Auzi ,acolo grip la clean...

Acuma nu trebe sa te superi pe mine ca sunt mai hazliu, da' eu zic ca nu trebe grip la clean ,decat la ala a lui Bunicul de vreo 4,600 parca...

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Din postarea ta inteleg ca problema grip vs. minciog era rezolvata inainte de a deschide topiculshimano scrie:Pai crapistii stau pe fundurile lor mari, de dimineatza pana seara, cu burti imense, stand in "fotolii", asteptand sa vina pestele la ei (cam asa vad eu imaginea stationarilor in generalSF scrie: Shimano , daca ii intrebi pe crapisti cel mai bun ii un mincioc , si ala zic si io), si normal ca ei voteaza cu minciogul, insa eu n-am ce face si ma plimb toata ziua, din "floare-n floare", si un minciog mi-ar strica visul....
Acuma, eu am un grip de la Jaxon, cu cantar (care nu face doi bani), si am reusit sa scot lejer avati, stiuci si cleni, dar un prieten a patit-o cu gripul meu si a scapat un clean de vreo 2 kile, imens. Baiatul nu mai are somn de atunci, si ma-njura cu tot cu gripul meu...ce pot sa-i fac? Gripul poate fi folosit si la clean, sau nu se recomanda? Repet, eu n-am pierdut nici un clean, dar de obicei ii scot cu mana, ca nu prea am timp de gripuri in toiul actiunii.
Deci? A fi sau a nu fi grip+clean=LOVE?
A cui era miinile si picioru ? care o lesinat ? uite niste chestii care ma framanta mai mult decit problema lu Shimanorazvan m. scrie: Am fost nevoit sa scot tripla cu patentul de doua ori din mana si o data din picior. E foarte neplacut si doare al dracului de tare. Unii chiar lesina la extractie.![]()