Lansete CUSTOM
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- veteran
Re: Lansete CUSTOM
Pentru manere ergonomice puteti sa va inspirati din bastoanele ortopedic din magazinele de profil/farmacii 

- semlecangheorghe
- veteran
Brae,esti sigur ca nu ai incurcat din nou borcanele??

Nu de alta,dar nu vad nici o eticheta pe lanseta respectiva...
Si apoi,pe portiunile de blanc care se vad foarte clar ,fiind pozate indeaproape,nu vad spiralele de grafit ,care se vad foarte clar la blancurile seriei HM...
In rest numa'de bine...
P.S.mai lipseste o poza cu sublerul masurid virful...nu ca nu te-as crede...dar asa ar fi mai corect..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
cine imi recomanda o ata transparenta ?
sau ma rog , daca nu e transparenta total sa fie cit mai transparenta preferabil incolora sau cu usoara tenta spre negru .
aplicatie MH
va multumesc !
ps :
ma intereseaza si ceva fosforescent ( nu fluorescent ! )
sau ma rog , daca nu e transparenta total sa fie cit mai transparenta preferabil incolora sau cu usoara tenta spre negru .
aplicatie MH
va multumesc !
ps :
un locuitor la mia de km² ! pamintul ne va suporta mai usor !
Mersi Andrei.
@greywolf
Ata alba nylon(non-NCP)..devine aproape invizibila,dupa epoxy...sau cel mai transparent iese matasea alba.
@greywolf
Ata alba nylon(non-NCP)..devine aproape invizibila,dupa epoxy...sau cel mai transparent iese matasea alba.
grey-wolf scrie: ps :
buna ideea asta.
vreau s'o aplic pe lansetele de somn. sunt curios daca se gaseste ceva pe la noi.
Asa rapid...pe un scrap blank ..inelul e matisat cu aceasi ata ca si trim wrapul din dreapta...nici macar nu e alb complet(seafoam)... In stanga fara CP in dreapta cu CP..pe ambele aplicat epoxy. Aproape ca dispare ata sub epoxy.

Salutare, imi puteti recomanda pe cineva din Bucuresti care sa schimbe un inel de varf? Contra cost, bineinteles.
ba nene... il incalzesti numa olea sub flacara pe ala vechi si il scoti usor...., caci majoritatea lipiciurilor devin lichide la temperaturi mari , grija sa nu arzi blancku... pui alt lipici si alt inel imediat... si gata !
in fine... , daca nu gasesti pe nime la kiptala m-il trimiti mie si ti-l fac moca ! ok ?
in fine... , daca nu gasesti pe nime la kiptala m-il trimiti mie si ti-l fac moca ! ok ?
@ greywolf: alternativa: atele ProWraP, marime A, majoritatea culorilor deschise/medii/chiar tente mai inchise (nu le-am verificat chiar pe toate), dupa impregnare devin translucide - eu am devenit fan! ies niste matisaje de parca piciorul inelelor e tras in sticla colorata - o sa postez niste poze, tre sa-mi fac timp... (nu vreau sa par pretios).
Si pentru cei care folosesc CP: ati vazut ce este sub un matisaj impregnat cu CP??? Raspuns: nk
Pentru cine vrea matisaje fosforescente:
http://glowmania.ro/30-pigmenti-glow-fo ... invizibili
n-am verificat daca pulberea asta e mixabila cu rasina epoxi, dar nu vad de ce nu ... sau cu ceva de dat pe tronson ul de varf; dar la 30 de lei poate merita incercat...
Si pentru cei care folosesc CP: ati vazut ce este sub un matisaj impregnat cu CP??? Raspuns: nk

Pentru cine vrea matisaje fosforescente:
http://glowmania.ro/30-pigmenti-glow-fo ... invizibili
n-am verificat daca pulberea asta e mixabila cu rasina epoxi, dar nu vad de ce nu ... sau cu ceva de dat pe tronson ul de varf; dar la 30 de lei poate merita incercat...