gresit...si nu o mai repet... Asta(pestele) era prea mare ca sa il pot apuca de ceafa cum le scoteam pe restul..
Nu am Boga si nici nu o sa am ...Dar sunt de parere ca daca o sa manui corect asta ce am , nu mai patesc ce am patit...

Ca pestele ce pateste...este alta poveste...
UlKustom Rods

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 18 Oct 2012, 22:11

amu io habar nu am... oi fi amic sau inamic... dar tu daca vrei sa te dai mare ca pestele era prea mare... puteai sa pui si tu o poza fara sa cotcodacesti pi ascuns... , ok ? :D :lol1:

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 18 Oct 2012, 22:13

apropo de custom :lol:
ULK-ule,ULK-ule....
vad ca zici de stren,pp,pe,
d'astea "umane".
ca toata lumea.
am gandit ca cine stie ce...si m-am simtit subclasat cand...
ULK scrie:
Cu scamosatul as zice doar ca nu folosesc fir scamosat....aia numai ceva ieftinache iti face.
la tine nu? macar un metru colo la capat? deloc? :lol: :lol:

Scrie răspuns