discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
ULK
- veteran

ULK scrie:Ori vopseaua+stratul protector actioneza intr-un fel ca o rasina folosita la lipirea fibrelor de carbon...si atunci se pare ca orice alt material folosit in sau peste fibre le estompeaza viteza de reactie.
bogdan82 scrie:
vopseaua+lacul de pe blank atenueaza vibratiile

Tavi scrie:e o teorie care suna tare aiurea
Eu cred ca mai degraba ti se pare.
Mie mi se pare ca am zis exact aceasi lucru inainte de bogdan sau oricare altul..dar suna aiurea doar de la mine, clar
Dl.Tavi e de parere ca daca el nu a auzit(ca de pipait nici atat) ..nu exista.
Placebo domnu',placebo...
doar ti se pare...chiar exista...si este adevarat.
Suna tare aiurea ca nu ai stiut-o pe asta pana acum
Stiu stiu...o sa zici acum ca ce legatura are vibratia cu viteza de revenire...Banuiesc ca o sa te prefaci ca nici asta nu stii...Sau te prefaci deja asa de tare ca deja ti se pare ca nici nu te prefaci? Ai inteles asai? ...Stiu,ca nu o (vrei) sa intelegi...asta e toata treaba.
Intelegi ce zic, da?

-
rine
- veteran

bogdan82 scrie:
Eu am dat jos vopseaua si lacul de pe un Cormoran Xenodon prin 2009 ... era alt blank dupa ce am dat un strat cam gros de lac dupa ea, sincer iti zic
e sabie cu doua taisuri.
am dat jos lacul si vopseaua de pe un cormoran black star pro..prin 2000..
a devenit alta lanseta, in sensul negativ.
-
Torescu Octavian
- senior

-
[quote="ULK"]Rosu de frustrat ..noua nuanta, care rapeste in totalitate functionalitatea lansetei..ramane doar bling-u'...aaaa...NOT!

...not at all.
bravo ULK ...micile imperfectiuni pe care le vd baietii de pe forum sunt minore si le vei remedia in timp lucrand alte lansete.nu s-a nascut nimeni invatat ....chestia este ca ai avut curaj sa te apuci de lucrare si ai si finalizato frumos
nu exista scoala de Rodbuilding toti am invatat din greseli
-
rine
- veteran

de semlecangheorghe » Mie Oct 10, 2012 7:15 am
daca nu as fi facut eu insumi operatiunea de dezbracare de vopsea la batul meu n-as fi crezut ca vopseaua poate afecta atat de mult performantele unui blanc.
Nu degeaba unele modele highmodul de la unele firme au finis"graphit-naked'...In combinatie cu un set de microinele,ai impresia ca te inseala ochii,cind tii in mina o asemenea lanseta..parca tii in mina...'aer'..
e pe bune asta cu "aerul" in mana sau;
semlecangheorghe scrie:
Anul trecut am dezbracat un blank de avid cind l-am transformat din spin in cast..n-am avut incotro,urmele inelelor erau prea evidente,,
Diferenta este la senzitivitate,se simte cu ceva ,mai bine in el..
La greutate nu conteaza ..nu se simte..lipsa lacului..
[/quote]
fara suparare, dar chiar suna aiurea

-
ULK
- veteran

Torescu Octavian scrie:
bravo ULK ...micile imperfectiuni pe care le vd baietii de pe forum sunt minore si le vei remedia in timp lucrand alte lansete.nu s-a nascut nimeni invatat ....chestia este ca ai avut curaj sa te apuci de lucrare si ai si finalizato frumos
nu exista scoala de Rodbuilding toti am invatat din greseli
Mersi Tavi...asa este

-
Tavi
- veteran

ULK & Gigi
Calmati-va
ULK: daca am zis ca teoria ta suna aiurea inseamna ca am zis ca teoria suna aiurea, nu ca tu esti aiurea si nici ca teoria e musai falsa.
si le cam amesteci
dpdv senzitivitate m-a convins bogdan82 cu prezervativul

, dar tu vorbeai de viteza de revenire,
cu revenirea a nimerit-o king. ulterior
asa s-a lamurit oarecum DE CE-ul.
intrebarea e cu cat se modifica si daca merita...din pacate fiind vorba de cum simte fiecare la mana e o chestie strict subiectiva...influentata de placebo sau, de ce nu de cantitatea de finish.
Daca pui in balanta si riscurile, eu unul nu m-as apuca de belit blancu. Sper ca am voie sa am parerea asta...
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
-
rine
- veteran

rine scrie:bogdan82 scrie:
Eu am dat jos vopseaua si lacul de pe un Cormoran Xenodon prin 2009 ... era alt blank dupa ce am dat un strat cam gros de lac dupa ea, sincer iti zic
e sabie cu doua taisuri.
am dat jos lacul si vopseaua de pe un cormoran black star pro..prin 2000..
a devenit alta lanseta, in sensul negativ.
revin cu niste constatari..
lanseta avea puterea de 15-50de grame. am pescuit-o cu 50 de grame.era ok. dupa belire o "oboseau " 40 de grame.
alt minus.. am scurtat-o de doua ori. 7 si respectiv 5 cm. de la varf.
practic , la orice ciocnire un pic mai mai brutala, pur si simplu se reteza. foarte casanta.
oare fabricantii stabilesc caracteristicile unui blank , inainte sau dupa cosmetizare

-
Tavi
- veteran

p.s.
Cita lipsa de imaginatie...mai ca as zice ,dar nu vreau sa gresesc,specifica unui functionar bancar..
Gigi, ce anume te-a marcat asa tare de ai facut sapaturi si ce imbold launtric te-a impins sa impartasesti asta pe topicul de rodbuilding? tocmai tu care t plangeai de of topic...
specifica unui functionar bancar... ai zice dar nu ai vrea sa gresesti...Doamne feri
Ma da tu stii ce e specific functionarilor bancari si muscarilor? Doar n-oi fi...sociolog? As zice dar n-as vrea sa gresesc...

I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
-
ULK
- veteran

Absolut..a vrut cineva aici sa te convinga sa o faci?
Senzitivitatea este legata de viteza de revenire... nu incerca sa le faci doua chestii ce nu au nici o legatura. Daca un blank are o revenire mai rapida, devine mai senzitiv si invers.
Cred ca ti-au zis acum destui...ca degeaba m-ai contrazis, doar de dragul sa demonstrezi iar, ca ce? Ca nu e asa cum zic?.. Sau daca, chiar ai crezut ce ai zis atunci..you where wrong..Nici una nu e placut
Ai cazut in propria capcana. S-a demonstrat ca ai gresit...din partea mai multora...asa cum faceti voi, cu altii..
Stii cum faci?...daca nu aia atunci aia ..si daca nu aialalta ..atunci iar aia... O vreme chiar am crezut ca esti interesat..asa de naiv si de amabil intrebi si iti dai silinta ...dar deja e prea transparenta treaba. O faci doar sa prelungesti dialogul si sa ramana pe linia de plutire..unde sa mai ai ocazia sa bagi contre unde iti place tie...
I'm out of this bullshit...

bye-bye.