Grub v Shad
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Personal am pescuit numai cu shaduri de la Storm - rezultate avati, shalau, stuk, grubu' nu imi inspira prea mare incredere ca aspect, da' tinand cont de pret o sa incerc si eu, ca sa nu ma doara sufletul cand o sa pipai fundu
apei si o sa ma intalnesc cu vreun monstru de natura ANorganica, mare rapitor de artificiale.
Oricum e cam greu sa incerci ceva nou, adica trebuie insistat, dar daca pretenu de langa tine prinde la shad, iti mai arde sa continui ambitia cu grubu, offff daca as putea incerca cate 3 zile pe saptamana ceva nou, dar de unde atata timp

Oricum e cam greu sa incerci ceva nou, adica trebuie insistat, dar daca pretenu de langa tine prinde la shad, iti mai arde sa continui ambitia cu grubu, offff daca as putea incerca cate 3 zile pe saptamana ceva nou, dar de unde atata timp

Always C&R
http://www.bscteam.ro
http://www.bscteam.ro
off-topic:
pai roaga-l frumos pe danr sa-ti spuna daca am eu vre-o clona sau nu. sau incearca tu sa depistezi, la fel de ingenios cum ai facut in "cazul Serbanel", si demonstreaza ca acei useri (stii tu care) de care zici, sunt colnele mele.
mah, crezi ca am o obsesie asa mare pt tine incat sa-mi fac clone ca sa ma rafuiesc cu tine? esti dus rau!
si inca ceva... cand aduci niste acuze, fa bine si adu si dovezile, ca altfel... esti doar cantitate neglijabila
asa ca lasa calomnia

referitor la subiect, cel mai bine pana acum am prins la shad pt ca la shad am insistat cel mai mult, dar sunt hotarat ca in urmatoarea perioada sa incerc mai mult si la grub.
ghe, ai innebunit de tot. ma mir totusi ca nu ti-ai dat seama ca jumatate din userii acestui forum sunt clonele meleGerula scrie: dilucule, apropo de clone ar trebui sa faci ciocu l foarte mic.

pai roaga-l frumos pe danr sa-ti spuna daca am eu vre-o clona sau nu. sau incearca tu sa depistezi, la fel de ingenios cum ai facut in "cazul Serbanel", si demonstreaza ca acei useri (stii tu care) de care zici, sunt colnele mele.
mah, crezi ca am o obsesie asa mare pt tine incat sa-mi fac clone ca sa ma rafuiesc cu tine? esti dus rau!

si inca ceva... cand aduci niste acuze, fa bine si adu si dovezile, ca altfel... esti doar cantitate neglijabila

referitor la subiect, cel mai bine pana acum am prins la shad pt ca la shad am insistat cel mai mult, dar sunt hotarat ca in urmatoarea perioada sa incerc mai mult si la grub.
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
Mda, tipic
. Si cand ma gandesc cum au incetat sa ne mai frecventeze de la o vreme "useri" precum g.stiuca, pe care numai dilucul nostru ii cunostea
. Dar stai, sa-i vezi cum apar acum pe turnanta, sa ne asigure ca nu-i adevarat, ca sunt niste persoane cat se poate de reale.
Oricum, recunosc sincer, de mult n-am mai ras ca la citirea urmatoarei afirmatii:

Oricum, recunosc sincer, de mult n-am mai ras ca la citirea urmatoarei afirmatii:
Recunoaste si tu la fel de sincer, o sa depasesti si planul la porumb cu cel putin 175%, nu?Adi_ scrie: sunt hotarat ca in urmatoarea perioada sa incerc mai mult si la grub.

