Lansete CUSTOM
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: Lansete CUSTOM
cork sealerul e alta treaba decat lacul sau epoxy parca .....
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...
Da este alta treaba , dar da aceasi aspect si feeling la atingere... Adica lucios si mai alunecos.
- kingofbeasts
- veteran
ULK scrie:Asta cu aderenta nu sta in picioare deloc....
sa inteleg ca iti vine greu sa crezi ca , in conditii de umezeala, un epoxi (adica o suprafata relativ dura si lucioasa) e mai putin aderent decat pluta (suprafata relativ moale si poroasa) ? atentie am facut referire strict la ud pentru ca in conditii normale (uscat) aderenta e mai buna pe manerul dat cu epoxi decat pe pluta simpla netratata (in cazul meu bineinteles sau mai bine zis in cazul rasinii folosite de mine).
corect, in final la asta se rezuma totul pentru simplu fapt ca, raportat la aderenta, in timpul pescuitului se pune mai mult problema aderentei mandrinei (si a materialului ce o imbraca eventual) decat a gripului de pe maner pe care uneori nici nu-l atingem.ULK scrie:Mai mult se pune problema daca iti place feelingul la atingere si aspectul.
cu privire la aspect pot spune ca in unele locuri rasina de pe pluta a facut "riduri" in cursul acestui an de folosinta
Arata intr-un mare fel!
Ramane sa ne spui si daca-i...functionala, sa zicem!

Ramane sa ne spui si daca-i...functionala, sa zicem!

vreau sa-mi dau manerul de pluta cu lac,epoxy exista ceva dedicat?lanseta este noua cu tipla de nailon pe maner vreau sa fac operatiunea asta preventiv in primul rand sa nu se murdareasca si in al doilea rand sa nu faca pori ce produs sa cumpar si de unde si daca puteti sa-mi explicati mai detaliat cum se aplica lacul.Mersi
Eu folosesc http://www.u-40.com/corkseal.html .Rezultate foarte bune,murdaria nu mai adera la maner(pluta) si chiar daca adera se curata foarte usor dupa...
Until next time....Tight Lines!
Am achizitionat de curand o lanseta de biban construita dintr-un blank de la MHX 6'6" 1/16-3/8 FAST !
Asa este inscriptionata de cel care a facut-o ......
Face MHX un astfel de blank cu aceste specificatii ?
Am platit pe ea 100EUR si am impresia ca m-am c-am tapit ,in acelasi timp am impresia ca acest blank cu aceste specificatii nu exista....!
Pt cei care se pricep va rog sa-mi confirmati sau infirmati daca exista un blank de la MHX cu aceste specificatii !
Asa este inscriptionata de cel care a facut-o ......
Face MHX un astfel de blank cu aceste specificatii ?
Am platit pe ea 100EUR si am impresia ca m-am c-am tapit ,in acelasi timp am impresia ca acest blank cu aceste specificatii nu exista....!
Pt cei care se pricep va rog sa-mi confirmati sau infirmati daca exista un blank de la MHX cu aceste specificatii !
Scump si prost am mai vazut ,ieftin si bun niciodata !
- stefanflorin
- veteran
http://www.mudhole.com/Shop-Our-Catalog/MHX
Intra pe linkul ala si vezi ce si cum, eu unu' m-am uitat de curiozitate si nu am gasit blank cu specificatiile alea. Se poate sa fie fake, asa cum un amic de-al meu a gasit un avid S&S la bulgari cu niste specificatii aiurea, si bine a facut ca nu l-a luat.
Intra pe linkul ala si vezi ce si cum, eu unu' m-am uitat de curiozitate si nu am gasit blank cu specificatiile alea. Se poate sa fie fake, asa cum un amic de-al meu a gasit un avid S&S la bulgari cu niste specificatii aiurea, si bine a facut ca nu l-a luat.
Urasc atarnatorii!
@stefanflorin ,multumesc de raspuns !
L-am cautat peste tot si nu l-am gasit nicaieri !
Asa mi l-a prezentat "meseriasul" care mi l-a vandut / a se citi inselat ,eu am fost de buna cuviinta ..../
Poate ..totusi se gaseste ...eu stiu...in alta parte!
Mai astept putin si-l voi trece la lista neagra !
L-am cautat peste tot si nu l-am gasit nicaieri !
Asa mi l-a prezentat "meseriasul" care mi l-a vandut / a se citi inselat ,eu am fost de buna cuviinta ..../
Poate ..totusi se gaseste ...eu stiu...in alta parte!
Mai astept putin si-l voi trece la lista neagra !
Scump si prost am mai vazut ,ieftin si bun niciodata !