Lansete CUSTOM
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: Lansete CUSTOM
Si aderenta unde o sa fie pe maner ? cum pluta e moale....n-o sa crape lacul ?
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
Si ? Nu crapa chiar daca e strat f.fin ?SVF scrie:"strat f.fin"
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
:lol:De unde sa stiu,doar si eu am intrebat "daca,cineva stie..." 

de crapat n-o sa crape...sunt si epoxy foarte elastice
doar ca pluta laucuita arata cam aiurea ... parerea mea

-
- utilizator constant
Cristi Ene scrie :
"Cu naluci reactive cand ai firul intins nu prea mai conteza lungimea lansetei , am prins stiuci in Delta cu lanseta de 7`ft. la distante de 35-40m cu mono si oscilante si am avut rateuri zero "
Am trait sa o aud si pe asta : pescarul care a avut rateuri zero
adicatelea pescarul perfect

"Cu naluci reactive cand ai firul intins nu prea mai conteza lungimea lansetei , am prins stiuci in Delta cu lanseta de 7`ft. la distante de 35-40m cu mono si oscilante si am avut rateuri zero "
Am trait sa o aud si pe asta : pescarul care a avut rateuri zero

adicatelea pescarul perfect

- semlecangheorghe
- veteran
- kingofbeasts
- veteran
SVF scrie:Citeam astazi undeva ca un tip si-a dat pe manerul lansetei care era din pluta cu un strat f.subtire de lac.In poza arata fain fata de cum era inainte si vreau sa va intreb daca si printre noi sunt persoane care au facut asa ceva.Ma intereseaza deoarece am la un maner de lanseta o combinatie din lemn(lacuit) si pluta si cred ca ar arata mult mai bine daca ar fi ambele lacuite.Mersi mult.
ps:lanseta nu e a mea,eu doar am reparat ceva la ea si de aia nu ma bag fara sa aflu si alte pareri.
am dat eu cu un epoxi bicomponent incolor pe un maner de pluta (am fost oarecum fortat de imprejurari). practic mi s-au desprins cateva rondele de pluta pe la mijlocul manerului unei lansete de serie sub care , folosindu-ma de o seringa si de un ac pentru implantat cipuri la animale, am injectat epoxi. Ideea era sa nu mai desfac tot manerul ci doar sal repar astfel ca trebuia sa pot pune suficienta presiune pe epoxi incat sa patrunda peste tot .Dupa operatiunea de injectare multipunct am constatat ca "izvora" epoxi printre mai toate spatiile dintre rondele , surplus pe care, in prima faza am incercat sa-l sterg insa am reusit doar sa-l intind pe maner. Vazand ca nu arata tocmai rau am luat restul de epoxi si am "manjit" cu el tot blancul in ideea ca daca nu-mi va place il iau la smirghel dupa ce se usca dar raman cu toti porii acoperiti astfel incat nu are cum sa patrunda apa sub pluta si aceasta sa se degradeze ulterior .bogdan82 scrie:de crapat n-o sa crape...sunt si epoxy foarte elastice
A ramas pluta astfel "lacuita" si in ziua de azi iar manerul nu sa mai murdarit (nu mai mult decat era acum un an cand am facut operatiunea cu pricina).

Probleme la aderenta apar atunci cand manerul e ud (respectiv pe ploaie sau ceata ) insa nu sunt asa de mari incat sa zici ca-ti fuge lanseta din mana dupa vobler pe lanseu.

Asta cu aderenta nu sta in picioare deloc.... Mai mult se pune problema daca iti place feelingul la atingere si aspectul.
SVF ... Multi builderi fac treaba respectiva, chiar exista un produs dedicat "cork sealer".. Se poate fara problema.
Eu consider ca pluta e mai ok asa natur.... dar fiecare cum crede.
SVF ... Multi builderi fac treaba respectiva, chiar exista un produs dedicat "cork sealer".. Se poate fara problema.
Eu consider ca pluta e mai ok asa natur.... dar fiecare cum crede.