Lansete CUSTOM

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
cristian.ene
veteran
veteran

Re: Lansete CUSTOM

Mesaj de cristian.ene » 16 Mai 2012, 22:27

Monser Gigi te-ai trezit din betia de cuvinte amestecata cu bere ieftina ?

Uite cum stau lucrurile eu aduc in anii astia de criza undeva peste 200 blankuri pe an si aduc de la toate brandurile recomandind doar modelele care le consider bune de la fiecare producator.

Daca socotim ca ca St.Croix ofera cel mai mare discount din industrie si eu am oferit in ultimii ani pana la 15% din el socotesc ca as fi direct interesat sa le recomand St.Croix din toate pozitiile pentru ca lumea ar fi fericita sa aiba blankuri / alnsete foarte bune la un pret imbatabil.

Doar ca lucrurile nu stau asa pentru ca producatori premium cu adevarat ca Sage, Winston, NFC, nu au discounturi la nivelul St.Croix care face dumping si la discounturi.

Oamenii de marketing de la St.Croix au nasul fin incat stiu ca pescarul obisnuit care pune botul la textele lor de marketing nu a vazut destul de multe lansete bune si crede ca are in maina cea mai buna lanseta de pe glob, un slogan exagerat fata de ce produce St.Croix.

Si apropo de Matagi, blankul, inele si o mandrina Fuji bine aleasa sunt cele mai importante.

O cioara vopsita e altceav decat o cioara ?

Tu te uiti la bibileli si sclipici cand pescuiesti ? cred ca pestii nu sunt atrasi in mod special de sclipirile lansetei

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 16 Mai 2012, 23:58

coane...

prea complicat !

te-astepti... si la raspuns ? tocmai de la Gigi ? :lol1: , come on ... :D

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 17 Mai 2012, 05:49

[quoteSi apropo de Matagi, blankul, inele si o mandrina Fuji bine aleasa sunt cele mai importante.

O cioara vopsita e altceav decat o cioara ?

][/quote]

Cu ce te deranjeaza pe tine ,ca unii vor mandrine Fuji ,vopsite in alta culoare??(calitatea este aceeasi,nu-i asa,doar culoarea difera,sau piulita de stringere)
Pe mine unu ,nu ma deranjeaza..
Ma deranjeaza cind vine unu ca tine si se c...a in gustul altuia.
Si pentru ca diareea sa aiba efectul maxim,musai sa fie condimentata de doktor Vodka&company.. :respekt: :respekt:
Oamenii de marketing de la St.Croix au nasul fin incat stiu ca pescarul obisnuit care pune botul la textele lor de marketing nu a vazut destul de multe lansete bune si crede ca are in maina cea mai buna lanseta de pe glob, un slogan exagerat fata de ce produce St.Croix.

Mda,noroc ca ai venit tu sa ne luminezi....neah,toti pescuim cu lansete 'exagerat' de bune...

Daca am fi constienti ,ce diferenta este intre posirca noastra,si berea rafinata a cunoscatorilor...probabil ca am da in depresie.. :lol: :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Andrei
veteran
veteran

Mesaj de Andrei » 17 Mai 2012, 11:55

Noh... acuma... Ii bai ca-i si functionala si frumoasa? aia da...

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine

Ba mai si prinde peste :lol: :lol: ... ca la cat e de frumoasa nu s-a putut abtine sa nu se arunce in vobler :lol: :lol: :lol: :lol: Sinucigas de frumoasa :lol: :lol: ...

Imagine

Nici nu ma chinui sa inteleg inversunarea Cristi, care in unele cazuri n-are logica...

Acum ca de la un pamantean la altu... cand reusesti sa faci ceva sa functioneze, urmatorul pas, logic si normal, evolutionar chiar, nu este este sa-ti imbunatatesti tehnicile, sa le RAFINEZI?! pentru ca vad ca-ti place sa folosesti acest cuvant, dar daca e sa-l explici in contextul folosit... :roll: ...

