Grub v Shad

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 12 Aug 2006, 14:59

Salmo Frisky are 7 cm. Masurand marimea lui si a bibanului in poza si transformand la scara cu regula de trei simpla rezulta ca bibanul are 45,11 cm :lol:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 12 Aug 2006, 15:29

Vezi ce ochiometru bun am? :lol:
Plec acum pe balta, poate lovesc unul ca ala :P.
Cu lacrimi Bastus!

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 12 Aug 2006, 18:31

si eu cred ca discutia nu e shad vs grub ci shad si grub
cu variatiuni diverse, adica pana la shad cu coada de grub si grub cu coada de shad
totul e sa te prinzi pe ce vrea, sau sa aflii cat de cat inainte sa te duci
de multe ori as fi luat tepe majore daca nu aveam la mine ceva cu coada de grub, sau invers......

referitor la discutia despre vibratii, sunt convins ca vibratia de coada de shad e mai puternica, cu cat e plasticul mai tare cu atat mai puternica

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 12 Aug 2006, 21:39

L-am facut din vreo 14 bucati :lol:
http://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=1499.

Revenind la gruburi si shaduri, eu unul n-am gasit inca vreun loc in care sa mearga numai la unul din ele, iar la celalat canci, pe perioade lungi de timp. Mai pe romaneste :P , in acelasi loc merge o perioada la grub, o perioada la shad, cateodata la amandoua, si, evident, uneori la niciunul :lol:.
Cu lacrimi Bastus!

MeHigh
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de MeHigh » 13 Aug 2006, 01:04

Super biba! Adevaratzi, dar nu ii vad mai mari ca a meu! :) Poate pt ca l-am prins eu. Oricum uite nishte poze (fara sa bag peshtele in fatza ca sa para mai mare). Scuze pt faptul ca sunt facute acasa... dar repet, mi-a murit bacteria pe lac.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaibala ... pg&.src=ph

http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaibala ... pg&.src=ph

La faza cu grub versus shad e vorba shi de stilul personal de pescuit shi de unde pescuieshti. Shad-urile evoulaza mai bine pe verticala shi gruburile pe orizontala. Daca eshti obishnuit sa joci plasticul pe verticala mult (sau pescuieshti din barca) shadul nu are rival. Daca dai mai mult la tarash pe fund cu salturi mici, grubul e baza. Acuma, depinde shi cu ce se hranesc peshtii tzinta. Shadul arata clar mai a "peshtishor" decat grub-ul.
Parerea mea.

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 13 Aug 2006, 09:41

[quote="MeHigh"]Super biba! Adevaratzi, dar nu ii vad mai mari ca a meu! :) [/quote]

Sper ca nu te referi la amaratii aia pe care i-am prins ieri :lol:, ca toti la un loc cred ca abia aveau cat al tau. :lol: Aia ai lui bobocel sunt mai mari, cel mai bine se vede in poza aia cu scaunul, cand bibanul ocupa toata latimea.

Oricum, al tau e de departe cel mai mare pe care l-am vazut in ultimul an. Pe unde l-ai prins?
Cu lacrimi Bastus!

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 13 Aug 2006, 15:22

[quote="Gerula"] Pe unde l-ai prins?[/quote]

Gerulachio , doar nu incerci marea cu degetu !
Oare nu erai tu ala care prinde ciortocrapi la jiguri secrete si pe balti secrete !?

Fir Intins!!!

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 13 Aug 2006, 15:33

Vai, a reaparut userul SF :lol: :lol: :lol:. Desigur, daca aveai bunul simt sa te documentezi nitel inainte de a insira aberatii, aflai ca omul traieste de cealalta parte a globului :lol:.
Cu lacrimi Bastus!

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 13 Aug 2006, 23:01

[quote="Gerula" sa te documentezi nitel inainte de a insira aberatii, aflai ca omul traieste de cealalta parte a globului :lol:.[/quote]

Mai Sherlock , ma dezamagesti rau de tot . Da te las sa mai incerci he!he!

Fir Intins!!!

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 13 Aug 2006, 23:11

N-am de ce sa mai incerc, ca in materie de biban stiu binisor locurile din preajma Bucurestiului, si n-am de gand sa bat nspe kilometri ca poate-poate :lol: .

http://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=1501

Si apropo de grub vs shad, majoritatea astora de duminica i-am luat la Bass Assasin curly shad, culoarea crystal (mersi nea Jeane, merge :wink: ).
Cu lacrimi Bastus!

Scrie răspuns