discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
georgelucius
- senior

Ionut the carp
este vorba de canalul navigabil dintre Sf. Gheorghe si Sulina. Cu ochelari polarizati le vedeai cum misuna Very Happy
mergi acolo daca tot esti din zona
faci 15 lansari si ai 8 atacuri

-
paul
- Moderator

-
Gabi, spune adevar Ionut, in ceea ce spune.... Daca mergi in Sfantul gheorghe scrie-mi PM .. Am fost si eu acum 2 saptamani si, eventual, daca vrei ceva sfaturi, poate iti sunt de folos.
Pe canalul de care spune Ionut the carp cam asa era.. erau sute de stiuci in mal , la apa mica... am vazut chiar si de 3, poate 4 kile, iar oby a scapat una frumoasa tare.
-
Ionut the carp
- veteran

Raoul scrie:
(
eu pe Dunare fac 1000 de lansari si 1 atac..

ce e drept..mai vada cate o marla urmarind rotativa....dar nu ataca...
scarbele!

pai da si tu la shaduri gruburi(nu vezi ca despre asta se discuta

?, chiar daca ti le fac praf, macar prinzi

-
exu...
- utilizator constant

-
Paul scrie:Gabi, spune adevar Ionut, in ceea ce spune.... Daca mergi in Sfantul gheorghe scrie-mi PM .. Am fost si eu acum 2 saptamani si, eventual, daca vrei ceva sfaturi, poate iti sunt de folos.
Pe canalul de care spune Ionut the carp cam asa era.. erau sute de stiuci in mal , la apa mica... am vazut chiar si de 3, poate 4 kile, iar oby a scapat una frumoasa tare.
Asteaptati si voi sa se mai racoreasca afara, este puiet in prostie anu' asta...mai ginditi'va si ca stiucile au mincare din belsug...imediat ce "pleava" se va imputina sau se va retrage in alte locuri, stiuca va da navala si veti avea la fiecare 3 lansari un atac...

ÃŽmi plac peştele...