discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
aditud
- senior

OK, am inteles. Un bat MH de 2.70 arunca la fel de bine ca si un UL de 2.30 on naluca de 3.5g... De unde le scoateti, fratilor?!
Mie mi se pare degradant sa dai la clean cu orice mai puternic de L, si voi discutati aici de MH...chiar daca aruncati frumos (???), va satisface drilul? E ca taiatul puiului de-o zi cu securea forestiera.
-
Chief
- veteran

-
Poate ca m-am rastit un pic... Am o zi mai proasta. Am scris despre mai multe si da, am numai betze specializate.

-
Chief
- veteran

-
Ai vazut aditud cam cum se judeca problema pe-aici? Normal ca reusesti uneori sa arunci cu un L sau ML 40 de grame sau invers dar inginerii aia mici cu ochii oblici s-au chinuit degeaba? Zau asa...
-
aditud
- senior

Tristian scrie:Ai vazut aditud cam cum se judeca problema pe-aici? Normal ca reusesti uneori sa arunci cu un L sau ML 40 de grame sau invers dar inginerii aia mici cu ochii oblici s-au chinuit degeaba? Zau asa...
Ce sa zic, gusturile omului nu se discuta...si-am tacut.
-
edâ„¢
- veteran

-
aditud scrie:Tristian scrie:Ai vazut aditud cam cum se judeca problema pe-aici? Normal ca reusesti uneori sa arunci cu un L sau ML 40 de grame sau invers dar inginerii aia mici cu ochii oblici s-au chinuit degeaba? Zau asa...
Ce sa zic, gusturile omului nu se discuta...si-am tacut.
pai nu

nu se discuta,fiecare alege batzu care i se potriveste
mie imi plac betzele peste 2,60m si de asta ziceam ca la un 2,70m un ul e moale nu atinge performantzele la ala care l-ai aratat,si uite asa ajungi la un m care e la acelasi nivel cu al tau,la asta m-am referit dar nu atzi fost atentzi si va iert
dai nu ai nimic la indemana e bun si ala forestier

ca pana la urma tot trebe scrificat indiferent de mijloace

problema e alta,sa fie jumulit bine ca daca nu ramane puf si nu e bun la gatit

-
edâ„¢
- veteran

-
mie nu imi trebe betze specializate,daca unde dau mai e si altceva in afara de clean sa zicem avat si se da la ul meu si nu sunt pregatit ptr asa ceva, il intzep si dupa cateva ture in care imi tzatzaie curu sa nu se rupa batzu il las moale si ratez, nu imi vine sa ma iau de ooo ca am mers cu batzu specializat la clean dar o intrat din greseala avat, sau poate il scot, ma laud cu treaba asta ca am luat cu ul si stau tot timpu cu morcovu in asss de fiecare data cand dau dupa clean si intra avat
da,cele specializate isi fac banii dar in ziua de azi is alte treburi in care sa investesti nu in scule de pescuit specializate ca doar nu mergem la concursuri,mergem de placere si de asta se ajunge la polemicile de mai sus
daca am2 betze imi este de ajuns, si am un 2,70 m si un 2,70 h asa acopar toata gama de pesti care i pot prinde,nu se vede ca peste nu mai este cum era si tot mai rau o sa fie in romanica asta
-
edâ„¢
- veteran

-
aditud scrie:OK, am inteles. Un bat MH de 2.70 arunca la fel de bine ca si un UL de 2.30 on naluca de 3.5g... De unde le scoateti, fratilor?!
Mie mi se pare degradant sa dai la clean cu orice mai puternic de L, si voi discutati aici de MH...chiar daca aruncati frumos (???), va satisface drilul? E ca taiatul puiului de-o zi cu securea forestiera.
ziceam ca cu un m de 2,70m arunci cat ala al tau

ca acum ca eu pot si cu un mh e partea 2

poate cu 1-1,5m mai putzin dar asta nu e bai

compensam cu intratu in apa

-
edâ„¢
- veteran

-
Tristian scrie:Ai vazut aditud cam cum se judeca problema pe-aici? Normal ca reusesti uneori sa arunci cu un L sau ML 40 de grame sau invers dar inginerii aia mici cu ochii oblici s-au chinuit degeaba? Zau asa...
astea is gandite la ei unde nimeni nu **** pestele la icre,aici e romania
si mie mi-ar place sa dau cu asa ceva dar inca nu ii vad rostu

cand va fii rost de asa ceva fi sigur ca la tine apelez,am vazut ca te sti,amu fara gluma
aditud si batzu care l-ai aratat ii bun ptr cine vrea mici si specializate si pretzu e bun
dar eu raman la alegerile mele legate de apa,pesti si lungimea batzului,cand o se schimbe primele 2 o sa schimb si eu betzele

-
grecu
- veteran

cu 20 de grame se simte cum ma simt eu cu una de 20 de ani adic

a ma incarc la fix
-
edâ„¢
- veteran

-