Evergreen Balista

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 29 Ian 2008, 17:34

Hi Costica
My name is Sorin si-mi pare rau :( :(
a .....si sunt alcoholoic ....hac ..... :D

ma iertatz , .......sau nu ?
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

Dragos Cretu
senior
senior

Mesaj de Dragos Cretu » 29 Ian 2008, 17:40

Hi, my name is Dragos and I`m a fishoholic.

But I haven`t had a xxx in twelve days, cross my heart and hope to become a xxx soup.

Remember: "xxx are friends, NOT food!"

Hiuuu!!! I`m glad I got that off my chest. :bere:
Thank you, Father for revealing fishing to me!!!

www.myspace.com/monarchyspace

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 29 Ian 2008, 18:27

De la ce s-a plecat si uite la ce s-a ajuns.Seamana a politichie, la inceputul sedintzei totzi sunt la cutzite iar cand se termina, la plecare, totzi se pupa la iesire... :shock:
Dushmanitziva in pace! :lol:

adi777
veteran
veteran

Mesaj de adi777 » 30 Ian 2008, 07:04

Ba, problema e ca unu se crede mai destept ca celalalt. Unu mai mare mistocar ca altu, unu mai subtil ca altu. Daca ii vreo ofensa undeva, imediat apare scuza "ce ba nu stii de gluma" ? Eugen e cel mai subtil de aici, dupa parerea lui, asa de subtil, incat nici macar chiar nici el ori se subintelege insusi se dribleaza uneori in subtilitate, nici macar el nu isi da seama cat de subtil este la un moment dat, se autodepaseste omul si in felul asta progreseaza intelectual,filosofic si metafizic, depaseste acest plan al prostiei umane numa de el inteles, asta ii clar. Eugen eu cred ca esti un adept al lui Martin Heidegger, eu cred ca este filozoful tau preferat- vezi teoria "nimicului", deaspre "nimic", ce este "nimicul", in filozofia asta te regasesti tu din ce in ce mai mult, iar noi care "e prosti" si nu ne prindem de subtilitatile tale marete, ne revarsam nervii si incepem sa injuram aici ca prostii-> vezi eu aprox 7 postari anterioare.

Auzi ba Eugene, mai ai de lucru la tehnicile de manipulare, scuze ma glumit! totul e caterinca ! ce ba te-ai suparat ? incearca alte metode te rog frumos ! sper ca nu te-ai suparat bre ? totul e caterinca, nu pune la suflet te rog! imi cer scuze!

ps: Eugen ,scuze am glumit! :lol: Eugen , totul e la misto, ce ba nu stiti de gluma ? :lol: auzi bre lasa subtilitatile, nu te supara bre, am glumit! Eugene bre lasa bre ca ne-am dat seama ca tu e destepti, ne-am dat seama demult timp si ca ne face la orice ora din zi si din noapte, noi e constienti de asta bre! scuze am glumit :lol: ! stiu bre ca tu ne considerati aici prosti si ne incitati, stim bre ca este mare manipulator de mase! Traiasca Eugen ! scuze am glumit! totul e caterinca ! ce bre ? nu stii bre de gluma ?
TEAM ATOM

adi777
veteran
veteran

Mesaj de adi777 » 30 Ian 2008, 07:24

MihaiV scrie:
Dragos Cretu scrie:Io cred ca cel mai bine iti facem un bat de musca heavy - x fast si te punem sa dai la lipan cu el sa vedem dup`aia daca mai vorbesti din carti.... :lol: :lol: :twisted:
acu si tu, de unde ai vrea sa vorbeasca? :lol: :lol: bine macar ca a luat carti cu text, ca altii vorbesc din carti cu poze! :lol:

Si-mi cer si io scuze daca s-a simtit careva prost! :oops:
Tie cine ti-o cerut parearea mah ? Faci aici pe avocatu mah ?

ps: scuze am glumit! e caterinca mah, ce nu intelegi de gluma, te rog sa ma ierti!
TEAM ATOM

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 30 Ian 2008, 08:22

:lol:

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 30 Ian 2008, 10:15

adi,

imi pare sincer rau pentru suferinta provocata.

daca vrei pot sa incerc sa pun o vorba buna la niste oameni care au balti concesionate. poate se rezolva de o populare cu black bass sa ai si tu o balta, pardon pista de tratament.

pana atunci insa asculta sfatul lui misu si ia-ti un concediu mai lung. va trebui sa te multumesti cu pestii de pe la noi, ceea ce da, este dramatic, dar sunt convins ca evergreenul face fata la orice provocare.

nu citesc filozofie deci sincer n-as vrea sa prelungim discutia pe panta asta. eu inca ma lupt cu DEX-ul. in fiecare dimineata la cafea invat cate un cuvant nou. vrei sa-ti citez definitia termenului "lujer" sau o stii?

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 30 Ian 2008, 10:33

eugen scrie: nu citesc filozofie deci sincer n-as vrea sa prelungim discutia pe panta asta. eu inca ma lupt cu DEX-ul. in fiecare dimineata la cafea invat cate un cuvant nou. vrei sa-ti citez definitia termenului "lujer" sau o stii?
eugen, ia vezi si cuvantul "elucubratie", o sa-ti foloseasca pe viitor cand vei citi unele chestii pe aici :lol:
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 30 Ian 2008, 10:36

:) pfuai cat de coolz suna, ma duc sa vad

adi777
veteran
veteran

Mesaj de adi777 » 30 Ian 2008, 10:46

eugen scrie:adi,

imi pare sincer rau pentru suferinta provocata.

daca vrei pot sa incerc sa pun o vorba buna la niste oameni care au balti concesionate. poate se rezolva de o populare cu black bass sa ai si tu o balta, pardon pista de tratament.

pana atunci insa asculta sfatul lui misu si ia-ti un concediu mai lung. va trebui sa te multumesti cu pestii de pe la noi, ceea ce da, este dramatic, dar sunt convins ca evergreenul face fata la orice provocare.

nu citesc filozofie deci sincer n-as vrea sa prelungim discutia pe panta asta. eu inca ma lupt cu DEX-ul. in fiecare dimineata la cafea invat cate un cuvant nou. vrei sa-ti citez definitia termenului "lujer" sau o stii?
ma da destept mai esti ma! citeste un pic de filosofie ca tie chiar nu ti-ar strica, la ce IQ puternic ai. Ce legatura are black bass cu Evergreen asta numa tu stii, chiar nu inteleg. Eu zic sa luati tu si Misu un concediu mai lung pe un rauletz de munte sa mai exersati un pic cu musculitzele, ca la bete de baitcast nu va pricepe-ti, da de loc.

@Adi_
gaseste Eugen cuvantu respectiv in DEX, nu imi fac probleme. Eu totusi zic sa incerca-ti stimabililor si cuvinte mai complicate, pa asta il stiu de cand am inceput scoala.

Hai Eugen Confucius baga ceva inteligent, ca m-am cam plictisit de tonu tau monoton si dilimandros.
TEAM ATOM

Scrie răspuns