discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
bradypus
- veteran

Sami scrie:Iti repet: Nu vorbi fara sa stii.Daca m-ai cunoaste cu adevarat ai vedea ce prostii debitezi in acest moment.Pur si simplu nu iti permit eu tie sa ma jignesti ca esti tu .... dar nu iti permit tie sa ma jignesti cu atat mai mult individului aluia care se baga ca musca...unde vrea el.
Daca nu faceai afirmatia cu .... nu aveam nimic cu tine,absolut nimic.!
bai baiatule...
esti bolnav daca te simti jignit de mine ca am reconstituit dscutia
si , ca in urma raspunsurilor tale pe putin spus colorate ti-am raspuns cu o simpla aluzie
ok ! tu ai " conduita" pt ca ma faci pe nedrept in fel si chip iar eu nu am pt ca sint mai concis si mai aproape de adevar
spor !
znobule !

-
Sami
- veteran

Ar fi culmea sa ma simt jignit de tine ...esti nevinovat.Doar ca nu stiu de ce te-ai bagat,sincer!
Nici la Ene nu m-a deranjat sintagma in sine,dar m-a enervat tupeul pe care il are el,aerul ala de superioritate prin care isi permite el sa puna etichete sa se ridice in slavi ca a facut,a dres...blancuri,minuni...de parca a facut-o moca.A fost pentru un ban cinstit.Acum daca nu ma pricep la pescuit sau echipamente ca el,eu sunt paria sau ce?
Putin fair play nu ar strica.Nu vreau sa conving pe nimeni ca nu sunt snob,nici nu ma intereseaza parerea altora prea mult despre mine.
E suficient sa stiu eu si alti cativa care ma cunosc

Nu prea imi place categoria musca,mai degraba categoria supergrea

)
-
bradypus
- veteran

deci recunosti caci sunt nevinovat dar totusi vorbesti urit , dispretuituor si insultator la dresa mea si concomitent faci apel la fair play si alte chesti care te dearanjeaza " la alti "
ok !
fire intinse !
-
Andrei
- veteran

-
Foarte urat ce faci cristi....
Eu unu dupa ce dai copy paste la un mail, aparent privat nu as mai ridica un deget sa-ti scriu ceva... sincer..... foarte urat...
P.s. in rodbuilding as zice... calitatea conteaza mai mult decat cantitatea... iar din ce vad ca scri din postarile anterioare dai impresiaca te-ai cam plictis de facut lansete...
Te rog nu ne plictisi si pe noi cu plictiseala ta... dupa 100de pag... ai reusit sa strici topicul cu o postare
-
Sami
- veteran

fruaur scrie:deci recunosti caci sunt nevinovat dar totusi vorbesti urit , dispretuituor si insultator la dresa mea si concomitent faci apel la fair play si alte chesti care te dearanjeaza " la alti "
ok !
fire intinse !
Am uitat sa pun ,,''
Esti ,,nevinovat''
Eu ii atrageam atentia lui Ene si te-ai bagat tu...cu ce drept ? tu stii; Natura e de vina nu tu...tie iti place sa te certi...in 20 de mesaje ai vreo 2-3 dispute,esti tare,cel mai tare!
Du-te si te culca sa iti treaca spiritul negru,sa devii mai bun,mai impaciuitor.
-
ULK
- veteran

fraur....te-ai bagat....acum joaca, nu te da lovit

Naspa, ca pana la urma se alege praful de forumul asta, multi s-au retras si multi o sa le urmeze

-
Sami
- veteran

Andrei scrie:Foarte urat ce faci cristi....
Eu unu dupa ce dai copy paste la un mail, aparent privat nu as mai ridica un deget sa-ti scriu ceva... sincer..... foarte urat...
P.s. in rodbuilding as zice... calitatea conteaza mai mult decat cantitatea... iar din ce vad ca scri din postarile anterioare dai impresiaca te-ai cam plictis de facut lansete...
Te rog nu ne plictisi si pe noi cu plictiseala ta... dupa 100de pag... ai reusit sa strici topicul cu o postare
Am speranta ca ceilalti sa aveti intelepciunea sa nu faceti ca el...Isi face renumele de rusine.Acum ma gandesc ca ce i-a zis Gabie(daca o fi real) a fost de fapt o refulare pentru tampeniile facute pana acum de el...si s-a saturat omul ca deh...toti suntem stresati

-
Rapala Man
- veteran

Din punctul meu de vedere totul este simplu!
indiferent ca este vorba de Sava,Ene,Udila pot vorbi clar cei care au fost clientii lor! restul nu au decat sa aiba discutii principiale!
la urma ce ramane? clientul ,el trebuie sa fie multumit snob/ne snob doar el plateste!
Rapala worlds favorite fishing lure
-
Sami
- veteran

Rapala Man scrie:Din punctul meu de vedere totul este simplu!
indiferent ca este vorba de Sava,Ene,Udila pot vorbi clar cei care au fost clientii lor! restul nu au decat sa aiba discutii principiale!
la urma ce ramane? clientul ,el trebuie sa fie multumit snob/ne snob doar el plateste!
Daca as avea suficienti bani as comanda cate o lanseta la fiecare cu componente identice(pescuite de pescari cu renume fara sa stie care de cine e facuta) ca sa ii demonstrez celui mai mare rodbuilder pe ce loc e,s-ar putea sa aiba surprize mari sa nu prinda nici podiumul.
-
Rapala Man
- veteran

ULK scrie:fraur....te-ai bagat....acum joaca, nu te da lovit

Naspa, ca pana la urma se alege praful de forumul asta, multi s-au retras si multi o sa le urmeze

mare dreptate ai, pt mine personal nu ca ar interesa pe cineva opinia mea, am ajuns sa intru pe rapitori.ro pt "cancan" si pe tackletour daca ma intereseaza ceva si caut un raspuns!
pacat!
Rapala worlds favorite fishing lure