Lansete CUSTOM
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: Lansete CUSTOM
mey iesti confu... io gerula ? come on... , apoi... tu... la pola... ii zici limba ?
- semlecangheorghe
- veteran
E drept ca nu sunt cele mai drepte din industrie dar nu s-a plans nimeni ca a avut probleme sa prinda peste din cauza asta
Ei,tot asa ,nu cred ca nu va prinde cineva peste ,pentru ca este butt-ul mai mic in diametru cu cit zici tu..
Si nu cred ca trebuie sa fii atit de prapastios..
Am cautat reviewuri pe rodbuliding org.,si pe unde am mai gasit,nu am gasit unul,da unul sa deprecieze asa mult aceste blancuri..Diferenta de care spui tu ,este la un model,poate urmatorul o sa fie mai reusit..Chiar zicea cineva pe rodbuliding org.,ca mhx,o sa ofere surprize placute pe viitor..De altfel chiar si tu ziceai,ca blancul acela de cranck,a fost o surpriza placuta pentru tine.Si totusi avea si ala diametrul mai mic cu ceva ,pe butt.Daca consecinta acestei diferente,era asa de catastrofala,atunci nu ziceai ca iti place blancul si nici ca actualul posesor nu este multumit de el..
Astept componentele pentru cb847.
O sa fie arma mortala pentru wb.-re peste 20gr.In curenti..
Fiecare cu optiunile,lui...O sa filmez odata sa vezi ce inseamna curenti...atunci nu o sa imi mai consideri gusturile ..'bere ieftina"Pina atunci,numai de bine..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
Naspa cu diferentele astea de diametre fata de cele declarate.
Actiunea si puterea sunt relative sigreu de masurat, dar diametrele nu. Se pare ca piata inghite pe nemestecate asa ceva, altfel nu inteleg cum isi permit sa le vanda, mai ales pe o piata competitiva cum e cea americana.
Actiunea si puterea sunt relative sigreu de masurat, dar diametrele nu. Se pare ca piata inghite pe nemestecate asa ceva, altfel nu inteleg cum isi permit sa le vanda, mai ales pe o piata competitiva cum e cea americana.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
Pai e mult marketing. Arta vrajelii. Satisfactia devine una inchipuita. Asa ca nu mai conteaza ce cumperi. Senzatia de fericire vine din asocierea cu un anume lifestyle prin brandul respectiv.
there's more to fishing than catching a f.i.s.h.!

