Lansete CUSTOM

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 15 Iun 2011, 09:10

semlecangheorghe scrie:...Nu-i vorba de snobism ,este vorba sa arati consideratie fata de semenul tau si sa-i respecti gusturile....chiar daca tie ti se par snobisme,si asta spusa asa, la modul general,nu fac aluzie la nimeni...
hai ma gigi, strici treaba :lol:
zanzania merge mai departe :P

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 15 Iun 2011, 09:15

la nivel de idee si in principiu asemeni cum a zis cristi ene se poate vorbi despre snobism sau orice alt aspect atita timp cit o faci ca fiind martor sau observator la un eveniment sau obicei
jurnalisti foar relateza ceva :lol: nu ?
daca unii se simt si o vor lua ca pe o jignire e treba lor dar la fel de bine poate fi interpretata si inteleasa ca pe o criica constuctiva bine intentionata
in cazul asta sa vazut ca diferenta o face felul in care vrei sa intelegi si ce atitudine ai fata de respectivul

cit despre echipament care il avem in plus aia e normal sa se intimple sa ai mai mult decit strictul necesar ( care o fi ala ) si nu e un necaz , dar la un moment dat cind avem prea mult in plus nu sintem snobi ci doar colectionari si aia e cu totul altceva :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 15 Iun 2011, 10:32

pikeman scrie:
semlecangheorghe scrie:...Nu-i vorba de snobism ,este vorba sa arati consideratie fata de semenul tau si sa-i respecti gusturile....chiar daca tie ti se par snobisme,si asta spusa asa, la modul general,nu fac aluzie la nimeni...
hai ma gigi, strici treaba :lol:
zanzania merge mai departe :P
Mah zizania nu duce la nimic bun..Da pe tine io mi-s suparat ca nu vrei sa parlesti cu mine despre voblere...noa lasa numa... :lol: :lol: :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 15 Iun 2011, 10:45

poi doara daca nu pui intrebari, ce sa parlesc io? :lol: :lol: :lol: ma apuc asa sa povestesc fara noima? :P

christianpindichi
veteran
veteran

Mesaj de christianpindichi » 15 Iun 2011, 12:10

Salut! AM 4 bete facute de 3 rodbuilderi diferiti:Ene, Andronic si Torescu.
Nu intervin sa laud pe vreunul anume sau sa fac reclama, insa in toata povestea asta cu lansetele custom, sunt atat de multe variabile incat a face afirmatii ca unu e mai bun sau unu e mai prost e o mare tampenie. Respect pentru toti, personal voi ramane la unul singur. Nu-i dau numele, insa voi spune criteriile alegerii mele, care, cred eu, ar trebui sa fie niste criterii generale pt orice isi doreste un custom:
-imaginatia rodbuilderului conteaza;la fel si calitatea executiei( daca e custom, o fac cum vreau eu. Mie imi place sa fie "altfel" )
-tehnic vorbind, trebuie sa-mi satisfaca dorintele si sa o faca cum imi place mie (ca exemplu mie imi place foregripul exterm de mic sau inexistent...tre sa o faca asa...chiar daca el zice ca "nu e bine")
-trebuie sa am acces la bat in toate fazele de executie, astfel imi este f usor sa modific ceva ce nu-mi place
-rodbuilderul trebuie sa fie bun pescar si , pe cat se poate, trebuie sa cunoasca aceleasi ape si locuri , pe care le frecventez eu.
-timpul pe balta cu batul respectiv in mana. daca o pescuiesc 5 zile/saptamana 8 ore pe zi, atunci da....conteaza fiecare gram.
-pescuit de competitie? sau nu...conteaza si asta.
Ma opresc aici, desi ar mai fi.
PS:
Mai conteaza ceva. ATITUDINEA!
Fir intins!

christianpindichi
veteran
veteran

Mesaj de christianpindichi » 15 Iun 2011, 13:46

A, si apropo de snobism-eu cred ca sunt cel mai mare dintre toti. Cand am comandat primul bat la Cristi Ene, eram asa de incantat, incat tinem musai sa-mi scrie pe ea.."custom for me", iar detaliile de ordin tehnic erau pe planul 2.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 15 Iun 2011, 13:47

pikeman scrie:poi doara daca nu pui intrebari, ce sa parlesc io? :lol: :lol: :lol: ma apuc asa sa povestesc fara noima? :P

Noo stai ca nu scapi tu asa usor.Ziceai atunci ca asta-i site de pescuit nu de polemici,sau ceva de genu,si io baiat ascultator am zis:na bine hai sa vorbim de facerea voblerelor.S-apoi tu ai fugit brusc... :roll: :wink:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Sami
veteran
veteran

Mesaj de Sami » 15 Iun 2011, 15:21

christianpindichi scrie:A, si apropo de snobism-eu cred ca sunt cel mai mare dintre toti. Cand am comandat primul bat la Cristi Ene, eram asa de incantat, incat tinem musai sa-mi scrie pe ea.."custom for me", iar detaliile de ordin tehnic erau pe planul 2.
Una e sa iti faci o autocritica,sa te autoironizezi sau mai stiu eu ce...iar astea le fac numai oamenii cu calitate si alta e sa te bage unul intr-o oala ca asa vor muschii lui sau ca nu isi da seama.Ce se intampla daca fiecare rodbuilder ii jigneste clientii unui alt rodbuilder?Ajungem sa fim toti jigniti,cu atat mai mult cu cat poate ajungem sa avem lansete construite de mai multi dintre ei,din curiozitate sau ,,snobism'' :))

Gata ma duc sa dau cu batul in Dunare sa ii fac proba :bere:

draqdevil
veteran
veteran

Mesaj de draqdevil » 15 Iun 2011, 15:38

Mda....multe se mai scriu pe aici....Oricum....m-ati convins: NU mai vreau batz custom ca ma ia lumea cu fel de fel de apelative care mai de care:)...Sami,sa zici cum ii batzu !

:bere: :bere:

AdrianHD
veteran
veteran

Mesaj de AdrianHD » 15 Iun 2011, 20:17

Sami scrie:Gata ma duc sa dau cu batul in Dunare sa ii fac proba :bere:
Ceva impresii dupa proba? :D
Until next time....Tight Lines!

Scrie răspuns