mono rullz pe dracu....ULK scrie:Old scul rulz...mono rulz...ramanem la betze?

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
mono rullz pe dracu....ULK scrie:Old scul rulz...mono rulz...ramanem la betze?
Stai linistit ca si eu tot cu textil dau, uneori si la clean, folosesc power pro de 15 si 20lb pe rau, Sunline de 10 si 15lb pe balta si vreau sa-mi iau si mai subtire ... mono am numai pe mulineta de UL.ULK scrie:2014 o sa fie oare anul cand mono revine in forta:) ?Ca cizmele pana mai sus de genunchi la fomei?
Mono-pol total ...jos textila)
Eu nu sunt de acord cu asta, pestele ala care rupe si ramane cu jigul/voblerul in gura si eventual si un fir pe dupa el nu stiu cate sanse mai are, mai bine il scoti si apoi il eliberezi.pescar94 scrie:Si eu sunt tot contra textilului,nu suport macaralele astea..si scumpe si incurca'lumea,nu dai nici o sansa pestelui sa iti rupa firul...sa scape si el..
pestele scapa eliberand-ul dupa ce il aduci la mal, sub nici o forma nu cu cine stie ce naluca in gura ... nu tot ce se prinde trebuie si mancatpescar94 scrie:Si eu sunt tot contra textilului,nu suport macaralele astea..si scumpe si incurca'lumea,nu dai nici o sansa pestelui sa iti rupa firul...sa scape si el..
Ieri am schimbat exact firele astea...dar invers...de la PE pe PP. Dar nu vad legatura cu lanseta. Grosimi si fire am mai schimbat des...simt exact ce cred ca trebuie sa simt...ca am fir mai gros si mai sarmos(in cazul PP-ului nerodat)..in rest nu simt schimbare in lanseta.testeaza pe aceeasi lanseta un Power Pro de 15 lbs si un Sunline PE de 10lb, o sa zici ca e alta lanseta.