bei ia nu va mai luati de bogdan si de ilie ...
ca scv sh ala de 2 oz chiar e un **** de blank ... si mai duce si la jumate fata de cat scrie pe el ... era mai bun avidu in aceleasi caracteristici ....
adeline, nu ai raspuns la chestiile tehnice cu conicitatea pe care ti l-ea postat bogdan ... cand iti convine exemplul e bine, cand nu-ti mai convine te faci ca trec posturile pe langa tine ... ce tare era scv al tau de 7' si un oz jumate , nu ? arunca 100 de g ... so fucking cool ... si eu am avut un premier de 7' si un oz juma, si arunca 90 de grame de zalt, fara sa riste sa se rupa ... da cum arata astea ca un tanc, si scv de 8'6 ca o nuielusha ...
brava bre andrei, numa matale stii ca o guma cantareste ... noi toti ceilalti ne asteptam sa aiba 0 grame una ... rahatul ala de scv de 8'6 daca pui 40 de g de jig si o guma de 10 cm ,adica te duci foarte aproape de cele 56.6 grame cat au 2 oz, gata paraie din toate incheieturile, de abia arunca, si nu mai vorbim de jiguit ... am dat cu el la peste cu mana mea, nu vorbesc de prieteni, carti sau amintiri ...
zicea bine bogdan de lamiglasele alea, ca de la mine a invatat cu ranga asta urata ... marfa de 2 oz juma, cu care eu am pescuit cu mana mea cu 85 de grame plus gume de 12-15 cm, deci dus in 100+ ... si marfa arunca natural, plus ca chiar poti sa jigui giugeaua cum trebuie la cota -12-14 metri ...
deci cum e treaba ? lami e under dimensionat, sau scv e overdimensionat ?
bre oameni buni, daca sunt cateva blancuri reusite bine din scurtaciunile alea pe fibra scv, acu gata generalizam ? si dupa aia ne luam de om, ca poate nu stie el, ca poate nu arunca, ca poate a fost el prea exigent si alte giugele ?
@ sf, sa stii ca si pacisilea mai iaste cate unii de da cu coambe de-alea de 600-700 de g lanseu plus molineu, si se descurca cu ele o zi intreaga cu jiguri de 60 70 80 90 100 si gume de 10-15 cm ... si tot ca sa nu vorbesc din amintiri asa, ranga mea gsh 102 2x are 240 de g, si un stradic 4000 fa are vreo 370-380, deci sar de 600 de g, si dau 10-12 ore la peste cu comboul asta fara sa-mi cada mana ...
@ charlie, si asta stim, am un plano intreg de mannsuri de 15, si un alt plano de delande shad gt de 15 si alte rahaturi de 15 ... si si bogdan are ceva de-astea mari si urate ... o lanseta care se respecta tre sa duca la pescuit corect greutatea care e scrisa pe ea, si sa mai aiba un minim de putere pentru intepat ... te asigur ca daca pui un oz plus un manss de-asta mare pe scv ala, lanseta e fleashca ...
nu e cu aplicatii de jig ? hm .... oare duce un vobler de 2 oz ? eu cred ca mai putin