Lansete CUSTOM

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
MuskMd
veteran
veteran

Re: Lansete CUSTOM

Mesaj de MuskMd » 17 Mai 2012, 14:00

semlecangheorghe scrie:No stai ,ca imediat apare biziind MuskoiMD,incercind sa ne iexplice doct,..."ca nu tot ce ii frumos ii si functional"
Adicatelea ,asa ...subliminal ideea transmisa ar fi,ca is numa'fite,nu si calitate...Deh,ce te poti astepta de la unu'care-i discipol al lui Dumitru..Dumitru care este fan declarat al lansetelor ce se ofera la pachet cu carbunii de gratar ,prin benzinariile nordului...Si care au un blanc asa de drept si de rafinat....mai rafinat decit kerosenul insusi... :lol: :lol: :lol:
Hai MuskMD,la pamint cu toti rodbuilderii,mama lor,..ce Matagi,ce Gudebrod,siretu'uzat de la bocancu'lu bunicu,si ata din papiota vecinei de peste drum...Asta-i reteta succesului,binenteles,condimentata cu un joint,in 'lumina'caruia accesoriile mai sus pomenite vor capata valente de Matagi si Gudebrod..Ah si cum era sa uit ,piulita de 16 pentru iechilibrare in cotor...ce sistem de ala retrograd ,cu discuri..mama lui :wallbash: :D :D :D
de ce tii neaparat sa manjesti topicul pretenului tau ?

te-am chemat acolo, stai acolo , la troaca .... te-am chemat cu ceva concret ai ars- o la rece ...ca-s ipocrit, ca-s discipol , ca-s cu personalitate multipla.....nu tu un citat ceva :lol: :lol: :lol:

iar on topic..lanseta o fi frumoasa....daca ii place aluia care da banul pe asa ceva :mrgreen: Pt mine nu e interesanta...ca-i de cast :lol:
....tu comentezi...dar nuanta nu ai prins-o... :lol:

Deci, concluzionand : vrei balci, hai la cafenea....aci te te astept de acu la concret....fara fitze si suferintze :lol:

Altfel mult pa si HAI GIGI !!! :lol: :lol: :lol:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

cristian.ene
veteran
veteran

Mesaj de cristian.ene » 17 Mai 2012, 15:12

Gigi ai ramas dator cu informaţii despre blankul NFC de 6`2``ft. despre care nu ai spus din ce serie face parte, până atunci poate fi considerată doar o invenţie, şi nu de alta, dar credibilitatea ta scade cu fiecare postare :wink:

Ar fi bine sa spui ce model NFC ai văzut ( dacă ai văzut)

Andrei
veteran
veteran

Mesaj de Andrei » 17 Mai 2012, 15:16

Tavi scrie:Andrei, e pacat sa te chinui sa asortezi matisajul cu knobul, sa iti pierzi vremea facand photo shooting cu fundal studiat pentru o lanseta si o mulineta si sa faci praf totul la final cu un pastrav frumos dar care pare mort si decolorat..
Si tinut cu degetele infipte in branhii..
Precizez ca nu am o problema cu retinerea lui, dar se duce dreac toata impresia artistica la care vad ca ti...
Tin sa mentionez ca pastravul era cat se poate de viu. Ba abia-l tineam, si nu de branhii ci de operculi. Este pastrav de lac si asa este el decolorat, plus ca pe luminozitatea de afara... m-a dezamagit si aparatul :D... Cu peste mort nu mai fac de mult poze:)...

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 17 Mai 2012, 15:30

vrajeala !

se vede de la o posta ca e mort

ochii , aripioarele dar si mai si... decolorarea pieli de la tinut in punga de la mol zice tot

nah... mishto pastrav... , cit era kg ?

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 17 Mai 2012, 15:33

semlecangheorghe scrie:No stai ,ca imediat apare biziind MuskoiMD,incercind sa ne iexplice doct,..."ca nu tot ce ii frumos ii si functional"
Adicatelea ,asa ...subliminal ideea transmisa ar fi,ca is numa'fite,nu si calitate...Deh,ce te poti astepta de la unu'care-i discipol al lui Dumitru..Dumitru care este fan declarat al lansetelor ce se ofera la pachet cu carbunii de gratar ,prin benzinariile nordului...Si care au un blanc asa de drept si de rafinat....mai rafinat decit kerosenul insusi... :lol: :lol: :lol:
Hai MuskMD,la pamint cu toti rodbuilderii,mama lor,..ce Matagi,ce Gudebrod,siretu'uzat de la bocancu'lu bunicu,si ata din papiota vecinei de peste drum...Asta-i reteta succesului,binenteles,condimentata cu un joint,in 'lumina'caruia accesoriile mai sus pomenite vor capata valente de Matagi si Gudebrod..Ah si cum era sa uit ,piulita de 16 pentru iechilibrare in cotor...ce sistem de ala retrograd ,cu discuri..mama lui :wallbash: :D :D :D
la cine nu-i place ieftin si bun ?

