discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
grey-wolf
- veteran

multumesc ULK
multumesc tavistan
tavistan scrie:
ies niste matisaje de parca piciorul inelelor e tras in sticla colorata
ASTA VREAU

nu asi fi putut sa o zic mai bine .
Ata fosforescenta nu stie nimeni ? ,, fite de pe mataghi " sau altele zorzoane ?
alta decit asta
http://glowmania.ro/glow-pentru-casa/16 ... verde.html
ca la ce pret are ..... si cite inele tre sa matisez cu 3000m

un locuitor la mia de km² ! pamintul ne va suporta mai usor !
-
tavistan
- veteran

Greywolf, n-am un aparat foto prea bun pentru macro, nu stiu cat se vad matizajele, dar chiar cu astfel de culori inchise se vede piciorul inelului. Si daca matisajul e bine "batut", nu se vede nici foarte striat de ata. Problema (inclusiv a mea

) este ca montajul trebuie facut perfect, inelele sa nu fie vopsite (sa fie cromate sau titanizate) pentru ca daca le ascuti, prin matizaj se cam vede orice imperfectiune.
Cu alte cuvinte, ai grija ce-ti doresti!

-
ULK
- veteran

Totusi un macro ceva?

-
tavistan
- veteran

Cu blitz:
Fara blitz:
Mia bine de atata as vrea eu!

-
MuskMd
- veteran

hai sa mai pun io o tema.
inel snake : scartaie la solicitarea laterala cu degetul . nu se misca sensibil, nu ma deranjeaza la pescuit, dar scartaie . Ce poate sa se intample daca il las asa?
PS si bineinteles ca s-a intamplat la batul cu care pescuiesc macar o data zilnic

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
-
semlecangheorghe
- veteran

Daca il lasi asa nu poate decit sa scirtiie in continuare.Ori te oisnuiesti cu faptul,ori ii schimbi matisajul si,ai grija sa intre bine epoxy sub talpa inelului..
Mai este varianta ca la montajul propriuzis sa folosesti gluestick (nu mai stiu cum ii zice exact),care ajuta la fixarea temporara pe blanc,pina matisezi,caz in care ,nu mai ramine loc gol sub piciorul inelului si nu mai pacane..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
-
MuskMd
- veteran

merci Gigi esti o dulceata

.
Pe mine personal ma doare la basca ca scartaie cand pun mana pe el. ca o fac de 2 ori : cand il montez, si cand il demontez

.
intrebarea mea e : poate sa oscileze si sa afecteze blankul prin frecare ? Ca altfel...no stress, blankul inca e in productie, inregistrat, se gasesc componente

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
-
SVF
- veteran

semlecangheorghe scrie:Daca il lasi asa nu poate decit sa scirtiie in continuare.Ori te oisnuiesti cu faptul,ori ii schimbi matisajul si,ai grija sa intre bine epoxy sub talpa inelului..
Mai este varianta ca la montajul propriuzis sa folosesti gluestick (nu mai stiu cum ii zice exact),care ajuta la fixarea temporara pe blanc,pina matisezi,caz in care ,nu mai ramine loc gol sub piciorul inelului si nu mai pacane..
Eu folosesc bagheta de plastic,d'aia ce o topesti cu pistolul la cald.Putin incalzita cu bricheta si trec talpa inelului peste,apoi aplic pe blank.Tot cu asta lipesc si inelul din varf.
-
tavistan
- veteran

Io zic ca-i mai bine sa incalzesti inelul si sa-l treci peste bagheta pentru ca, piciorul ramanand cald, mentine plasticul lichid mai mult timp - ajuta la pozitionare; daca treci puciorul inelului, rece, peste plasticul topit, acesta ca incepe sa se solidifice imediat.