Fluorocarbon ca linie principala?

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
onesti
veteran
veteran

Mesaj de onesti » 22 Ian 2009, 00:15

Asta cu apa e inghetzata si-astept pana-n aprilie sa dau si sa prind peste, nu-i o scuza. Faci acolo doua copci, prinzi doi salai (cu Seaguar - evident) si-tzi trece oftica. Asa fac eu numai ca - cu Berkley. Dar nu Fireline Crystal ci MicroIce. :wink:

aditud
senior
senior

Mesaj de aditud » 22 Ian 2009, 02:39

onesti scrie:Asta cu apa e inghetzata si-astept pana-n aprilie sa dau si sa prind peste, nu-i o scuza. Faci acolo doua copci, prinzi doi salai (cu Seaguar - evident) si-tzi trece oftica. Asa fac eu numai ca - cu Berkley. Dar nu Fireline Crystal ci MicroIce. :wink:
Vai...stii ca-n Wisconsin e pastime number 1 copcaritul. Astia-s maniaci, sa-i vezi cu frezele, tot felul de scule electronice, cu cortulete cu incalzire etc...am vazut odata cred ca 60 de shack-uri din astea pe un ochiulet de apa. Ma dusesem cu familia la patinaj, bine ca nu mi-a cazut copilu'n vreo gaura :? I-am luat repede d-acolo, sa nu se ia boala :) Si pentru ce, pentru niste regine amarate sau niste crappie speriati... Pfui, nu vad nimic atractiv in "pescuitul" asta, daca se poate numi asa. Parerea mea! Eu sunt mai asa, mai cu frumusetea naturii, a locului de pescuit. Pot sa nu prind nimic o zi-ntreaga, daca pescuiesc intr-un "colt de rai" tot merg acasa cu zambetul pe buze. Asa ca, in privinta mea, pestii pot sta linistiti pana-n aprilie. Dar dup-aia i-a luat mama :evil:

Jedi
veteran
veteran

Mesaj de Jedi » 22 Ian 2009, 03:47

Cica foarte multi merg cu cortuletele incalzite cu lampa de propan ca sa poata bea nestingheriti.Ala-i scopu nr 1. :lol: .
Unde-s multi putoarea creste.....Pestisorii se rareste.

aditud
senior
senior

Mesaj de aditud » 22 Ian 2009, 06:59

Jedi scrie:Cica foarte multi merg cu cortuletele incalzite cu lampa de propan ca sa poata bea nestingheriti.Ala-i scopu nr 1. :lol: .
Sper sa ai dreptate, asa ar avea sens :D Mai ca m-as apuca si eu, prin prisma asta :) Dar, ma tem, unii chiar o fac din manie, nu alcoolemie.

adrian frunza
veteran
veteran

Mesaj de adrian frunza » 22 Ian 2009, 07:39

salut onesti
e in montreal ,la magazine seaguar fluorocarbon ? ma intereseaza INVIZX 20 sau 25 lb . deasemenea rig'n hook owner . da-mi niste adrese te rog .m-am saturat de cabelas.
mersic de raspuns .
walleye

onesti
veteran
veteran

Mesaj de onesti » 22 Ian 2009, 19:50

Adrian,

Se cam gaseste peste tot firul respectiv in dimensiunile cautate de tine. Chiar acum am trecut pe la Le Baron-ul de pe St.Laurent Blvd. si era. Am vazut chiar c-a aparut si un model mai nou care se cheama Abrazix si cica ar fi si mai rezistent la abraziune decat Invizixul. Ambele au exact acelasi pretz.

http://www.seaguar.com/Products_AB.html

aditud
senior
senior

Mesaj de aditud » 22 Ian 2009, 22:38

D-acord cu Onesti, daca vrei ceva rezistent la abraziune. Am investigat extensiv Seaguar, si InvizX e cel cu calitatile cele mai multe (invizibilitate, flexibilitate, elasticitate), dar AbrazX este mai rezistent la frecare. In rest, nu cred ca-i prea diferit de InvizX, adica e foarte bun :wink:

Sper sa nu ma dezamageasca foarte tare "in aplicatii". Eu doar l-am pipait, masurat, intins...ce sa mai, e superb. De exemplu, am vazut si folosit destule fire de calitate (mono) la viata mea, dar asta-i incredibil de transparent. Trebuie focalizat bine cand te uiti la el (la diametru mic, cel putin) ca sa-i distingi periferia. Pe bune.

Musti
veteran
veteran

Re: Raspuns de la Customer Service (Berkley)

Mesaj de Musti » 23 Ian 2009, 21:09

aditud scrie: Comentarii:
1. Se vede ca, desi eu am pus intrebarea de pe site-ul oficial Berkley, e alta organizatie, Pure Fishing (cu care, poate, sunt afiliati) care le face Customer Service...
N-am prea avut timp sa mai intru pe forum zilele astea, dar vad ca n-ai citit ce tocmai iti spusesem.
Nu ti-a raspuns o alta organizatie. Ti-a raspuns proprietarul brand-ului Berkley! Pure Fishing detine Berkley si nu numai.
In fine, nu conteaza...

aditud
senior
senior

Re: Raspuns de la Customer Service (Berkley)

Mesaj de aditud » 24 Ian 2009, 16:51

Musti scrie: Nu ti-a raspuns o alta organizatie. Ti-a raspuns proprietarul brand-ului Berkley! Pure Fishing detine Berkley si nu numai.
In fine, nu conteaza...
OK! Sunt de acord si ca nu conteaza. Important e ca marcheaza cu 0.15mm role cu fir despre care si ei stiu ca de fapt are 0.193mm. Mie asta-mi spune multe.

danone
veteran
veteran

Mesaj de danone » 02 Mar 2009, 13:41

De unde pot cumpara SEAGUARD INVIZX din Romania eventual Ungaria?

Scrie răspuns