Lansete CUSTOM

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
Torescu Octavian
senior
senior

Re: Lansete CUSTOM

Mesaj de Torescu Octavian » 19 Mai 2012, 20:12

Imagine

rasinare perfecta

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 19 Mai 2012, 20:33

Frumos coane. :respekt:

Torescu Octavian
senior
senior

Mesaj de Torescu Octavian » 19 Mai 2012, 20:59

SVF scrie:Frumos coane. :respekt:
:wink: multam

dorin_sb
senior
senior

Mesaj de dorin_sb » 19 Mai 2012, 21:37

Faina si culoarea la ata.cred k arata super lanseta.
•...¸><((((º>
.••´¯`•.¸.•><((((º>
•.¸.•´¯`•...¸.•><((((º>

http://www.youtube.com/watch?v=xYIob9oJaDg

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 19 Mai 2012, 22:30

Eu imi cer scuze...am fost in eroare ,nu am vazut batul asta in viata mea...retrag tot ce am zis :)
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 19 Mai 2012, 22:33

ULK,eu am vrut sa zic dar nu se vedea bine eticheta..nu eram sigur..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 19 Mai 2012, 22:40

Ene nici NFC-urile tale nu sint fara pacat..
Iaca ,modelul asta,pare ca nu-i tocmai fast.

http://www.tackletour.net/TTForums/view ... 11&t=36393

Poi se poate??Ce nota ii dai??
Din partea mea ,polemica asta cu mhx-urile sper sa incheie aici.Pentru mine este clar ca arunci la gunoi tot ce nu iti convine tie ,desi de vina se poate baga si la blancurile pe care le agreezi tu..dupa cum vezi in topicul de mai sus.Totul este subiectiv,monser..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Torescu Octavian
senior
senior

Mesaj de Torescu Octavian » 20 Mai 2012, 00:28

ULK scrie:Eu imi cer scuze...am fost in eroare ,nu am vazut batul asta in viata mea...retrag tot ce am zis :)
sti tu ceva asemanator doar ca i mai scurt :wink: aceiasi atza alt format

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 20 Mai 2012, 06:02

semlecangheorghe scrie: Din partea mea ,polemica asta cu mhx-urile sper sa incheie aici.
se incheie pe naiba caci continui... :D

semlecangheorghe scrie: Pentru mine este clar ca arunci la gunoi tot ce nu iti convine tie ,desi de vina se poate baga si la blancurile pe care le agreezi tu..dupa cum vezi in topicul de mai sus.Totul este subiectiv,monser..
asa... , si ? poi mah .. , la orice se poate baga de vina..

hai si tu cu ceva original argumentat...

poti ?

iesti in stare ? capabil ? apt ? :D

nu de alta dar pina una alta iesti un banal copy & past

hai pa ! :D

atit !

cristian.ene
veteran
veteran

Mesaj de cristian.ene » 20 Mai 2012, 15:09

Respectul pentru pescari si promisiunile celor de la MHX au fost incalcate de la inceput, datele lor declarate nu aveau nici o legatura cu greutatea reala a blankului sau a diametrelor de butt si tip.

Pe flytying a fost o poveste haiosa aunde MHX declarau ca blankul de 9`ft. #3. 2pc. are 1 oz fix :D .

cum sta realitatea descrisa de Dan Rusescu

,,Acum corespunde greutatea;1.5Oz=42g,inainte era trecut cu1oz.Varful e trecut 4.0(diametrul interior al tubului).Desi nu am avut nici o secunda intentia sa-i pun inel de varf(top),am incercat unul de 4.0 si era foarte larg pe varf=deci mai probail un 3.5;grosimea la cotor corespunde.Actiunea moderat fast .Daca vrei sa-ti cumperi unul ar trebui sa cauti informatii exact despre modelul pe care il vrei,blancurile pot fi foarte diferite chiar in interiorul aceleiasi serii.,,

Am masurat diametrele declarate de MHX pentru blankul din seria SJ model HM-SJ842-MHX pentru ca vizual se vedea ca e cam subtirel de fel.

Diametru butt declarat 0.517 `` sau 13.1 mm , la masurare a iesit cu doar 11.3 mm adica doar 1.8mm diferenta :lol:

O tolereanta neglijabila pentru o firma ieftina :)

Am facut mai multe poze cu diametrele masurate la blankul de mai sus MHX -HM si un blank NFC MB - 705 IM.

Cifrele la diametrele blankului NFC corespund exact la zecime de mm cu cele declarate, la blankul MHX se poate sa fie o variatie de 13.7% din diametru.

NFC este singurul producator din USA care nu mai folosete standardul fix de masurare la tip 3.5 / 4.0 / 4.5 / 5.0 / etc. care au o crestere standar de 0.5 unitati

North Fork Composite este singura firma care declara diametrul real si exact varfului blankului care paote fi 3.8 / 4.2/ 4.4 / 4.7/ etc.

Diferente semnificative de diametru la varf am masurat la toate brandurile de blankuri mai putin la blankurile premium Sage , Winston sau la NFC care isi respecta clientii.

Lansete care aveau diferente de o jumatare de unitate de masurare am intalnit la :

Cabela`s, MHX, Seeker, Lamiglas, Batson Rainshadow, St.Croix sau altele.

Implicatiile sunt importante pentru ca se modifica si plaja de lansare a nalucilor si actiunea blankului.

Referitor la puterea blankurilor in general producatorii nu respecta puterea declarata.

Un exemplu strident il face blankul ala bun SCV 8`6``ft. de 2oz. care in mode real sunt 1 oz si un pic :lol:

Daca pescarii sunt toleranti si inghit variatii atat de mari fata de cele declarate la un blank cu un pret de lista de peste 200$ :roll:

Revin cu un articol complet pe blogul meu cu poze comparative.

Cred ca ar fi folositor ca fiecare sa masoare diametrele declarate, sa evaluaeze actiunea reala si sa cantareasca blankurile,

Scrie răspuns