discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
MatrixVR5
- veteran

-
vali stratonov scrie:ULK scrie:Cel mai TARE este faptul ca deja cand vad ca a postat MatrixVR5. ... nici nu mai trebuie sa ma obosesc sa deschid topicul... ca sigur este vorba de un nou link spre Abrevis ..... Boring. La mine acest gen de reclama ... are efect invers.... Poate nu sunt singurul.
De ce sunteti "suparat"

domnule coleg?
Nu stiti faptul ca reclama chiar si negativa tot reclama e?
In plus poate colegu Matrix e indragostit de firma asta sau cine stie poate detine ceva actiuni acolo

, esi eu nu prea cred.
P.S De banii ceruti pe florocarbonul asta imi iau strune pe viata.

poate chiar japoneze.

Colegu , nu sunt indragostit de nici o firma , dar reprezint un Club cu acelasi nume care il respect . Daca vrei sa fi respectat , macar respecta pe cel care ti-a intins o mana de ajutor atunci cand erai incercuit de "PRIETENI" (COLEGI).
Daca ai ceva de impartit cu persoanele din conducerea firmei , poti sa te adresezi direct telefonic . S-au dupa ce ai parasit Clubul ai sters si persoanele de contact de la ABREVIS FISHING CLUB

.
FISHING IS LIFE.
The rest just details!
-
vali stratonov
- veteran

MatrixVR5 scrie:vali stratonov scrie:ULK scrie:Cel mai TARE este faptul ca deja cand vad ca a postat MatrixVR5. ... nici nu mai trebuie sa ma obosesc sa deschid topicul... ca sigur este vorba de un nou link spre Abrevis ..... Boring. La mine acest gen de reclama ... are efect invers.... Poate nu sunt singurul.
De ce sunteti "suparat"

domnule coleg?
Nu stiti faptul ca reclama chiar si negativa tot reclama e?
In plus poate colegu Matrix e indragostit de firma asta sau cine stie poate detine ceva actiuni acolo

, esi eu nu prea cred.
P.S De banii ceruti pe florocarbonul asta imi iau strune pe viata.

poate chiar japoneze.

Colegu , nu sunt indragostit de nici o firma , dar reprezint un Club cu acelasi nume care il respect . Daca vrei sa fi respectat , macar respecta pe cel care ti-a intins o mana de ajutor atunci cand erai incercuit de "PRIETENI" (COLEGI).
Daca ai ceva de impartit cu persoanele din conducerea firmei , poti sa te adresezi direct telefonic . S-au dupa ce ai parasit Clubul ai sters si persoanele de contact de la ABREVIS FISHING CLUB

.
Colegu Stefan , te rog nu te infierbinta asa de tare , ca-i pacat .....nu vorbeam aici despre CLUBUL cu acelasi nume.
Nu am cu nimeni de impartit nimic nici cu tine si cu atit mai putin cu conducerea CLUBULUI,stai linistit.....cit priveste intinsul miini de ajutor cred ca ai gresit omul.

....... din contra pot sa zic . Nu dezvolt ca nu are rost aici.
Eu am constatat (ca si a altii de pe acest forum) ca de multe ori cind vine vorba despre produse faci trimitere imediata spre firma cu nume de CLUB care intimplator comercializeaza astfel de produse.
Ca produsele sunt japoneze , e ok atita timp cit exista piata pt. ele.Ca sunt de multe ori scumpe sau f. scumpe e o alta poveste , dar asta nu inseamna neaparat ca-s si cele mai bune din lume.
In rest numai de bine si doresc tuturor sa aibe in posesie macar atitea produse japoneze cite am eu., dar care sa-si si merite intradevar banii ceruti pe ele

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
-
Gogol
- veteran

MatrixVR5 scrie:
Din punctul meu de vedere, Japanese domestic market (JDM) este NR. 1 in lume , apoi altii

.

Asta-i la fel si cu gripu Boca, care cum intreaba unu de grip sare unul si acelasi cu boca.
Pana la urma e snobism lesinat. Nu mai ai loc de jedemisti pe baltile cu 3 stiuci si 2 salai.
Sa va vad unde mai faceti fite si basini cu ele cand nu or mai exista pesti rapitori decat la acvariu din constanta si cand or deceda ii impaiaza la antipa....

