Fluorocarbon ca linie principala?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Vai...stii ca-n Wisconsin e pastime number 1 copcaritul. Astia-s maniaci, sa-i vezi cu frezele, tot felul de scule electronice, cu cortulete cu incalzire etc...am vazut odata cred ca 60 de shack-uri din astea pe un ochiulet de apa. Ma dusesem cu familia la patinaj, bine ca nu mi-a cazut copilu'n vreo gauraonesti scrie:Asta cu apa e inghetzata si-astept pana-n aprilie sa dau si sa prind peste, nu-i o scuza. Faci acolo doua copci, prinzi doi salai (cu Seaguar - evident) si-tzi trece oftica. Asa fac eu numai ca - cu Berkley. Dar nu Fireline Crystal ci MicroIce.

-
- veteran
Adrian,
Se cam gaseste peste tot firul respectiv in dimensiunile cautate de tine. Chiar acum am trecut pe la Le Baron-ul de pe St.Laurent Blvd. si era. Am vazut chiar c-a aparut si un model mai nou care se cheama Abrazix si cica ar fi si mai rezistent la abraziune decat Invizixul. Ambele au exact acelasi pretz.
http://www.seaguar.com/Products_AB.html
Se cam gaseste peste tot firul respectiv in dimensiunile cautate de tine. Chiar acum am trecut pe la Le Baron-ul de pe St.Laurent Blvd. si era. Am vazut chiar c-a aparut si un model mai nou care se cheama Abrazix si cica ar fi si mai rezistent la abraziune decat Invizixul. Ambele au exact acelasi pretz.
http://www.seaguar.com/Products_AB.html
D-acord cu Onesti, daca vrei ceva rezistent la abraziune. Am investigat extensiv Seaguar, si InvizX e cel cu calitatile cele mai multe (invizibilitate, flexibilitate, elasticitate), dar AbrazX este mai rezistent la frecare. In rest, nu cred ca-i prea diferit de InvizX, adica e foarte bun
Sper sa nu ma dezamageasca foarte tare "in aplicatii". Eu doar l-am pipait, masurat, intins...ce sa mai, e superb. De exemplu, am vazut si folosit destule fire de calitate (mono) la viata mea, dar asta-i incredibil de transparent. Trebuie focalizat bine cand te uiti la el (la diametru mic, cel putin) ca sa-i distingi periferia. Pe bune.

Sper sa nu ma dezamageasca foarte tare "in aplicatii". Eu doar l-am pipait, masurat, intins...ce sa mai, e superb. De exemplu, am vazut si folosit destule fire de calitate (mono) la viata mea, dar asta-i incredibil de transparent. Trebuie focalizat bine cand te uiti la el (la diametru mic, cel putin) ca sa-i distingi periferia. Pe bune.
Re: Raspuns de la Customer Service (Berkley)
N-am prea avut timp sa mai intru pe forum zilele astea, dar vad ca n-ai citit ce tocmai iti spusesem.aditud scrie: Comentarii:
1. Se vede ca, desi eu am pus intrebarea de pe site-ul oficial Berkley, e alta organizatie, Pure Fishing (cu care, poate, sunt afiliati) care le face Customer Service...
Nu ti-a raspuns o alta organizatie. Ti-a raspuns proprietarul brand-ului Berkley! Pure Fishing detine Berkley si nu numai.
In fine, nu conteaza...
Re: Raspuns de la Customer Service (Berkley)
OK! Sunt de acord si ca nu conteaza. Important e ca marcheaza cu 0.15mm role cu fir despre care si ei stiu ca de fapt are 0.193mm. Mie asta-mi spune multe.Musti scrie: Nu ti-a raspuns o alta organizatie. Ti-a raspuns proprietarul brand-ului Berkley! Pure Fishing detine Berkley si nu numai.
In fine, nu conteaza...