Lansete CUSTOM
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- semlecangheorghe
- veteran
Re: Lansete CUSTOM
Am zis 'gen cap divizor'...ideea era sa intorci blancul fix 180grade..si ziceam si io asa,ca idee..e bun si firul cu plumb..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
Dar ai putea totusi sa treci inelul incalzit peste un baton din ala de pvc, il aplici pe blanc, astepti un pic sa se raceasca, il dezlipesti si continui cu metoda ta; asa obtii si pelicula aia de plastic, care chiar nu cred ca e de prisos; io cred ca inelul devine mai "blank friendly"ULK scrie:"no residue from tape" in timp ce trage dupa degete si sterge gunk-ul ala inca lichid si elastic
Facut corect sigur e ok.
Fiecare cum ii place, sunt multe metode, eu raman la inele mici de cauciuc taiate din tub pentru fixare si dremel pentru polizare. Cu pila aia imensa nu ai ce face la inele mici.

Apropo, de cate ori mi s-a dezlipit accidental vreun inel dupa lipirea cu pvc, blankul a ramas curat; plasticul ramane aderent la talpa inelului, asa ca-l poti muta oriunde!
Dap se poate..dar dece sa remediem o problema mai mult imaginara? Daca talpa inelului si ma refer la partea care vine in contact cu blankul este bine pregatita... ramane prieten cu blankul pe viata , fara sa se intample ceva. Cine a dezbracat cateva bete vechi( care chiar nu au fost montate top notch) poate sa spuna cate inele a vazut care au mancat blankul?
Daca le lasi cu muchii nefinisate si ascutite ... poate.
Glue-ul respectiv a fost " inventat" pentru a usura procesul matisarii, apoi ulterior i-aU mai fost asumate si alte caracteristici...sa se vanda mai bine sau sa se complice lucrurile..asta fiecare e liber sa decide cum considera mai bine.
Parerea mea...nu adevarul suprem
... Daca talpa e finisata corect si matisata cu tensiunea corecta ... nu are nici o treaba cu blankul .
Daca le lasi cu muchii nefinisate si ascutite ... poate.
Glue-ul respectiv a fost " inventat" pentru a usura procesul matisarii, apoi ulterior i-aU mai fost asumate si alte caracteristici...sa se vanda mai bine sau sa se complice lucrurile..asta fiecare e liber sa decide cum considera mai bine.
Parerea mea...nu adevarul suprem

Mmmdap, probabil ca ai dreptate... dar faptul ca gandesti cu capul tau mi se pare revoltator!

Sunt modesttavistan scrie:Greywolf,Problema (inclusiv a mea) este ca montajul trebuie facut perfect, inelele sa nu fie vopsite (sa fie cromate sau titanizate) pentru ca daca le ascuti, prin matizaj se cam vede orice imperfectiune.
Cu alte cuvinte, ai grija ce-ti doresti!

in concluzie stiu exact ce imi doresc doar ca am ceva probleme cu logistica ( materialele ) in momentul de fata .
cred ca mai am si o problema la cap

ce parere aveti ( sau poate ati incercat careva ) se poate pigmenta epoxiul ( flex coat ) cu pigmentii cu care se coloreaza rasina poliesterica folosita in industrie ? ( barci , antene parabolice , aeromodele , navomodele etc ... )
cunosc din experienta faptul ca afecteaza timpul de uscare dar se poate remedia cu accelerator de reactie , + de intaritor sau se accelereaza termic uscarea .
pareri ?
un locuitor la mia de km² ! pamintul ne va suporta mai usor !
am avut pigmenti cu reflexii albastrui speciali pt epoxi...sigur merg...ata textila incolora nu iexista , doar semialba care devine transparenta cand se "ume-cteaza" cu epoxi ramane solutia ta, totusi trebuie aplicata in straturi, unul blank si unul cu pigment, dar se poate
o sa caut pigmentul acela, cred ca mai am ceva, dar aduce..ma repet, doar reflexii in lumina
foloseam la gobleri 

Si botezul...sau salau cu pistolul inca fumegand.
Foarte comod manerul si nici in drill nu m-a pus in dificultate deloc.

Foarte comod manerul si nici in drill nu m-a pus in dificultate deloc.

foarte corect si superb pus in cuvinte stimabile colegpikeman scrie:doar semialba care devine transparenta cand se "ume-cteaza" cu epoxi

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...