Lansete CUSTOM
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- semlecangheorghe
- veteran

-
ciprian savu
- utilizator constant

- semlecangheorghe
- veteran

semlecangheorghe scrie:Cit de curind o sa pun niste poze si o sa scriu citeva cuvinte despre blancurile MHX,pe sit-ul W.S.B..Aici nu am curajul....AdrianHD scrie:Nea Gigi,pune niste poze sa-l vedem si noi...daca nu e secret binenteles...
![]()
ca n-am asigurare la Tiriac...
Until next time....Tight Lines!
-
ciprian savu
- utilizator constant

Sf:
Daca esti pescar nu esti obligatoriu si om cu calitati.Daca m-as apuca sa fac publice mesajele private pe care le-am primit de la pescari cu greutate si rodbuilderi care mi-au dat dreptate in privinta lui Ene ai fi uimit...dar eu sunt ,,altfel'',adica om cu principii si dau eu exemplu.Am vrut doar sa ii atrag atentia asupra unui aspect pe care l-am sesizat la el in mod repetat,ca unii au inteles,iar altii nu... e alta treaba.E mare diferenta intre rodbuilderi,ca si caracter.Am purtat discutii cu mai multi,alegerea mi-a apartinut.
Cat priveste nick-ul nu-i nicio problema,pot trai si ca pescar amator/incepator sau altfel.Nu e nicio rusine sa fii novice intr-un domeniu,toti invatam cate ceva in viata.Din cate stiu acest forum e pentru pescari,nu cred ca se specifica undeva ca trebuie sa fii pro ,daca e asa si nu am observat eu poti sa imi spui si ma retrag.
Pana atunci ,,fire intinse'' pescari incepatori sau veterani(SF)
Daca esti pescar nu esti obligatoriu si om cu calitati.Daca m-as apuca sa fac publice mesajele private pe care le-am primit de la pescari cu greutate si rodbuilderi care mi-au dat dreptate in privinta lui Ene ai fi uimit...dar eu sunt ,,altfel'',adica om cu principii si dau eu exemplu.Am vrut doar sa ii atrag atentia asupra unui aspect pe care l-am sesizat la el in mod repetat,ca unii au inteles,iar altii nu... e alta treaba.E mare diferenta intre rodbuilderi,ca si caracter.Am purtat discutii cu mai multi,alegerea mi-a apartinut.
Cat priveste nick-ul nu-i nicio problema,pot trai si ca pescar amator/incepator sau altfel.Nu e nicio rusine sa fii novice intr-un domeniu,toti invatam cate ceva in viata.Din cate stiu acest forum e pentru pescari,nu cred ca se specifica undeva ca trebuie sa fii pro ,daca e asa si nu am observat eu poti sa imi spui si ma retrag.
Pana atunci ,,fire intinse'' pescari incepatori sau veterani(SF)
- Torescu Octavian
- senior

din bucati de pluta si reptile jupuite (sa ma ierte cei de la protectia cobrelor:)) ) am reusit sa construiesc o jumatate de lanseta pentru prietenul meu cristi .lanseta nu este finalizata mai am de lucru la ea dar astept opinia voastra.

asta a iesit

aici nu este lacuit

o sa mai pun poze la finalizare

asta a iesit

aici nu este lacuit

o sa mai pun poze la finalizare