Fluorocarbon leader
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- utilizator nou
Fluorocarbon leader
Salut,
voi ce fluorocarbon leader folositi la pescuitu la salau cu jiguri? Ceva despre firma, grosime si nodurile folosite - va rog impartasiti! Folositi fluorocarbon leader si cand pescuiti cu woblere la salau sau exclusiv numai la jiguri?
multam!
voi ce fluorocarbon leader folositi la pescuitu la salau cu jiguri? Ceva despre firma, grosime si nodurile folosite - va rog impartasiti! Folositi fluorocarbon leader si cand pescuiti cu woblere la salau sau exclusiv numai la jiguri?
multam!
Am prins Pesisorul de Aur si pe el scria : Made in China!
Re: Fluorocarbon leader
Seaguar invizx 15 lb, la jig mai des.
Dragostea e oarba, dar casatoria ii reda vederea!!!
Seaguar InvizX de 8...si-si.
Nu am avut bani de seaguar si am cumparat P-Line de 0.35 cred....il folosesc de obicei cu pp de 15 lb si sunt f. multumit de el!!Il folosesc mai mult la jig.la vobler am un t-force de 0.22 care face pereche buna cu 8 sau 10 lb pp:)
Cel mai tare de pe piata ( incearca-l sa-l rupi
) :
http://www.abrevis.ro/magazin/MAG-prod. ... ent&id=578

FISHING IS LIFE.
The rest just details!
The rest just details!
-
- veteran
O fi el tare domnule coleg , dar si mai tare e PRETULMatrixVR5 scrie:Cel mai tare de pe piata ( incearca-l sa-l rupi) :
![]()
![]()

Japonez sa fie ca-n rest .......

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
Cel mai TARE este faptul ca deja cand vad ca a postat MatrixVR5. ... nici nu mai trebuie sa ma obosesc sa deschid topicul... ca sigur este vorba de un nou link spre Abrevis ..... Boring. La mine acest gen de reclama ... are efect invers.... Poate nu sunt singurul.
subscriu si eu la chestia asta ...ULK scrie:Cel mai TARE este faptul ca deja cand vad ca a postat MatrixVR5. ... nici nu mai trebuie sa ma obosesc sa deschid topicul... ca sigur este vorba de un nou link spre Abrevis ..... Boring. La mine acest gen de reclama ... are efect invers.... Poate nu sunt singurul.
vorba lui vali ... "Japonez sa fie ca-n rest .......

C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
-
- veteran
De ce sunteti "suparat"ULK scrie:Cel mai TARE este faptul ca deja cand vad ca a postat MatrixVR5. ... nici nu mai trebuie sa ma obosesc sa deschid topicul... ca sigur este vorba de un nou link spre Abrevis ..... Boring. La mine acest gen de reclama ... are efect invers.... Poate nu sunt singurul.

Nu stiti faptul ca reclama chiar si negativa tot reclama e?
In plus poate colegu Matrix e indragostit de firma asta sau cine stie poate detine ceva actiuni acolo

P.S De banii ceruti pe florocarbonul asta imi iau strune pe viata.

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
Nu fac reclama !
A fost o informare despre acest fir .
Ati probat si nu va place ? Atunci nu-l cumparati !
E adevarat ca e scump dar nu e un fals !
Vreti alte info despre acest fir , nu intrati pe nici un link spre Abrevis , dar informativa la (colegul vijelie) care va poate spune mai multe informatii despre acest fir .
Cel putin, fata de altii, Abrevis importa produsele direct din Japonia , nu via Germania / Italia
.
Din punctul meu de vedere, Japanese domestic market (JDM) este NR. 1 in lume , apoi altii
.

A fost o informare despre acest fir .

Ati probat si nu va place ? Atunci nu-l cumparati !
E adevarat ca e scump dar nu e un fals !
Vreti alte info despre acest fir , nu intrati pe nici un link spre Abrevis , dar informativa la (colegul vijelie) care va poate spune mai multe informatii despre acest fir .
Cel putin, fata de altii, Abrevis importa produsele direct din Japonia , nu via Germania / Italia

Din punctul meu de vedere, Japanese domestic market (JDM) este NR. 1 in lume , apoi altii

FISHING IS LIFE.
The rest just details!
The rest just details!