Lansete CUSTOM
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: Lansete CUSTOM
Sa zicem burnishing-ul final ar scoate de exemplu. Sau na, poate unii fac spire perfect aliniate si nu mai au nevoie de aranjarea lor....eu nu reusesc asta.
Perfectionismul...hmm...doar sa faci o treaba calumea daca tot o faci....
Daca o faci pentru uz personal...poti sa pui inelul si cu banda adeziva...E optionala treaba.
Fiecare cum ii place....ma repet deja.
In ideea asta...defapt metoda cu firul tras sub tot matisajul isi pierde tot rostul...de a fi indestructibil de strans...parerea mea.
Perfectionismul...hmm...doar sa faci o treaba calumea daca tot o faci....
Daca o faci pentru uz personal...poti sa pui inelul si cu banda adeziva...E optionala treaba.
Fiecare cum ii place....ma repet deja.
In ideea asta...defapt metoda cu firul tras sub tot matisajul isi pierde tot rostul...de a fi indestructibil de strans...parerea mea.
[quote="ULK"
.Eu fac tensiunea putin mai stransa decat atat.[/quote]
buildarii astia zic ca nu-i ok.
mai ales pe blankuri tubulare.
cica-l "stresezi' din start c-un matisaj strans pe blank .
mai ales la inele ,unde oricum face ...parghie.
.Eu fac tensiunea putin mai stransa decat atat.[/quote]
buildarii astia zic ca nu-i ok.
mai ales pe blankuri tubulare.
cica-l "stresezi' din start c-un matisaj strans pe blank .
mai ales la inele ,unde oricum face ...parghie.
NU "atat" de strans.
Daca, chiar te-ai jucat cu asaceva...intelegi ce zic. Dar pentru asta iti trebuie un tensioner dedicat...sa poti sa modifici la cat vrei si cat crezi ca e ok.
Daca, chiar te-ai jucat cu asaceva...intelegi ce zic. Dar pentru asta iti trebuie un tensioner dedicat...sa poti sa modifici la cat vrei si cat crezi ca e ok.
- Torescu Octavian
- senior

seekerul lui Andrei Ovidiu plin de liniute

- Torescu Octavian
- senior
matisaj 2 atze

- Torescu Octavian
- senior
acelasi lamiglas

- semlecangheorghe
- veteran
rine scrie:pai nu te-o dus rau.semlecangheorghe scrie: Poate ca or fi si metode mai bune,pe mine la asta ma dus capul..
pare foarte comod si-n aceleasi timp si eficient
Vorbeste mai frumos...Am dat o sugestie,nu-i musai sa faci asa,arata ca pe tine te duce mai mult capul decit sa dai din gura..
Eu nu caut comoditatea in detrimentul sigurantei..
Am folosit metoda descris de Andrei,dar la mine nu a functionat..nu mi-a placut ca se vede capatul pe sub matisaj...si la mine s-au desfacut la pozitionare..si daca le bagam sub mai multe spire,se vedea capatul mai mult..prefer sa ma chinui un pic ,dar matisajul meu nu se mai desface suta la suta..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
semlecangheorghe scrie:rine scrie:pai nu te-o dus rau.semlecangheorghe scrie: Poate ca or fi si metode mai bune,pe mine la asta ma dus capul..
pare foarte comod si-n aceleasi timp si eficient
Vorbeste mai frumos...Am dat o sugestie,nu-i musai sa faci asa,arata ca pe tine te duce mai mult capul decit sa dai din gura...

omu ti-o zis de bine si n-o vorbit urit...
mai lasa bautura !