discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
Sami
- veteran

fruaur scrie:@ Sami : eu nu am nimic cu tine, ce sa am ?
dupa cum am spus , din cite am citit eu el nu te-a jignit direct ba te-ai simtit tu jignit cind el vorbea la nivel de idee si in principiu, lucru care e ok conform regulamentului forumului si apostrofindul pe el tu faceai ( ironic ) aceasi greseala care o criticai inversunat
eu nu bag ! certativa ! nu sint eu avocatul nimanui dar ce e drept e drept si cu asta basta !
acu intelegi ?
Mai citeste o data! Daca nu intelegi reciteste inca o data.
A spus ca Sava face cateva zeci de lansete la ,,znobi'',iar eu mi-am facut o lanseta la Sava...sunt snob?
Daca nu stii sa citesti si nu intelegi nu te mai baga sau da-mi pe privat si iti explic...sa nu stricam topicul de tot,e pacat.
-
bradypus
- veteran

sami : spune drept , ti-a refuzat cristi comanda din cauza znobiei si acum ai prilejul sa te razbuni pe el ?

-
Sami
- veteran

fruaur scrie:sami : spune drept , ti-a refuzat cristi comanda din cauza znobiei si acum ai prilejul sa te razbuni pe el ?

Razbunarea e arma prostului,nu ma razbun,am fost crescut pe alte principii,nu dezvoltam subiectul.Repet: Am contactat mai multi rod builderi si dintre toti cine crezi ca si-a dat aere de superioritate si vedetisme? Ghici?

Ma bucur ca mi-a facut Andrei lanseta,enorm.De acum inainte voi face numai la el toate betele pe care le voi dori,ca ,,znob''

)
Acum ,,understand my friend''? Sau iti mai explic/traduc ca vad ca nu prea intelegi care-i treaba.
Daca mai ai nelamuriri da-mi privat,aici nu iti mai raspund sa nu balacarim forumul.E pacat pentru ca altii sunt convins ca au inteles si nu vor sa vada explicatiile pe care ti le dau tie

-
bradypus
- veteran

a , nu ! deci nu tre sa recitesc in mod repetat caci sa inteles din prima
pe tine te-a nimerit un glont ratacit tras pe motivul gusturilor lipsite de cunostinte tehnice si functionale la care batea apropoul cristi cind zicea de clientela lui andrei
si pe linga ca te simti refuzat la export te mai simti si jignit de titlul capatat prin prizma brizbrizurilor clienteli lui andrei
corect ? !( acu , vorba aia... tu ce pretentii ai ? sa fi znob dar sa nu-ti zica lumea ca esti znob ?

) , dar el nu a dat in tine direct ci te-ai simtit tu cu musca pe caciula si dator sa te razbuni neaceptind sa fi abandonat de cel mai cel cu aere si ai dat la cotoaie criticind datul la cotoaie
aia e !
asa se vede de aci !
-
Sami
- veteran

fruaur scrie:a , nu ! deci nu tre sa recitesc in mod repetat caci sa inteles din prima
pe tine te-a nimerit un glont ratacit tras pe motivul gusturilor lipsite de cunostinte tehnice si functionale la care batea apropoul cristi cind zicea de clientela lui andrei
si pe linga ca te simti refuzat la export te mai simti si jignit de titlul capatat prin prizma brizbrizurilor clienteli lui andrei
corect ? !( acu , vorba aia... tu ce pretentii ai ? sa fi znob dar sa nu-ti zica lumea ca esti znob ?

) , dar el nu a dat in tine direct ci te-ai simtit tu cu musca pe caciula si dator sa te razbuni neaceptind sa fi abandonat de cel mai cel cu aere si ai dat la cotoaie criticind datul la cotoaie
aia e !
asa se vede de aci !
Te trimit si pe tine la Dex...e ,,snob'' nu ,,znob'' ...macar mai invatati cate ceva cand va mai explkica omul,e gratuit;altii platesc bani grei pe meditatii.
Esti clona??
Prea te dai avocat

)
Nu sunt refuzat de nimeni,doar ca nu sunt toti asa ,,experti'' si poate mai au nevoie de indrumare ,domnul Avocat!

-
bradypus
- veteran

@ Sami : domnule jurat client for live " Sava " ... , nu e necesar sa spculezi si sa devi insultator caci io nu ti-am facut nimic, doar am zis ce se se intelege din ce sa scris , dar nu-i nimic , ma asteptam la asta de la un " znob " complect lipsit de umor sa ma corecteze in greseala mea intentionata
probabil nu ai avut indeajuns parai sa-ti faca cristi lanseta si ai
apelat si tu la cine ai gasit mai , cum sa zic mai cu perdea ? mai convenabil ?
-
Ionut the carp
- veteran

stai sa vedeti cand va mai aparea un rodbuilder....

-
Nemernic
- veteran

Ionut the carp scrie:stai sa vedeti cand va mai aparea un rodbuilder....

Ioane.... nu-mi spune ca te apuci de rosbuilding
p.s.: te-ai tras pe c0r cu hArmonia de crap

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...