Grub v Shad
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
chiar daca e offtopic merita spus
navighez pe multe forumuri, dar niciunde nu am vazut atat de multa "ingaduinta" din partea administratorilor si moderatorilor.
Scandaluri si tampenii postate si care raman acolo pana sunt uitata de ceilalti.
Acesta este si motivul pentru care au aparut pe forum si pseudo-pescari care si-au si luat nasul la purtare si ... de la inaltimea ametitoare a caracterului nesimtit si ajutati fiind de o lipsa a minimelor cunostinte in pescuit posteaza des si agresiv cu tot felul de povestiri si retete infailibile.
Asta e trist.
Si mai trist e ca aceleeasi perssoane se gasesc sa contrazica si sa jigneasca nume marcante ale acestui sport...da da, sport. Adica altceva decat recoltatori de "loturi de bibani" cat frunza.
In acest caz...moderatorii si administratorii dorm sau amplifica scandalurile.
Cei mai activi se enerveaza si intra in conflict cu acesti parveniti in pescuit, altii scriu ce trebuie si nu se deranjeaza sa raspunda la tampenii...Unii (ca si mine) prefera sa stea deoparte de cazanul in clocot...nu de lata, dar forumul e, sau ar trebui sa fie, un loc plin de informatii utile si un loc in care intrii din pasiune sa te relaxezi sau/si sa regasesti camarazi nu sa-ti faci dusmani.
Parerea mea.[/b]
Scandaluri si tampenii postate si care raman acolo pana sunt uitata de ceilalti.
Acesta este si motivul pentru care au aparut pe forum si pseudo-pescari care si-au si luat nasul la purtare si ... de la inaltimea ametitoare a caracterului nesimtit si ajutati fiind de o lipsa a minimelor cunostinte in pescuit posteaza des si agresiv cu tot felul de povestiri si retete infailibile.
Asta e trist.
Si mai trist e ca aceleeasi perssoane se gasesc sa contrazica si sa jigneasca nume marcante ale acestui sport...da da, sport. Adica altceva decat recoltatori de "loturi de bibani" cat frunza.
In acest caz...moderatorii si administratorii dorm sau amplifica scandalurile.
Cei mai activi se enerveaza si intra in conflict cu acesti parveniti in pescuit, altii scriu ce trebuie si nu se deranjeaza sa raspunda la tampenii...Unii (ca si mine) prefera sa stea deoparte de cazanul in clocot...nu de lata, dar forumul e, sau ar trebui sa fie, un loc plin de informatii utile si un loc in care intrii din pasiune sa te relaxezi sau/si sa regasesti camarazi nu sa-ti faci dusmani.
Parerea mea.[/b]
http://www.rapitori.ro/forum/search.php ... hor=cristi
Primul semn de nesimtire pe un forum e postatul cu clone.
A carui cheie este afirmatia "Si mai trist e ca aceleeasi perssoane se gasesc sa contrazica si sa jigneasca nume marcante ale acestui sport...da da, sport."
Ai dreptate "cristi"
, exista multa ingaduinta, in mod normal administratorul trebuia sa-ti stearga azi si clona (clonele?
) si contul-mama. Da-mi voie sa te intreb insa un lucru: ce legatura au frustrarile tale cu disputa grub vs shad?
Primul semn de nesimtire pe un forum e postatul cu clone.
Asta-i primul lucru pe care l-a avut de spus "cristi" pe acest forum, a urmat cererea unor sfaturi apropo de un bat si apoi, dupa un an si jumatate, postul asta.cristi scrie:oricum, sper ca avem mai mult de spus decat "Pescar Modern" iar atunci vom avea un public mai mic (stiu pescari care considera AP prea sofisticata), dar foarte fidel.
Merita incarcarea.
A carui cheie este afirmatia "Si mai trist e ca aceleeasi perssoane se gasesc sa contrazica si sa jigneasca nume marcante ale acestui sport...da da, sport."

Ai dreptate "cristi"

Cu lacrimi Bastus!
in functie de cat mai posteaza unele personaje (sau sa zic 1) o sa afli, deja unul s-a inchis...urmeaza si altelegippa scrie:ma intreb cat o mai sta topicu deschis![]()

Always C&R
http://www.bscteam.ro
http://www.bscteam.ro
off-topic:Adelin scrie:Cristi chiar nu e clona, asta o pot confirma mai multi aradeni, chiar dj.beju!
ghe e obsedat cu clonele

si pe mine ma suspecteaza ca am clona. si nu una, mai multe, deci... nu va faceti griji, e inofensiv

"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
Observ ca ultimele 7 posturi n-au nimic de-a face cu disputa grub vs shad, si ca nu mie mi se poate imputa lucrul asta.
Parca e un soi de trend, daca doi oameni au un clinch urmeaza aboi un val de posturi pline de indignare, care de multe ori depaseste ca proportii disputa initiala. Oameni buni, instinctul de turma nu-i un lucru prea laudabil
.
dilucule, apropo de clone ar trebui sa faci ciocu l foarte mic.

dilucule, apropo de clone ar trebui sa faci ciocu l foarte mic.
Cu lacrimi Bastus!