Lansete CUSTOM
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- semlecangheorghe
- veteran
Re: Lansete CUSTOM
No bun , s-a lamurit si aspectul asta..
Da. cu asa ceva ati pescuit??
http://www.mudhole.com/Shop-Our-Catalog ... ave_Guides
Ce parere aveti despre acest concept??
Da. cu asa ceva ati pescuit??
http://www.mudhole.com/Shop-Our-Catalog ... ave_Guides
Ce parere aveti despre acest concept??
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
cred ca explicatiile de la acest revolutionar concept de inele se potrivesc perfect teoriilor fizice de pe acest topic unde vopseaua blancului a capatat valente nebanuite ....
de la un moft cromatic a ajuns inamicul public numaru unu al senzitivitatii balncului si al ratei de revenire ....
io cred ca acele inele se potrivesc doar cu un blanc nevopsit ....
nu cred ca s-a gandit nimeni la miu ...da da ...la miu .....diferenta de coeficient de frecare intre luciul vopselei in contact cu aerul si al blancului nefinisat, tot cu aerul ....
pentru ca io cred ca daca miu grafit nefinisat> miu vopsea lucioasa....diferenta de viteza de revenire se anuleaza ....deci cu vopsea revine la fel ca fara vopsea.....deci e inca in aer , cu sau fara prezervativu lu Bogdan
fateta, tu sa taci ca esti mizeria flaiului si numa pui bete in roate ....
de la un moft cromatic a ajuns inamicul public numaru unu al senzitivitatii balncului si al ratei de revenire ....
io cred ca acele inele se potrivesc doar cu un blanc nevopsit ....

nu cred ca s-a gandit nimeni la miu ...da da ...la miu .....diferenta de coeficient de frecare intre luciul vopselei in contact cu aerul si al blancului nefinisat, tot cu aerul ....
pentru ca io cred ca daca miu grafit nefinisat> miu vopsea lucioasa....diferenta de viteza de revenire se anuleaza ....deci cu vopsea revine la fel ca fara vopsea.....deci e inca in aer , cu sau fara prezervativu lu Bogdan

fateta, tu sa taci ca esti mizeria flaiului si numa pui bete in roate ....
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
huh ... multi ne-pescuiti pe aici
... ce se va intampla la iarna oare? 

http://www.mudhole.com/Shop-Our-Catalog ... ave_Guides ....
... ce nu fac oamenii doar pentru a mai vinde ceva ...

http://www.mudhole.com/Shop-Our-Catalog ... ave_Guides ....

C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
beregati taiate , vendete , sinucideri in grup ........anem scrie:huh ... multi ne-pescuiti pe aici... ce se va intampla la iarna oare?
...

un locuitor la mia de km² ! pamintul ne va suporta mai usor !
miu ca miu da ce facem cu aerodinamica?
blancul nefinishat e mai subtire ca blancul finishat, deci e mai aerodinamic, deci se deplaseaza mai abitir prin aer deci s-ar putea ca totusi revenirea ingreunata de finis si ulterior anulata de miu sa fie intr-un final din nou ridicata de diametru.
E?
antipaticule, de ce sa tac ma? io-s chiar fix on topic
blancul nefinishat e mai subtire ca blancul finishat, deci e mai aerodinamic, deci se deplaseaza mai abitir prin aer deci s-ar putea ca totusi revenirea ingreunata de finis si ulterior anulata de miu sa fie intr-un final din nou ridicata de diametru.
E?
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
Sorine ... nu-i chiar asa ... practica demonstreaza ca o lanseta „strip-uita” ii mai senzitiva ... ia intreaba-l pe Toni de SC2-ul dezbracat de Andronic pe care l-a avut - era de 1.5oz, dar ducea mult mai mult ... deci era o ranga grava, iar dupa ce a mesterit-o Andronic era alta lanseta - mai senzitiva, se incarca mai usor etc etcSorin scrie: cred ca explicatiile de la acest revolutionar concept de inele se potrivesc perfect teoriilor fizice de pe acest topic unde vopseaua blancului a capatat valente nebanuite ....
Eu am dat jos vopseaua si lacul de pe un Cormoran Xenodon prin 2009 ... era alt blank dupa ce am dat un strat cam gros de lac dupa ea, sincer iti zic
Cormoranul Thunderstick de 120g varianta modificata(eu am vazut doua dezbracate) a fost f populara printre pescarii de Dunare ... personal mie mi-a placut mai mult decat Pulse-ul ...
Deci vorbesc despre lansete puternice cu mult grafit carora performantele le sunt diminuate ... iti dai seama cum o fi un ML care are 0.4mm de grafit in carne peste care mai pui inca un 0.1mm de vopsea si lac ...
Tavi scrie:miu ca miu da ce facem cu aerodinamica?
E?
blancu "nefinishat", fiind mai rugos, harshcaie mai abitir aeru, adeca are o rezistenta la frecare mai mare, dej teoria matale chica gios.
domnu de la Sibiu, ej varza la fizica, stai jos, nota 2!

si eu am o lanseta in curu gol pe care o consider mai senzitiva, dar la mine e placebo clar combinat cu fetish grotesc.

oare unde o s-ajungem in stilu asta?

"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
- semlecangheorghe
- veteran
Ce imaginatie ferventa..Unde in acest topic scrie ca moftul cromatic este inamicul senzitivitatii blanclui??de la un moft cromatic a ajuns inamicul public numaru unu al senzitivitatii balncului si al ratei de revenire
.
.
- semlecangheorghe
- veteran
Tavi scrie:miu ca miu da ce facem cu aerodinamica?
E?
Cita lipsa de imaginatie...mai ca as zice ,dar nu vreau sa gresesc,specifica unui functionar bancar..
In cazul de fata nu este vorba de 'aerodinamica',ci de ..'blanko-dinamica'....si blankul este mai 'blankodinamic'..iar frecarea cu aerul este contracarata de vectorul superior specific lansetelor de spinn ori cast comparativ cu chestiile alea de le zice 'lansete de fly'..
.
.
coriect ! alea de fly sint lansete... , restul sint doar joarde !