Gigi... io n.am sindromu butiqului... , nu ma uit de unde cumpar... , cii.. ce cumpar !

ps. bag seama ca ti-e dor de mine :D

Andrei
veteran
veteran

Mesaj de Andrei » 17 Mai 2012, 16:43

bradypus scrie:vrajeala !

se vede de la o posta ca e mort

ochii , aripioarele dar si mai si... decolorarea pieli de la tinut in punga de la mol zice tot

nah... mishto pastrav... , cit era kg ?
Dac-ai fost si tu pe acolo, acu poate ca e in punga, mort :lol: :lol: .... atunci sigur nu era!
cristian.ene scrie:Si acum de la ,,pamantean la pamantean,, nu ai gasit un blank mai bun pentru pastrav decat SCV ?

NFC livreaza blankurile fara nici o acoperire asa urate Raw graphite si tu rafinat combinator de culori sa dezbraci un blank frumos colorat si cu sclipici in culori terne de doliu mai ..mai ce sa mai inteleaga clientii ca lacul e in plus si NFC stie mai bine ce face ?

Verde se asorta cu piesajul montan mai bine :D
Acu tre sa recunosc... imi doream o lanseta finisata ca un North Fork, dar cu actiune total diferita. Nu-mi place decat finisajul de la North Fork, prefer nerafinamentul de la St.Croix pentru lanseta mai sus amintita.

Acuma nu stiu ce te-a apucat, dar pana nici un an de zile erai fan St.Croix, acum nu mai sunt buni de nimic... asa de la o zi la alta. Inteleg ca gusturile se schimba, dar chiar asa... numai North Fork sunt bune si rafinate... hai mah cristi... :wallbash:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 17 Mai 2012, 17:10

Ene,atunci cind o sa vorbesti civilizat cu mine ,cum si eu am vorbit civilizat cu tine,este posibil sa continuam ceea ceea ce eu am vrut de la bun inceput-un dialog.Atita timp cit folosesti exprimari d-astea contractate de prin cine stie ce mahala ,dialogul cade,cit despre faptul de a-ti fi dator eu tie,la fel
Monser Gigi te-ai trezit din betia de cuvinte amestecata cu bere ieftina ?

Si daca bine imi aduc aminte ,in polemica casting vs spinning,ziceai ca las ca il intrebi tu pe Eugen German,cu ce a pescuit la Periprava,ca cast sau spinn..Ca ziceai ca lanseta de cast e incomoda in concurs,ca te limiteaza.....etc...Iti amintesti??Si tu si gascuta alora care cred ca le stiu pe toate...

Nu-mi spune tu mie ca ti-am ramas dator,cind tu insuti esti dator cu o informatie despre ce stil a folosit Eugen German la Periprava...

Deci ,pe casting sau pe spinning a luat Eugen German locul 2 pe mansa plus cea mai mare captura???
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 17 Mai 2012, 17:11

Bradypus a ascris
ps. bag seama ca ti-e dor de mine
Mda,...de Dumitru ala pe care-l stiam io... :?
Sau credeam doar,ca-l stiu...

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 17 Mai 2012, 17:18

MusKOIUmd,a scris
Deci, concluzionand : vrei balci, hai la cafenea....aci te te astept de acu la concret....fara fitze si suferintze
Asteapa-ma ca viu...mai pe seara... :lol: :lol: :lol:

.

cristian.ene
veteran
veteran

Mesaj de cristian.ene » 17 Mai 2012, 17:25

Andrei,

nu am fost St.Croix niciodată doar ca au cateva modele ML bune de pescuit la salau care le recomand si avantajul ca au multe modele din 2 bucati comparativ cu alte firme si sunt fiabile.

Unele modele de Salmon-Steelhead sunt reusite daca respecta puterea de aruncare dar sunt sub ce ofera NFC sau Lamiglas care sunt referinta in domeniu.

Pe vremea cand eu pescuiam cu primul St. Croix Premier tu aveai 4-5 ani si modelai pestisori din nisip la locul de joaca.

Am pescuit cu modele de la ei in toate etapele lor de dezvoltare cu modele mai vechi de anii 90` si stiu cum s-au transformat şi cât au fost în stare să evolueze şi care le sunt limitele comparativ cu alte branduri.

Lansetele lor erau mici paruleti rezistenti nu prea palcuti in pescuit care cu timpul s-au subtiat dar au ramas tributari unei conceptii simpliste despre cum se indoaie un blank.

IPC e o mare vrajeala, vezi si la blankuri de 50$ tranzitii mai bune intre segmente succesive de putere.

In acest moment fac blankuri mai bune decat St.Croix multe firme( pentru orice aplicatie dar mai ales pentru naluci reactive) modele superioare au NFC, Lamiglas, Seeker, Batson, Phenix in toate aplicatiile de pescuit.

Blankurile St.Croix le recomand exclusiv la jigging si acolo le vad si cei mai multi pescari. Sunt cerute si eu le livrez doar pe cele care el consider bune sau decente si care sunt foarte puţine.

Cele mai nasoale blankuri Ex.Fast care sunt practic un blector urmat de un par le face St. Croix asemenea anomalii nu am vazut la nici o lata alta firma si o fibra de sticla ca SCI care este un maturoi penibil.

Pe langa blankurile UL grosolane exemplele negative pot continua cu o lista lunga de blankuri neinspirate facute pe computer de ingineri si nu de pescari care le testează model cu model.

Scrie răspuns