Curent numa la vreo 10-15m in fata,curent de ala unde sta mreana,basca un prag ornat cu bolovani,niste butuci grosi cit piciorul meu,oblici in apa,plus vreo citeva fire de grebla..M-a lovit sus,si nu l-am lasat sa se puna jos nici daca imi rupe lanseta..A flexat-o pina in cotor si n-a rupt...De doua ori a plecat in curent,de doua ori l-am adus la loc,totul a durat aproximativ 20minute..toni f scrie:brava, gigi, felicitari !
sincer, si io ca si musk , prefer un pic de rezerva in instalatie
curent urat acolo unde ai dat de mustacios ? sau comme ci comme ca ?
Lansete CUSTOM
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- semlecangheorghe
- veteran
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
Ca zicea cineva pe aici ca Shimano nu stie sa faca bete , asta cat arunca , sau cum
http://www.plat.co.jp/shop/catalog/prod ... 1ff-2.html
http://www.plat.co.jp/shop/catalog/prod ... 1ff-2.html
Bat de spin marin , de ex. S900M , plug max 40 , jig max. 60 .
Adica nu duce orice naluca pana in 60 , cu un plug de 60 ii fleasca
http://www.plat.co.jp/shop/catalog/prod ... s900m.html
Adica nu duce orice naluca pana in 60 , cu un plug de 60 ii fleasca
http://www.plat.co.jp/shop/catalog/prod ... s900m.html
pe acelasi principiu, producatorul ce dovezi aduce??Adelin scrie: ...noa nu te supara pe mine dar io nu te cred. Pai asa poa sa vina oricine maine si sa stirbeasca un alt brand pt ca el zice ca lanseta cutare nu e asa cum zice producatorul.De ce nu intelegi ca iti trebuie si ceva dovezi, ................
care sunt alea??
inscriptionarile de pe blancuri??

deci, care sunt acele dovezi pana la urma??
Pe dreac sa stirbeasca...uita-te pe Cabelas, intra cine vrea si scrie ce vrea despre fiecare produs si nu are nimeni grija ca se stirbeste brandulAdelin scrie: Pana la urma am inteles ca lanseta nu duce 2 oz pt ca ai dat tu cu ea si asa ai observat tu...noa nu te supara pe mine dar io nu te cred. Pai asa poa sa vina oricine maine si sa stirbeasca un alt brand pt ca el zice ca lanseta cutare nu e asa cum zice producatorul.De ce nu intelegi ca iti trebuie si ceva dovezi, ca la mana sti cum e unul e obisnuit cu o ranga mai groasa, altul cu una mai tare si risti sa o dai in eror.
![]()
![]()
![]()

Gasesti destule review-uri negative la marci consacrate, fara dovezi si argumente.
Daca produsul e cu adevarat bun, se va gasi o majoritate care sa-l vorbeasca de bine. Daca nu, inseamna ca nu e bun si gata.
Se cheama feedback, aici nu merge neaparat cu dovezi si argumente ci cu parerea sau impresia omului despre un produs, evident subiectiva...tu zici ca duce, Toni zice ca nu duce.
Saint Croix ar trebui sa tina cont daca un numar "n" de oameni spun ca blancul ala buclucas nu face ce scrie pe el ca face. Daca vrea sa reziste pe piata. Daca nu, vor vinde lansete doar entuziastilor care se inchina no matter what la brandul de nestirbit Saint Croix .

I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
- semlecangheorghe
- veteran
Tonif a scris
No mersi,intotdeauna am fost de parere ca daca sc5este dublu aprope ca si pret fata de un avid ,nu iti ofera in plus dublu sau pe aproape ca si performante...Io sint foarte multumit de ce am..Daca iti spun ca si-a facut un amic o lanseta ,pe blanc MHX,blanc de 57 de dolari,de sta mita-n coada asa faina este ...cred ca gasesti lucruri foarte bune in gama de mijloc..
gigi
inca o data felicitari ... probabil ca a fost spectacol drillu ...
ps : bun avidu ala , ia-ti un scv ca e mai tare
No mersi,intotdeauna am fost de parere ca daca sc5este dublu aprope ca si pret fata de un avid ,nu iti ofera in plus dublu sau pe aproape ca si performante...Io sint foarte multumit de ce am..Daca iti spun ca si-a facut un amic o lanseta ,pe blanc MHX,blanc de 57 de dolari,de sta mita-n coada asa faina este ...cred ca gasesti lucruri foarte bune in gama de mijloc..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.