discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
eugen
- veteran

cum ce legatura are? mi-ai dat trimitere sa citesc acele articole, basca un forum de la macaronari.
aia discutau exclusiv felul in care se preteaza lansetuta la cutare si cutare aplicatie din pescuitul la black bass.
te rog spune-ne ca vazusei acest mic detaliu inainte sa comanzi lansetele, altfel mor astia de ras si o sa-i ai pe constiinta.
credeam ca-ti place tonul meu monoton si tampitel. nu am de gand sa schimb placa cata vreme dai semne ca mai vrei.

-
Adi_
- veteran

adi777 scrie:
@Adi_
gaseste Eugen cuvantu respectiv in DEX, nu imi fac probleme. Eu totusi zic sa incerca-ti stimabililor si cuvinte mai complicate, pa asta il stiu de cand am inceput scoala.
hai mah adi777, daca v-au invatat cuvinte complicate din scoala, de ce nu v-au invatat si gramatica?
ps. sper ca nu te superi, glumim!

"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
-
adi777
- veteran

-
Adi_ scrie:adi777 scrie:
@Adi_
gaseste Eugen cuvantu respectiv in DEX, nu imi fac probleme. Eu totusi zic sa incerca-ti stimabililor si cuvinte mai complicate, pa asta il stiu de cand am inceput scoala.
hai mah adi777, daca v-au invatat cuvinte complicate din scoala, de ce nu v-au invatat si gramatica?
ps. sper ca nu te superi, glumim!

special am gresit, ca sa ma iezi tu\ pe sus profezzsore de romanzza care este! poate ma inveti tu niste gramati\\ca prof-esore care este!
am glumita! scuze! sper ca nu te-ai supourtatsalaq ! no offense !
TEAM ATOM
-
Adi_
- veteran

nu ma supar adi777, ca si eu aveam la scoala o femeie de serviciu care se credea profa de romana si ne invata tot felul de cuvinte complicate pe coridor!
no offense, just kiddin'

"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
-
adi777
- veteran

-
Adi_ scrie:nu ma supar adi777, ca si eu aveam la scoala o femeie de serviciu care se credea profa de romana si ne invata tot felul de cuvinte complicate pe coridor!
no offense, just kiddin'

ok! ba hai sa terminam ca suntem penibili io asa zic! io zic sa blocheze un admin topicu asta ca ajungem draku la duel.
scuze! no offense!
TEAM ATOM
-
adi777
- veteran

-
eugen scrie:cum ce legatura are? mi-ai dat trimitere sa citesc acele articole, basca un forum de la macaronari.
aia discutau exclusiv felul in care se preteaza lansetuta la cutare si cutare aplicatie din pescuitul la black bass.
te rog spune-ne ca vazusei acest mic detaliu inainte sa comanzi lansetele, altfel mor astia de ras si o sa-i ai pe constiinta.
credeam ca-ti place tonul meu monoton si tampitel. nu am de gand sa schimb placa cata vreme dai semne ca mai vrei.

Eugen dragu meu, te rog, nu mai polua topicu cu tampenii. Ai demonstrat ca esti destept, noi astia din tabara Evergreen ne-am dat seama, ca nu putem sa ne punem cu tine. Dute te rog frumos in laboratoru tau si reprodu o musca Tzetze sa vedem ce mare artist esti si dute te rog la pescuit!
TEAM ATOM
-
adi777
- veteran

-
Nu poti bre sa faci asta, esti la low level!!! acuma sa vezi tu tras cu mitraliera!
TEAM ATOM
-
Dragos Cretu
- senior

-
Da bre,....but I`m working my way up!!!!!

-
eugen
- veteran

gata, adi, m-am executat.
shit, iar a iesit imitatie de baboi.