Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Ce face nenea ala acolo e trucaj clar, indubitabil. De fapt, ma tem ca e chiar Cristian Gog, andarcavar. Si apoi, mi se pare ca omu e mai mult injiner decat pescar.Sorin scrie:dincolo de cuvinte , poate niste imagini sunt mai relevante
sunt blankuri NFC facute de tataie LOOMIS ......
nu stiu daca asta e expresia tranzitiei , rafinat sau sofisticat ( nu fac misto de astfel de termeni pt ca ...nu ma pricep ) dar cu siguranta ....la cum se comporta , .....aceste blancuri NFC n-au nici o legatura cu san croa .....chinois....
parerea mea
http://www.youtube.com/watch?v=p--zIzG1 ... ure=relmfu
Am si eu lanseta de care vorbeste Gigi si chiar e o placere sa pescuiesti cu ea pe Mures la voblere,nu e rigida deloc....Si o sa mai vina inca una,tot St.Croix...semlecangheorghe scrie:Cum ar fi aia ca blancurile sc3,sint prea rigide pentru naluci de reactie..asa scrie domnia sa la el pe blog..
Ori eu pescuiesc cu un moderat de asta ,m-h,de 7ft,si merge de minune,pe Mures..Nu-i nici prea rigid ,nici prea moale...este o placere sa pescuiesc cu el la woblere,si am prins cu el de la clean de juma de kil pina la somn.
Leba scrie: Ce face nenea ala acolo e trucaj clar, indubitabil. De fapt, ma tem ca e chiar Cristian Gog, andarcavar. Si apoi, mi se pare ca omu e mai mult injiner decat pescar.
Sorin, sa jtii ca vreau drepturi de autor pt. chinois.parol!
Gigi stiu ca tu te multumesti cu blankurile paruleti St.Croix, sunt exact dupa chipul, si asemanarea ta