Evergreen Balista

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
adi777
veteran
veteran

Mesaj de adi777 » 31 Ian 2008, 14:45

eugen scrie:acu' ti s-o fi pus pata sa ma iei la bataie! :)
nu bah, bem pe bune, fara scantei, viu cu mana goala, ne impacam. :cooler: :bere:
TEAM ATOM

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 31 Ian 2008, 14:51

adi777 scrie:viu cu mana goala, ne impacam. :cooler: :bere:
da' ce mah adi, erati certati? :D
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 31 Ian 2008, 15:02

mah nu-mi mai distrageti atentia pe topicul asta, se intampla si discutii serioase pe aici :lol:

adi777
veteran
veteran

Mesaj de adi777 » 31 Ian 2008, 15:13

Adi_ scrie:
adi777 scrie:viu cu mana goala, ne impacam. :cooler: :bere:
da' ce mah adi, erati certati? :D
nu ma, da na. Deci bagam ?
TEAM ATOM

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 31 Ian 2008, 15:27

desi as bea vreo beri chiar acum, nu pot sa raspund da pentru ca vei zice ca glumit :lol:

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 31 Ian 2008, 15:31

eugene, deja te balbai :lol:
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 31 Ian 2008, 15:47

deh, ce sa mai zic, e clar ca topicul este mort demult. let it RIP

Red21
utilizator nou
utilizator nou

Re: Evergreen Balista

Mesaj de Red21 » 13 Apr 2012, 15:09

:)) HAhahah ce tare ..

dalea robert
senior
senior

Re: Evergreen Balista

Mesaj de dalea robert » 15 Apr 2012, 10:47

razvan m. scrie:Inca o dovada ca nu tot ce e frumos ambalat, cu pret exagerat si nume bombastic este neaparat si bun.

http://www.tackletour.com/reviewevergreenbalista.html
Si eu am acest obicei de a ma informa si-n stanga si-n dreapta, subliniez, SI-N STANGA SI-N DREAPTA, totusi nu imi pot forma o parere dintr-o singura sursa, fie ea externa, chiar si TACKLETOUR!! Am si eu un link, a carui legatura cu subiectul este doar comparatia intre a critica si a lauda exagerat, partinitor,(fara nicio tenta politica) http://economie.hotnews.ro/stiri-finant ... europa.htm , nu cunosc exact cota de piata a acestei publicatii, dar ideea se subintelege(daca moderatorul are un alt link pentru exemplu, mi-l poate inlocui pe cel pe care l-am postat, daca este interpretat altfel)!!! :) :wink:
P.S. Chiar daca primul „bat” de la EverGreen l-am achizitionat dupa ce l-am tinut in mana, (de fapt, primele doua, spinning - „The Spin Cobra”, baitcasting - „The Air Driver”), cateva din lansetele de top de la EverGreen(cand erau alte vremuri, ehehe! cand nu existau unele link-uri, sic! :lol: ) au fost comandate fara a fi vazute(doar pe site-uri), era si cam greu, pentru ca nu prea existau pe la noi, Oricum, am avut norocul cu doi prieteni buni care m-au ajutat si nu am fost dezamagit de niciun „bat”, desi parca dau doua puncte in plus celor de la EverGreen fata de majoritatea lansetelor de la MegaBass, design mai putin exotic-excentric si greutatea redusa, de fapt(nu ca as fi vreun expert, dar la cat am observat, avand, totusi, de cativa ani aceste lansete) si actiunea. Dintre MegaBass-urile pe care le-am urmarit, am si un MegaBass Kirisame caruia nu-i gasesc corespondent la EverGreen, iar MegaBass-ul Arms Paraizo l-am ratat la mustata si la un pret super, mai mic cu vreo 10-15% decat pretul de catalog, atunci cand aparuse - ce sa mai spun de tva, transport,etc - , facand pereche cu MegaBass Bespoke Racing Condition, :wallbash: :wallbash: !!
Mai bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti sa spulberi orice indoiala! Inteleptul nu spune ce stie, prostul nu stie ce spune!

Scrie răspuns