Problema este ca promovati doar pe cine va sponsorizeaza ... si sariti in sus grav cand cineva are alta opinie, ca deh, de asta sunteti sponsorizati, nu? sa promovati numai anumite chestii ... iar cand faci lucrul asta prin reviste, prin concursuri sau la voi pe site e strict treaba voastra ... dar aici ii spatiu public si gargara din categoria „MHX-urile sunt pe acelasi nivel cu SC5” nu tine printre oamenii care le-au pipait pe amandoua ...semlecangheorghe scrie: Bogdan..
Asata este tare...de unde rezulta ca eu sau altii ,am spus,sau lasat impresia ca numai sculele alea prind peste..
Eu anul trecut si acum doi ani,am prins foarte bine somni pe niste cranck-uri de 4 dolari de pe bass pro shop..Si am dat din casa,am scris despre ce am prins si cum am prins..Am martori ca somnii aia au fost prinsi cu naluca aia,sau cu rapala,si nu le-am pus in bot...Atunci eu...las impresia ca numai manns sau salmo ,prind????Am scris un articol in aventuri despre o naluca care pentru mine a fost ca o mica revelatie,jig skirt-ul,am prins cu ea si eu ,si Flaviuss si Andrei...Si aia e tot Manns..??
Si chiar daca ar fi asa,care-i problema ca promovam cu ce prindem??
Te certi cu prea multi si ai inceput sa ne confunzi, mie imi plac St Croixurile asa rigide cum sunt(iar modelele de top sunt rafinate) ... am zis ca e chestiune de gust intre a alege o lanseta rigida si una mai elastica ... si unele merg mai bine pt anumite aplicatii ...semlecangheorghe scrie: Hai sa o luam si invers ,pina acuma St.croix-ul era pus la zid,ca-s ranga,ca-s rigide,ca nu-s rafinate(cum o fi aia ,ca eu nu inteleg?)..
Iar un grafit elastic nu este musai si bleg ...
Nu-mi place 86-le de 2oz din grafit SC5 care-i subdimensionat ... alte modele de SC5 imi plac ...
MHX-urile sunt copii ... uita-te la cotele puse de mine, nu le-am inventat ... am vandut un blank de IMX, in anunt punand fix cotele de mai sus ... daca puneam cotele gresite cine il lua imi sarea in cap ...semlecangheorghe scrie: Anul trecut,am scris depsre MHX...repede le-ati pus si pe astea la zid ca-s copii,ca-s nus cum..
MHX-rile is blankuri OK, la bani buni si atat
Pt ca este prima lanseta facuta de mine ... si vreau sa o fac pe un blank ieftin ... eu n-am zis ca MHX-urile sunt naspa, am zis doar ca nu-s blankuri de top.semlecangheorghe scrie: Poi daca e asa,tu de ce iti mai faci lanseta pe blancul ala??
Iti iei cate vrei ... poti ajunge in acelasi loc si cu un Logan si cu un A6 ... daca imi pun mintea si eu prind f bine avat si cu o joarda de 50RON (salau nusemlecangheorghe scrie: Si o sa-mi calculez imediat in minte cite blancuri mhx,imi iau de banii aia..asa nerafinate cum sint...las ca pentru mine,pe Muresul meu,is bune,ca deh io sint asa mai din topor...

Nu ma mai baga in aceeasi oala cu Cristi Ene - nu suntem nici prieteni, nici dusmani ... si avem si gusturi si interese diferite. Dar anumite chestii nu tin de gust si nu sunt relative - cum ar fi calitatea, rafinamentul si reputatia unui blank

Eu intru si scriu pe-aci ca sa mai socializez cu unul cu altul si mai schimb o opinie ... si atat ...