Eu cred ca Andrei v-a raspuns foarte precis la intrebarile voastre, ori va faceti ca nu pricepeti ori aveti chef de scandal. In fine, o sa va spun parerile mele dupa 3 partide de pescuit cu ea. Si pana veti tine si voi un Ever Green in mana va trebui sa ma credeti pe cuvant
Cel mai mare peste a fost un salau de 4 kile agatat si de spate,(sa vezi ce sar pe mine acuma ca sunt jepcar, dar sper ca apreciati sinceritatea), care nu a avut nimic de spus, dupa doua plecari in forta, ca am zis ca e stiuca la inceput, a venit cuminte spre mal.
Am dat pe Dunare si pe Olt, cel mai mic jig folosit a fost de 9 g, lanseta incepe sa se incarce bine exact cum spune producatorul cu 14 g, am dat cu jiguri pana la 30 g . Fir Stroft GTP 3(12 lbs.), mulineta Shimano Curado 101D. Un exemplu de senzitivitate: am dat in fata barajului de la Izbiceni, apa are peste 30 m., cu jig de 14g simteam absolut tot ce se intampla acolo jos, pietre, iarba, chiar si un fier beton care mi-a halit un jig

. Acolo am luat doi strapi la kil, iar atacul s-a simtit extrem de bine pentru adancimea respectiva, nici chiar pana in inima cum spunea Razvan dar destul cat sa nu existe loc de confuzii, pentru 30m de apa de parcurs eu zic ca e destul de senzitiva
Am coborat in aval de baraj unde am trecut la jiguri sabot de 21 si apoi 20g, curentul fiind rapid trebuia coborat repede in locul de activitate ce avea o lungime de vreo 10 m, mai sus sau mai jos agatai in pietre. Jucam jigul din varful vergii si lasam curentul sa-l duca, 3 buc 2 au dat in el de chiar s-au simtit in inima, al treilea fiind cel mare care mi-a dat de sa-mi dizloce umarul si chiar nu am idee cum am ajuns sa-l iau de spate. Ca sa intelegeti cel mai bine cat de senzitiva este, va povestesc ce test am facut cu unul din prietenii mei care a ramas si el vrajit de bat si si-a dat de curand comanda (another snob joined the club

), tinand lanseta in mana am lasat sa cada o frunza de salcie pe varf, se simte atat de bine ca-ti vine sa intepi

Sper ca v-am lamurit cu senzitivitatea.
Tre` sa intru intr-o sedinta, revin cu info despre celelalte aspecte.