@ sf
1
2 ai perfecta dreptate, daca vreau sa dau frecvent cu 60 de grame , nu trebuie sa aleg ceva 20-60 ci probabil ceva 20-80. dar de la un varf de gama al unei firme consacrate ai pretentia ca ce scrie pe el sa fie cat mai aproape de adevar ... iar scv asta de 8'6 si 2 oz e relativ departe ...
@ musk
muscarule, concluzia ta este iarasi corecta ... precum zicea sherifu' andronicus, a carui experienta cu rodbuildingu + spinning este realmente uriasa, cam pe la toti marii producatori gasesti erori (unele intentionate de altfel, sunt convins) in ceea ce priveste puterea, actiunea, firul recomandat etc ... nu numai la sf cruce ... si la lamiglas, si la loomis, nu mai vbesc de-astia mai praf gen shimano sau daiwa ... mai subtire la phenix, sau seeker, batson nu prea le stiu asa bine sa imi dau cu parerea ...
@ adelin ... continui in aceeasi nota ... cineva iti scrie ceva, si tu raspunzi ce vrei si in total dezacord cu ce s-a scris ... tipic .... cred ca am scris destul de clar ca
am pescuit cu ea in conditiile respective ... mai mult, la o pescuiala, chiar au fost una langa alta o scv, un avid si un wild river, toate de 8'6 si 2 oz ... cel mai ranga avidul, cel mai puternic wild riveru ... cu wild river, ca am avut si de-asta, am dat afara marfa de 28 si 20 ... cu mustati ... am convingerea ferma ca scv nu facea fata , la marfa aia si in curentul ala ... desi teoretic are acelasi specificatii ca si WR, nu ?
si ca sa-ti raspund si in acelasi ton cu al tau, si balanganeala e placuta, dar cu alte tipuri de rangi
@ bogdan - bre, lasa-ma sa ma carai si eu cu ei nitel, nu m-am mai incotzopenit de mult cu nimeni pe forum, am ruginit ... si cat de cat mai stiu si eu una alta de unele rangi .. nu de toate, dar de care stiu , stiu