My name is Sorin si-mi pare rau

a .....si sunt alcoholoic ....hac .....

ma iertatz , .......sau nu ?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Tie cine ti-o cerut parearea mah ? Faci aici pe avocatu mah ?MihaiV scrie:acu si tu, de unde ai vrea sa vorbeasca?Dragos Cretu scrie:Io cred ca cel mai bine iti facem un bat de musca heavy - x fast si te punem sa dai la lipan cu el sa vedem dup`aia daca mai vorbesti din carti....![]()
![]()
![]()
bine macar ca a luat carti cu text, ca altii vorbesc din carti cu poze!
![]()
Si-mi cer si io scuze daca s-a simtit careva prost!
eugen, ia vezi si cuvantul "elucubratie", o sa-ti foloseasca pe viitor cand vei citi unele chestii pe aicieugen scrie: nu citesc filozofie deci sincer n-as vrea sa prelungim discutia pe panta asta. eu inca ma lupt cu DEX-ul. in fiecare dimineata la cafea invat cate un cuvant nou. vrei sa-ti citez definitia termenului "lujer" sau o stii?
ma da destept mai esti ma! citeste un pic de filosofie ca tie chiar nu ti-ar strica, la ce IQ puternic ai. Ce legatura are black bass cu Evergreen asta numa tu stii, chiar nu inteleg. Eu zic sa luati tu si Misu un concediu mai lung pe un rauletz de munte sa mai exersati un pic cu musculitzele, ca la bete de baitcast nu va pricepe-ti, da de loc.eugen scrie:adi,
imi pare sincer rau pentru suferinta provocata.
daca vrei pot sa incerc sa pun o vorba buna la niste oameni care au balti concesionate. poate se rezolva de o populare cu black bass sa ai si tu o balta, pardon pista de tratament.
pana atunci insa asculta sfatul lui misu si ia-ti un concediu mai lung. va trebui sa te multumesti cu pestii de pe la noi, ceea ce da, este dramatic, dar sunt convins ca evergreenul face fata la orice provocare.
nu citesc filozofie deci sincer n-as vrea sa prelungim discutia pe panta asta. eu inca ma lupt cu DEX-ul. in fiecare dimineata la cafea invat cate un cuvant nou. vrei sa-ti citez definitia termenului "lujer" sau o stii?