Lansete CUSTOM
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: Lansete CUSTOM
Nici eu nu am observat nimic de rau in postarea lui rine.
Torescu....meserias.
Torescu....meserias.
Pe mine ma indispuneti cu scrisul pe blank. Io n-as putea veci pururi sa scriu cat de cat frumos sau macar lizibil
.

I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
bine nteles ca nu... , pen´ ca iesti anormal !ULK scrie:Nici eu nu am observat nimic de rau in postarea lui rine..

pt un sfat, o idee buna...sau ma rog... pt simplu fapt ca a raspuns... sau ca a citit ce-a scris altu... tre s-ai domnesti si sa-i zici saru mina facind cu umilinta plecashiuni !

@ rine... , sa-ti fie rusine ! date in cap cu cenusa si fa 100 de matanii pronto !

- semlecangheorghe
- veteran
rine scrie:pai nu te-o dus rau.semlecangheorghe scrie: Poate ca or fi si metode mai bune,pe mine la asta ma dus capul..
pare foarte comod si-n aceleasi timp si eficient
Rine mea culpa,am citi in graba ce ai scris,si obisnuit cu contrele,am inteles gresit..

Imi cer scuze..In graba am citit...'te-o dus rau..',inca odata scuza-ma..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
Obisnuinta
Anyway.....altul poate inventa fel de fel de scenarii...in loc sa admita ca a gresit..
Eu as fi curios cum incheie domnul Torescu un matisaj fara sa se vada capetele de ata....poate ne impartaseste si metoda lui.

Anyway.....altul poate inventa fel de fel de scenarii...in loc sa admita ca a gresit..
Eu as fi curios cum incheie domnul Torescu un matisaj fara sa se vada capetele de ata....poate ne impartaseste si metoda lui.
- semlecangheorghe
- veteran

nici o problema , Gigi !
love is in the air 

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...
Frumos lucrata!Torescu Octavian scrie:
seekerul lui Andrei Ovidiu plin de liniute
Eu de cand mi-am facut Seeker-ul, desi nu e cel mai frumos bat din lume simt ca am luat-o razna, am o dorinta infernala de a incepe al doi-lea proiect, problema e ca nu stiu nici un blank sa evolueze precum w&m Skeet Reese Jig/Worm pentru ca ala e blankul pe care vreau sa imi dau a doua oara doctoratul