Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Ok, ai valoare. Dar noi vorbim de spinning.ULK scrie:Nu uitam stai linistit...poti sa vezi in Album foto, ca nu am uitat..si cu ce inlocuiesc eu o mulineta de 2500-3000..garantat ca recupereaza fluierand un Aglia de ce marime vrei tu..in cel mai crunt curent... Desi e de marime de 1000
eu as alege varianta de 3000 datorita tamburului mai mare ... pescuind la avat de multe ori lungimea lanseurilor conteaza si 2m in plus pot face diferenta intre a prinde sau a te uita cum vaneaza.alex87nfs scrie:apropo de ce vorbiti voi pe aici..am in gand sa imi cumpar un curand o mulineta noua de spinning si am ramas la ryobi ecusima,azi am avut placerea sa pun mana pe una la un magazin(era de 2000)si mi s-a parut ok in banii aia. problema e ca nu stiu daca sa iau de 2000 sau 3000..batu e shimano catana 2.7 m 10-30 g si dau in special la avat cu el cu mono de 0.22(asta pt ca vechea mulineta nu se impaca cu textilu ce l-am cumparat de curand-super pe 15 lb)..tocmai de asta vreau sa imi schimb mulineta ca imi sta textilu la naftalina si inca nu stiu ce sa iau-UNII ZIC CA E SUFICIENT 2000 LA AVAT IAR ALTII ZIC SA IAU 3000..SINCER MA GANDESC MAI MULT LA CEA DE 3000 DAR NU SUNT DECIS INCA..VREO SUGESTIE?!MULTUMESC