Evergreen Balista
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Adelin, nu e vorba de venin si oricum nu m-as cobora sa-l scuip pe tine. Postul meu anterior era mult mai simplu: l-ai facut pe K. - Gerula, (chiar daca-i adevarat sau fals), "amenintzi" ca pui tu psihopatzii pe el, iar apoi dupa ce altzii mai raspund la subiect, te razgandesti, profitzi de radiera de moderator si stergi ce nu tzi-a convenit din ce declarasei inainte. Nu mi se pare fair. Asuma-tzi macar ce scrii.Adelin scrie:@ Onesti- Mult venin se pare ca ti-a ramas in gusha, ma intreb de unde?!Dar scuipa tot, nu inghitzii ca face rau la ficatzi.
Si tzi-am mai spus despre iconitzele zambitoare ceva: inainte de-a trece la ele rezolva-tzi problemele cu buclucasa litera "i": in subiectul cu "Tg.Jiu" imi ziceai "Tu sa fi sanatos" iar in precedentul zici "nu inghitzii". Nu de alta dar daca vei vrea sa-tzi mai cumperi o Stella vezi sa nu se scrie cu un singur "l", pt ca atunci s-ar chema tzeapa.
- Stefan Tudose
- Moderator
Onesti,
conjugarea corecta ar fi "declarasesi" nu "declarasei", aceasta din urma fiind o forma inexistenta in limba romana. Io zic sa nu te bagi la creatii daca nu te tine. Ramai pe pescuit, eventual.
conjugarea corecta ar fi "declarasesi" nu "declarasei", aceasta din urma fiind o forma inexistenta in limba romana. Io zic sa nu te bagi la creatii daca nu te tine. Ramai pe pescuit, eventual.
WSB Dream Team
www.wsbteam.com
www.wsbteam.com
- Dragos Cretu
- senior
pai discutia s-a incheiat practic de cand dragos s-a prins de treaba cu sfanta germina. mare pacat, incepuse promitator
.
@ onesti,
tu erai un tip lejer la un moment dat. sper ca nu ai ramas afectat de schimbul de mingi cu olaf adrian copilu gerula. poate nu ai inteles: omul chiar s-a distrat la fel de bine ca si noi. normal ca ne lipseste unu' care sa tina la caterinca in halul ala. pur si simplu era placut sa citesti dimineata la cafea chestii numa' bune sa faci burta de ras, in loc sa texte de chestii d-astea de don'soare afectate de atacuri imaginare. sper sa-ti revii.

@ onesti,
tu erai un tip lejer la un moment dat. sper ca nu ai ramas afectat de schimbul de mingi cu olaf adrian copilu gerula. poate nu ai inteles: omul chiar s-a distrat la fel de bine ca si noi. normal ca ne lipseste unu' care sa tina la caterinca in halul ala. pur si simplu era placut sa citesti dimineata la cafea chestii numa' bune sa faci burta de ras, in loc sa texte de chestii d-astea de don'soare afectate de atacuri imaginare. sper sa-ti revii.
- kuin tauti
- veteran
@ Onesti
Eugen are dreptate ! mai lejer asa ...
Eu zic ca nu trebe bagate in seama toate prostiile (scuipatul veninului , amenintari etc )
Hai mai bine sa revenim la discutia despre echipamente !
Parerea mea este ca : cine isi cumpara stella … saracu nu stie mai bine !
Se vede ca orizontul ingust al cunostintelor combinat cu experienta practica minora de pescar este in mod direct reflectata in alegerea echipamentului . De asemeni musai trebuie sa fi nespus de naiv sa crezi orbeste toata campania publicitara a unui produs .
Un echipament bun nu este obligatoriu sa fie si scump ! Cine face alegeri scumpe nejustificate si nefondate denota vanitate care mere mina in mina cu prostia ...
Cel mai tare argument de pina acum a fost … AM BAAANI ! tu nu ajungi la miere ?
Au si alti bani dar au si un strop de modestie si eu cand ma impiedic de ”meseriasi” de astia care tin neaparat sa spuna lumii intregi ca ei au lovele … nu stiu de ce dar ma duce mintea la tigani transpirati si rapanosi plini de ghiuluri si lanturi de aur la git care flutura in evantai bacnotele pe strada .
Eugen are dreptate ! mai lejer asa ...
Eu zic ca nu trebe bagate in seama toate prostiile (scuipatul veninului , amenintari etc )
Hai mai bine sa revenim la discutia despre echipamente !
Parerea mea este ca : cine isi cumpara stella … saracu nu stie mai bine !
Se vede ca orizontul ingust al cunostintelor combinat cu experienta practica minora de pescar este in mod direct reflectata in alegerea echipamentului . De asemeni musai trebuie sa fi nespus de naiv sa crezi orbeste toata campania publicitara a unui produs .
Un echipament bun nu este obligatoriu sa fie si scump ! Cine face alegeri scumpe nejustificate si nefondate denota vanitate care mere mina in mina cu prostia ...
Cel mai tare argument de pina acum a fost … AM BAAANI ! tu nu ajungi la miere ?
Au si alti bani dar au si un strop de modestie si eu cand ma impiedic de ”meseriasi” de astia care tin neaparat sa spuna lumii intregi ca ei au lovele … nu stiu de ce dar ma duce mintea la tigani transpirati si rapanosi plini de ghiuluri si lanturi de aur la git care flutura in evantai bacnotele pe strada .
Dumitre vezi ca incercarea ta de a-l insulta cu orice pret pe Adelin s-ar putea sa nu fie inteleasa de toata lumea. Noi astia care te-am recunoscut in spatele noului nick o intelegem, insa s-ar putea ca posesorii celor mai scumpe scule (evergreenistii) sa creada ca te referi la ei - avand in vedere topicul - si sa se simta jigniti.
P.S. Aveai dreptate cand printre injuraturi, pe privat, mi-ai zis ca nu ai fost banat pe rapitori.
Se pare ca doar ti s-a restrictionat accesul sub vechiul nume.
P.S. Aveai dreptate cand printre injuraturi, pe privat, mi-ai zis ca nu ai fost banat pe rapitori.
Se pare ca doar ti s-a restrictionat accesul sub vechiul nume.
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.