Cu lacrimi Bastus!
cu g.stiuca au vorbit mai multi de pe acest forum, dar banuiesc ca nu se vor obosi sa-ti raspunda. daca esti curios, intra pe chatul de pe pescuit.ro si din cand in cand o vei gasi acolo cu acelasi ID. de fapt de acolo aflase de forumul asta, dar fiind primita in felul in care a fost, nu a prea mai intrat aici. daca vrei, vorbesc cu ea sa-ti dea ID-ul ei de messenger, si discutati. dar te previn ca s-ar putea sa-ti pice fatza
oricum, atata paranoia cata am vazut la tine, n-am vazut in viatza mea.

ps. daca vrei, putem continua pe privat.

oricum, atata paranoia cata am vazut la tine, n-am vazut in viatza mea.
aici ce ai mai avut de comentat? nu era la subiect? nu ti-a placut exprimarea mea, domnule Pruteanu? sau ti se agraveaza boala pe zi ce trece?Gerula scrie:Oricum, recunosc sincer, de mult n-am mai ras ca la citirea urmatoarei afirmatii:
Adi_ a scris:
sunt hotarat ca in urmatoarea perioada sa incerc mai mult si la grub.
Recunoaste si tu la fel de sincer, o sa depasesti si planul la porumb cu cel putin 175%, nu?

ps. daca vrei, putem continua pe privat.
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
-
- veteran
aseara am fost la stiuca
nu, nu cu Adelin,
cu un amic de pescuit :lol: (prietenii stiu de ce)
oricum
am incercat la oscilanta...eu nimik
amicul a avut un atac la primul lanseu ...la shad. Imediat am schimbat...
atac si eu..marlite...pana in kil
am mai pacalit-o o data cand am si intepata-o
am schimbat locul...alt atac
al urmatoarea lansare...un nou atac...am vazut-o tot la kil, si am fost vazut
am schimbat locul zbang atac
am ramas fara coada...
am pus un grub frumos cu aceeasi culare c a shadului. am dat in locul acela fara rezultat cam 15 minute
am schimbat cu shad... acum ceva porcarie ( nu mai aveam americane) ca sa raman pe culoare potrivita ...zbang
in acelasi timp amicul a avut muulte atacuti de marlite.
in crepuscul s-au rarit atacurile asa ca am schimbat cu osclanta si rotativa...nici un rezultat.
Consider ca la stiuca, e mai potrivit shadul, avand in vedere modul in care vaneaza si vederea foarte buna...asta in balta si cu apa curata...in rest...fara prejudecati
nu, nu cu Adelin,
cu un amic de pescuit :lol: (prietenii stiu de ce)
oricum
am incercat la oscilanta...eu nimik
amicul a avut un atac la primul lanseu ...la shad. Imediat am schimbat...
atac si eu..marlite...pana in kil
am mai pacalit-o o data cand am si intepata-o
am schimbat locul...alt atac
al urmatoarea lansare...un nou atac...am vazut-o tot la kil, si am fost vazut
am schimbat locul zbang atac
am ramas fara coada...
am pus un grub frumos cu aceeasi culare c a shadului. am dat in locul acela fara rezultat cam 15 minute
am schimbat cu shad... acum ceva porcarie ( nu mai aveam americane) ca sa raman pe culoare potrivita ...zbang
in acelasi timp amicul a avut muulte atacuti de marlite.
in crepuscul s-au rarit atacurile asa ca am schimbat cu osclanta si rotativa...nici un rezultat.
Consider ca la stiuca, e mai potrivit shadul, avand in vedere modul in care vaneaza si vederea foarte buna...asta in balta si cu apa curata...in rest...fara prejudecati
Da, clar, adevarul e ca dedublare de personalitate cu schimbare de sex nu vezi in fiecare ziAdi_ scrie:cu g.stiuca au vorbit mai multi de pe acest forum, dar banuiesc ca nu se vor obosi sa-ti raspunda. daca esti curios, intra pe chatul de pe pescuit.ro si din cand in cand o vei gasi acolo cu acelasi ID. de fapt de acolo aflase de forumul asta, dar fiind primita in felul in care a fost, nu a prea mai intrat aici. daca vrei, vorbesc cu ea sa-ti dea ID-ul ei de messenger, si discutati. dar te previn ca s-ar putea sa-ti pice fatza![]()

Cu lacrimi Bastus!