Grip vs Minciog

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 07 Feb 2010, 11:19

Da Adriene da si gripu are instructiuni de folosire. Nu tragi stiuca de 15 kile in barca cu gripu. La pesti peste cateva kile se sustin cu cealalta mana, nu-i lasi sa se zbata in greutatea lor in grip. Ii sustii si cand ii scoti si cand ii pui inapoi in apa. La stiuca mare, din barca, merge minciogul mare, aia e clar.

Sau manusa pentru dinti:

http://www.zalt.se/english/products/pro ... ?c=10&p=38

ziceai ca aduci da ****... ta :lol:

Cu aia nu mai am emotii
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 07 Feb 2010, 11:32

oby 1 scrie: @ old, daca tot ne hotarim ca eliberam pestele atunci trebuia sa o facem asa fel incit sa ii dam cit mai multe sanse sa isi revina 100% ca altfel nu suntem decit niste ipocriti care ne place sa ne laudam pe forumuri: BA EU I_AM DAT DRUMUL :evil:
...niciodata nu am afirmat ca eliberez toti pestii prinsi.
...am recunoscut si recunosc ca am retinut pesti si voi retine atunci cand voi considera eu , conform legilor (scrise) in vigoare.
...asta nu inseamna ca nu am eliberat sau ca nu voi elibera in continuare , in consecinta nu sunt un "adept fanatic al C&R" ci un simplu pescar sportiv.
...si am mai spus-o , daca sti sa folosesti gripul , nu ranesti pestii

shimano
veteran
veteran

Mesaj de shimano » 07 Feb 2010, 11:35

storm xxx scrie: Din postarea ta inteleg ca problema grip vs. minciog era rezolvata inainte de a deschide topicul :shock: :lol: :lol: :lol:
Men...esti tare :lol:
:lol: Da, intr-un fel eram din start impotriva minciogului si pro-grip, insa ma gandeam ca stiti voi un minciog mai modern, de preferabil cat o cutie de chibrituri, care, la o simpla scuturare, se face ditamai minciogul si scot orice monstru din apa :wink: Speram sa existe pe piata ceva solutie comoda de minciog, ca pana acum am dat de o singura "chestie" pe care dac-o scuturi, se face mare :lol:

grecu
veteran
veteran

Mesaj de grecu » 07 Feb 2010, 11:38

sa inteleg ca pescuiesti cu un bat telescopic :lol: :lol:

shimano
veteran
veteran

Mesaj de shimano » 07 Feb 2010, 12:31

:lol: Cam asa ceva, din fibre de morcov :lol: :lol: :lol:

le_carrote
junior
junior

Mesaj de le_carrote » 07 Feb 2010, 12:43

:lol: :lol: :lol: ..cu ce va pot ajuta? :lol: :lol:

shimano
veteran
veteran

Mesaj de shimano » 07 Feb 2010, 12:46

:lol: Spune-ne de unde ti-a venit ideea sa-ti pui acest nume faimos...te lauzi cu ceva ce nu avem noi oare, Master of Morcov? :twisted:

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 07 Feb 2010, 12:48

Sa ne zici unde mai exact ti-ai pierdut cutia cu bunatati ca deja se zvoneste in tot orasul (la Pastravul) ...scuze de offtopic :wink:

le_carrote
junior
junior

Mesaj de le_carrote » 07 Feb 2010, 13:00

......scuzee de offtopic in primul rand...... :oops: ....in ordinea intrebarilor......numele(porecla) o am de vreo 20 de ani :lol: ,iar ded laudat nu mai prea am cu ce sa ma laud decat in minus.......cu asta..http://www.trilulilu.ro/morcovu/a7d73f312b3ce6
revenind la topic.......postez mai tarziu un filmulet de la sacalaia cu o stiuca scoasa cu minciocul si complicatiile care le-ati mentionat si voi in postarile de mai sus referitor la tripla libera....respecte......... :wink: :wink:

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 07 Feb 2010, 13:04

La ce bun sa cresti o gradina intreaga de morcovi cand este IPC si SCV, grafit high-modulus high-stain... :lol:
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

Scrie răspuns