discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
ULK
- veteran

Foarte bine atunci.
SNF

... Da, daca trece de talpa s-ar putea sa agate ata la matisare si cred ca ar iesi naspa... si la ce ma gandesc eu: ca s-ar putea intampla, cand trebuie sa dezlipesti pentru corectarea alinierii..sa nu cedeze usor si in clipa cand se desprinde sa distrugi tot matisajul..aranjat cu atata grija

-
ULK
- veteran

Apropo de amprenta...fiecare ar trebui sa incerce sa lase "amprenta" pe produsul final.. Nu doar sa monteze niste componente prefabricate..

...
-
tavistan
- veteran

Igzacli!

Pentru pilit, pentru ca tot mi-am facut stand pentru masina de gaurit (pentru slefuit manere), am gasit la Hornbach niste pietre de ascutit dantura la drujba

, sunt pachete cu 3 pietre cilindrice de diametre diferite, mici. Si folosesc bormasina pe post de polizor... merge brici!
-
ULK
- veteran

"no residue from tape" in timp ce trage dupa degete si sterge gunk-ul ala inca lichid si elastic

Facut corect sigur e ok.
Fiecare cum ii place, sunt multe metode, eu raman la inele mici de cauciuc taiate din tub pentru fixare si dremel pentru polizare. Cu pila aia imensa nu ai ce face la inele mici.
-
bradypus
- veteran

ULK scrie:Gripurile tu le-ai manufacturat sau doar le-ai montat?
tavistan scrie:Eu le-am facut.

garantat ! el le-a facut ! de acolo provine si termenu medical " am bulit pluta "

-
semlecangheorghe
- veteran

MuskMd scrie:merci Gigi esti o dulceata

.
Pe mine personal ma doare la basca ca scartaie cand pun mana pe el. ca o fac de 2 ori : cand il montez, si cand il demontez

.
intrebarea mea e : poate sa oscileze si sa afecteze blankul prin frecare ? Ca altfel...no stress, blankul inca e in productie, inregistrat, se gasesc componente

Pai daca acolo este un mic gol,si incet,incet inelul se misca si isi face loc,teoretic este posibil sa afecteze si blancul..in ce masura ,nu stiu..depinde si pe care parte a lansetei este inelul..pe partea dinspre virf care flexeaza mai mult,sau mai spre talon..oricum ,in locul tau l-as rematisa..cit dureaza??
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
-
semlecangheorghe
- veteran

ULK scrie:Si nu mai ai nevoie de ajustari la aliniere dupa matisaj? Sau cum faci?
Mie niciodata nu mi se par aliniate corect...dupa matisare corectez in pozitia finala ,inainte de a aplica epoxi.Daca se lipesc, trebuie sa fii 100% ca sunt perfect aliniate.
Asta-i una dintre cele mai stresante probleme..Te holbezi la inele juma de ora,si parca odata e bine,odata nu..La B.C.-ing,e mai dificil sa aliniezi inelele pe mandrina..cel putin mie asa mi se pare..Ma bate gindul sa fac un dispozitiv,gen cap divizor..care sa ajute la pozitionarea inelelor in acelasi plan cu mandrina...
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
-
bradypus
- veteran

puah ! cap divizor ? zici ca iesti prelucator prin aschiere nu alta...
pisica mea... divizor... , sa divida ce ? care gauri pe ce raza ?
mey Jiji... , nu-is sigur... daaa parca dulgheri aveau ceva si mai HITec dicit cap divizor... ,
era ala... ,
firu cu plumb sau cum naiba ii zice ca io nu ma stiu la asie termeni sofisticati