CE NAIBA INSEAMNA BLANK RAFINAT... cum se traduce rafinamentul blancului... in limba romana... Adica-i bine finisat, se indoaie cum iti place tie? Cum se traduce totusi rafinamentul la blancuri ca am ramas perplex de cat de "rafinate"sunt unele blankuri in comparatie cu altele... Cum iti place sa invalui ce vrei sa transmiti in mister.... tulai vai... da cat mister....

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 17 Mai 2012, 12:32

Andrei, e pacat sa te chinui sa asortezi matisajul cu knobul, sa iti pierzi vremea facand photo shooting cu fundal studiat pentru o lanseta si o mulineta si sa faci praf totul la final cu un pastrav frumos dar care pare mort si decolorat..
Si tinut cu degetele infipte in branhii..
Precizez ca nu am o problema cu retinerea lui, dar se duce dreac toata impresia artistica la care vad ca ti...
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 17 Mai 2012, 12:39

No stai ,ca imediat apare biziind MuskoiMD,incercind sa ne iexplice doct,..."ca nu tot ce ii frumos ii si functional"
Adicatelea ,asa ...subliminal ideea transmisa ar fi,ca is numa'fite,nu si calitate...Deh,ce te poti astepta de la unu'care-i discipol al lui Dumitru..Dumitru care este fan declarat al lansetelor ce se ofera la pachet cu carbunii de gratar ,prin benzinariile nordului...Si care au un blanc asa de drept si de rafinat....mai rafinat decit kerosenul insusi... :lol: :lol: :lol:
Hai MuskMD,la pamint cu toti rodbuilderii,mama lor,..ce Matagi,ce Gudebrod,siretu'uzat de la bocancu'lu bunicu,si ata din papiota vecinei de peste drum...Asta-i reteta succesului,binenteles,condimentata cu un joint,in 'lumina'caruia accesoriile mai sus pomenite vor capata valente de Matagi si Gudebrod..Ah si cum era sa uit ,piulita de 16 pentru iechilibrare in cotor...ce sistem de ala retrograd ,cu discuri..mama lui :wallbash: :D :D :D

.

cata_asp
veteran
veteran

Mesaj de cata_asp » 17 Mai 2012, 12:40

Dupa ce ca ai folosit componente Matagi, ai mai prins si peste?
Rusine!! :lol1:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 17 Mai 2012, 12:41

No bine...trebuia sa fie ceva da vina..daca nu lanseta..macar peisajul..
Tavi,felicitari pentru 'perspicacitate'...

.

cristian.ene
veteran
veteran

Mesaj de cristian.ene » 17 Mai 2012, 13:03

Draga Andrei,

rafinat inseamna altceva decat multe din blankurile St.Croix care au o tranzitie proasta intre zona flexibila a varfului si zona de putere care nu se indoaie, puterea corecta pe varf, modul in care cedeaza putere pe toata lungimea , rasinile folosite si ingrientele care dau elasticitate blankurilor.

Blankuri nereusite au toti producatorii , doar ca St.Croix este lider la distanta.

Daca le gandesc doar inginerii :lol:

Blankurile de la NFC, Lamiglas ,Batson sau multe japoneze propun un alte concept de actiuni.

Avem mai multe asteptari de la un om care face lansete din pasiune, cred ca nu ai inteles unele lucruri basic care fac diferenta intre blankuri.

cristian.ene
veteran
veteran

Mesaj de cristian.ene » 17 Mai 2012, 13:26

Si acum de la ,,pamantean la pamantean,, nu ai gasit un blank mai bun pentru pastrav decat SCV ?

NFC livreaza blankurile fara nici o acoperire asa urate Raw graphite si tu rafinat combinator de culori sa dezbraci un blank frumos colorat si cu sclipici in culori terne de doliu mai ..mai ce sa mai inteleaga clientii ca lacul e in plus si NFC stie mai bine ce face ?

Verde se asorta cu piesajul montan mai bine :D

Scrie răspuns