Si nici macar nu am grip! E drept ca nici nu am de gand sa-mi iau...

E drept ca din barca ,daca nu ajung cu mana ,folosesc minciogul.Din care am vreo trei modele

Dar , recunosc ca probabil e (foarte) util gripul si mai da si bine in poze!

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
shimano scrie: ... Nu vorbesc de pescuitul din barca, ci strict de pe mal, sau din apa (rau/balta), unde mai intru cu cizmele pan' la piept....
Si eu toti somni i-am scos cu mana in gura,fie barca fie mal.zamfi scrie:Daca tot s-a turat lumea pe aici ,hai sa va spun ca eu cei mai mari rapitori i-am scos cu mana! E drept ca la un "somotel" de cca 45 kg (nu sariti ca nu eu l-am prins!) am folosit manusa.
Si nici macar nu am grip! E drept ca nici nu am de gand sa-mi iau...Acuma puteti sa sariti la mine cat vreti! Ca si in grip daca "atarni" o dihanie de cateva kg ai ocazia sa rupi ceva in ea...
E drept ca din barca ,daca nu ajung cu mana ,folosesc minciogul.Din care am vreo trei modele![]()
Dar , recunosc ca probabil e (foarte) util gripul si mai da si bine in poze!
Mie mi s-o parut ca s-o cam facut liniste dupa ultima mea postare si n-o mai comentat nimeni la ce-am pus eu pe-acolo, poate pentru ca nu erau spusele mele desi spuneam fix acelasi lucru... ma rog. Tu pastreaza la loc sigur desenu.evin scrie:Tristian, vad ca inca te mananca cu actiunea. Ma bucur ca ai strans material cat pt o carte, acum citeste-l si incearca sa-l intelegi. Am incheiat discutia cu tine pe topicul ala deoarece te faci ca nu pricepi (sau chiar nu pricepi), desi nu numai eu ti-am spus ca gresesti.
Revenind la topic, vad ca esti din acelasi oras cu initiatorul topicului, Shimano, care spune ca pescuieste pe Mures si pe Tarnava, de pe mal sau din apa. Cati salai si cate stiuci ai prins tu pe Tarnava (sau pe Mures) si i-ai scos cu gripul?
Clar depinde de specii... nu avea rost sa-ti complici viata la somn cu altceva decat mana (sau gafa- pe care unii o considera nesportiva)storm xxx scrie: Si eu toti somni i-am scos cu mana in gura,fie barca fie mal
Hai mai Radu si tu acuma! Doar nu iti imaginezi ca am avut rabdare sa iau topicul de la inceputuri...old_radu scrie:@ zamfi
...initiatorul topicului zice:
shimano scrie: ... Nu vorbesc de pescuitul din barca, ci strict de pe mal, sau din apa (rau/balta), unde mai intru cu cizmele pan' la piept....
Pai crapistii stau pe fundurile lor mari, de dimineatza pana seara, cu burti imense, stand in "fotolii", asteptand sa vina pestele la ei (cam asa vad eu imaginea stationarilor in generalSF scrie: Shimano , daca ii intrebi pe crapisti cel mai bun ii un mincioc , si ala zic si io