By mynu_cs at 2012-05-21

By mynu_cs at 2012-05-21

By mynu_cs at 2012-05-21

By mynu_cs at 2012-05-21
O lanseta de salau

din pacate am zgariat-o in prima zi

"In fiecare zi ne batem joc
De pasari ,de iubire si de mare
Si nu bagam in sema ca in loc
Ramane un desert de disperare ."
Romulus Vulpescu
De pasari ,de iubire si de mare
Si nu bagam in sema ca in loc
Ramane un desert de disperare ."
Romulus Vulpescu
-
- veteran
Ovidiu,
diferente masurabile si resimtite in pescuit exista si sunt mari cand e vorba de diferite branduri de blankuri .
Grafit ,rasini diferite, tehnologii diferite de compresie si mai ales designul investit( in cum se indoaie blankul si cat de precis este controlata actiunea si cat de exact este realizat blankul) conteaza daca un blank este bun.
Nu e vorba doar de blankuri si pescuit de la performantele masinilor la simple cutite de bucatarie.
Braduri serioase nu vand renume si statut, ci calitati si performata.
Branduri ca MHX tipa ca au produs ceva mai bun ca originalul(GLX, NFC -HM si cand colo au reusit doar un blank oarecare, cand nu copiaza fiecare cm si conicitate.
Piata americana inseamna 30-40 mil. de pescari din care cateva zeci de mii pot sa fie foarte pretentiosi si alte sute de mii sa vrea ceva acceptabil. Restul pescuiesc lejer cu lansete de 20-50$ si zambesc tipic american senini si fara multe intrebari.
Blankurile Seeker care eu le refuz sunt acceptate usor de rodbuilderii americani si implicit de pescari.
Ownerul AWS considera ca standardele mele si implicit ale pescarilor de aici sunt mai ridicate cand vine de aparentele blankului si nu de calitatile lui intrinseci.
Asta nu inseamna ca piata de aici este matura si are toate instrumentele prin care sa discearna toate diferentele dintre branduri.
Pentru cei mai multi americani lansetele sunt simple obiecte functionale si nu obiecte de cult cum au devenit pe aici, vedete in lumini de studio.
Gigi,
E ciudat sa te lansezi in comparatii cand nu ai acces la blankurile NFC adica ai vazut macar zece modele si ai pescuit macar 2-3.
diferente masurabile si resimtite in pescuit exista si sunt mari cand e vorba de diferite branduri de blankuri .
Grafit ,rasini diferite, tehnologii diferite de compresie si mai ales designul investit( in cum se indoaie blankul si cat de precis este controlata actiunea si cat de exact este realizat blankul) conteaza daca un blank este bun.
Nu e vorba doar de blankuri si pescuit de la performantele masinilor la simple cutite de bucatarie.
Braduri serioase nu vand renume si statut, ci calitati si performata.
Branduri ca MHX tipa ca au produs ceva mai bun ca originalul(GLX, NFC -HM si cand colo au reusit doar un blank oarecare, cand nu copiaza fiecare cm si conicitate.
Piata americana inseamna 30-40 mil. de pescari din care cateva zeci de mii pot sa fie foarte pretentiosi si alte sute de mii sa vrea ceva acceptabil. Restul pescuiesc lejer cu lansete de 20-50$ si zambesc tipic american senini si fara multe intrebari.
Blankurile Seeker care eu le refuz sunt acceptate usor de rodbuilderii americani si implicit de pescari.
Ownerul AWS considera ca standardele mele si implicit ale pescarilor de aici sunt mai ridicate cand vine de aparentele blankului si nu de calitatile lui intrinseci.
Asta nu inseamna ca piata de aici este matura si are toate instrumentele prin care sa discearna toate diferentele dintre branduri.
Pentru cei mai multi americani lansetele sunt simple obiecte functionale si nu obiecte de cult cum au devenit pe aici, vedete in lumini de studio.
Gigi,
E ciudat sa te lansezi in comparatii cand nu ai acces la blankurile NFC adica ai vazut macar zece modele si ai pescuit macar 2-3.
- Torescu Octavian
- senior
multam de aprecieri ....sper sa aduca capturi pe masura...mynu_cs scrie:
By mynu_cs at 2012-05-21
By mynu_cs at 2012-05-21
By mynu_cs at 2012-05-21
By mynu_cs at 2012-05-21
O lanseta de salaublank SCV NSI 7 picioare 1 bucata Fast M 3/16 - 5/8 , inele Fuji Sic cu rama de titan legate de la o lalta de domnu Torescu .. , pe care banuiesc ca nu mai are rost sa il laud [t ca e evident ca e un profesionist
din pacate am zgariat-o in prima zi) da... pot sa zic ca s-a rezolvat foarte bine

-
- veteran
articolul promis despre MHX si pozele cu buttul la cura de slabire
http://conceptcustomrods.ro/?p=2120#more-2120
http://conceptcustomrods.ro/?p=2120#more-2120
-
- veteran
Din pacate chartul cu blankul NFC MB - 705 IM nu functioneaza momentan........
Date blankului sunt Butt - 0.560 / tip - 4.40
10-17 lb.
1/4 -3/4 oz.
greutatea masurata - 57.3 g / 2.017 oz.
Date blankului sunt Butt - 0.560 / tip - 4.40
10-17 lb.
1/4 -3/4 oz.
greutatea masurata - 57.3 g / 2.017 oz.