Evergreen Balista
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Sorin, Moderatori
- Dragos Cretu
- senior

- kuin tauti
- veteran

mama daca as primi cate un miel ori de cite ori am fo botezat ....
logica psiho e ok ! daca ai poze esti meserias si daca nu ...
viva psiho !
rasvane eu am vorbit la general si la nivel de idee mi-am exprimat parerea personala in ce priveste raportul intre pret, calitatea echipamentului si natura umana ...
Nu intru in polemici cu tine ca vad ca esti considerat o icoana pe forum si nu ma pun nici cu cei deveniti moderatori pe baza numarului de mesaje nicidecum pe calitatea continutului lor caci vorba aia voi aveti alte libertati ca membri mai vechi ... evidet ! ... asa ca : eu zic sa citesti mesajele lui adelin si vezi cit venin contin si apoi dati cu parerea !
singurul care poate sa confirme de la cine a primit acel mesaj este Alex_ - si din partea mea o poate face linistit !
logica psiho e ok ! daca ai poze esti meserias si daca nu ...
viva psiho !
rasvane eu am vorbit la general si la nivel de idee mi-am exprimat parerea personala in ce priveste raportul intre pret, calitatea echipamentului si natura umana ...
Nu intru in polemici cu tine ca vad ca esti considerat o icoana pe forum si nu ma pun nici cu cei deveniti moderatori pe baza numarului de mesaje nicidecum pe calitatea continutului lor caci vorba aia voi aveti alte libertati ca membri mai vechi ... evidet ! ... asa ca : eu zic sa citesti mesajele lui adelin si vezi cit venin contin si apoi dati cu parerea !
singurul care poate sa confirme de la cine a primit acel mesaj este Alex_ - si din partea mea o poate face linistit !
- kuin tauti
- veteran

sunt sigur ca nu de la userul "kuintautti" a primit mesajul. dar eu nici nu ma refeream la useri ci la persoanekuintautti scrie: singurul care poate sa confirme de la cine a primit acel mesaj este Alex_ - si din partea mea o poate face linistit !
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
Topicu ar trebui mutat pe cafenea , exista riscu sa ne intretinem o vreme cu el hehehe!!!
Io il suspectez de ceva vreme , insa nu se lega cu Alex pe chestia cu muscaritu , insa pe Dumitru l-am uitat de-a binelea .
K , acuma intelegi ce am zis in legatura cu gasca de psihopati hehehe!!!
Fir Intins!!!
Io il suspectez de ceva vreme , insa nu se lega cu Alex pe chestia cu muscaritu , insa pe Dumitru l-am uitat de-a binelea .
K , acuma intelegi ce am zis in legatura cu gasca de psihopati hehehe!!!
Fir Intins!!!
Se pare ca evergreenisti au plecat si ne-au lasat fara raspunsuri.
Totusi e pacat ca nu vom reusi sa intelegem in cate feluri poate lucra o lanseta de swimbait, de ce este nevoie de o lanseta de pana-n 4 oz, greutza si foarte foarte scumpa pentru pescuit la jig, fie chiar in extra-heavy cover, cum se face ca un blank conceput pentru swimbait exceleaza in senzitivitate, intrecand cele mai specializate lansete de jig si multe alte mistere ce probabil ca vor ramane neelucidate.
Mare pacat !
Totusi e pacat ca nu vom reusi sa intelegem in cate feluri poate lucra o lanseta de swimbait, de ce este nevoie de o lanseta de pana-n 4 oz, greutza si foarte foarte scumpa pentru pescuit la jig, fie chiar in extra-heavy cover, cum se face ca un blank conceput pentru swimbait exceleaza in senzitivitate, intrecand cele mai specializate lansete de jig si multe alte mistere ce probabil ca vor ramane neelucidate.
Mare pacat !
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.