-
ULK
- veteran

JDM rulz....vrem sau nu vrem..ne permitem sau nu...Ca suna a paradox cu ce ape si ce pesti avem pe aici..tot asa de adevarat...nu asta este problema.
Dar sa zici ca nu a fost nici o reclama...cand stim de inainte ca urmeaza un link de Abrevis cand posteaza colegul Matrix...deja e gogonata.
-
Gogol
- veteran

Sa fie sanatos cu reclama lui, oricum eu nu cumpar de la abrevis ca sunt departe de mine si mai au si produse scumpe (pt mine cel putin).
Ideea e ca snobismul e in floare pe aici mai rau ca pe forumurile de crapari.
-
viorel.
- veteran

Ati luat foc ca 3.14zdele
Pe mine chiar ma interesa subiectul si voi o dati in diverse
Eu cumpar lucruri scumpe sau ieftine, jdm sau jaxon , dupa cum cred eu ca-mi folosesc sau ca am bani de cheltuit
Nu inteleg de ce va luati mereu la cearta si stricati topicul omului care dorea doar o informatie?
Si el,la fel ca mine , nu face parte din divizia "master" domne, si doreste o parere despre ceva ce i-ar putea fi de ajutor in pescuitul asta pe naturale experimentat de unii dintre noi! Aia mai de open asha!
Deci ce leader fluoro mai folositi?
pescar particular
-
mastersef
- utilizator nou

Salut!am folosit cam tote grosimile pima la 30lb,am incercat sa potrivesc grosimea leaderului cu a textilului ca sa se rupa la agrafa sau jig in caz de agatatura ,si am ajuns la concluzia ca atit la gume ,unde folosesc numai PE uri pt ca nu iau apa,pina la 16lb varivas sau sunline,iar la voblere PP de 20lb ,fluorocarbonul de 20lb e ok,cel putin eu asa pescuiesc,iar firma atit seagur invizx cit si cel iefti redlabel sau p-line,cred ca nu prea are importanta atita timp cit e de 20lb,nu e prea gros,am sesizat dupa 3 ani buni de pescuit la rapitori cu cel putin 100 partide pe an si sute de monturi lasate ca n-are rost sa faci finete cu salai,cel putin pe apa curgatoare ,nu pescuiesc pe balti ca nu am unde,poate pe balta e altcumva habar n-am,am prins si cleni cu inaintasi de 20lb asa ca !!!!!
-
anem
- veteran

viorel. scrie:[.....]
Si el,la fel ca mine , nu face parte din divizia "master" domne, si doreste o parere despre ceva ce i-ar putea fi de ajutor in pescuitul asta pe naturale experimentat de unii dintre noi! Aia mai de open asha!
Deci ce leader fluoro mai folositi?
... huh, nasol sa iti dai cu parerea ... mai ales daca e o parere care nu face parte nici din master dar nici din open ... pa
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
-
tibishor84
- utilizator nou

salut,
vad ca s-a deviat putin de la topic.....dar asta e.
Am pus ieri pe un PP de 15 lb un leader de Hardmono Iron Claw de 0,35 (am fluorocarbon Akashi de 0,22 care cica ar tine pana la 8 kg, nu cunosc firma si nu prea am avut incredere in 0,22- cum spuneam pe Elba sunt "monstrii") si mi-a dat ieri la jig un avat cam la 4-5 kg (poze sunt pe "ce am eliberat azi"). Intre PP si hardmono am folosit un nod Albright iar Hardmono l-am legat de agrafa cu Improved Clinch. Toata montura s-a comportat excelent la salbaticia avatului, insa ceea ce nu prea imi place este ca Leaderul de Hardmono nu e asa de rezistent la abraziune cum ar fi teoretic Fluorocarbonul, deci .......voi ce Fluorocarbon folositi?
Multam

Am prins Pesisorul de Aur si pe el scria : Made in China!
-
Iujin
- veteran

E foarte bun nodul Albright, acelasi il folosesc si eu si de asemenea cu agrafa pentru vobler, la jig nu folosesc deloc agrafa. As vrea sa folosesc acum Seaguar Abrazix, am inteles ca e mult mai rezistenta la abraziune cica de 3 ori mai rezistent decat celalalt Seaguar. La fel ca si tine folosesc PP de 10 si de 15 lb, nu folosesc floro mai gros de 15 lb. Foarte multa lume foloseste floro si pentru a evita scurtarea firului textil dar cred ca cei mai multi folosesc leader-ul de floro pentru prezentare si pentru abraziune. La fir textil de peste 15 lb nu mai folosesc deloc floro carbon. Aceasta este optiunea mea.
Dragostea e oarba, dar casatoria ii reda vederea!!!