discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
Dragos Cretu
- senior

-
Mai kuintautti aka gerula aka dumitre (whatever the helll your name is), am intrat in galeria ta personala si stii ce scria?! "galeria este goala sau nu a fost creata"

; pune si tu ceva acolo sa vedem si noi cat de meserias esti tu

-
Adi_
- veteran

cand am zis ca stiu de la cine a primit Alex_(Gerula) acel mesaj privat, poate ati crezut ca vorbesc prostii

"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
-
kuin tauti
- veteran

mama daca as primi cate un miel ori de cite ori am fo botezat ....
logica psiho e ok ! daca ai poze esti meserias si daca nu ...
viva psiho !
rasvane eu am vorbit la general si la nivel de idee mi-am exprimat parerea personala in ce priveste raportul intre pret, calitatea echipamentului si natura umana ...
Nu intru in polemici cu tine ca vad ca esti considerat o icoana pe forum si nu ma pun nici cu cei deveniti moderatori pe baza numarului de mesaje nicidecum pe calitatea continutului lor caci vorba aia voi aveti alte libertati ca membri mai vechi ... evidet ! ... asa ca : eu zic sa citesti mesajele lui adelin si vezi cit venin contin si apoi dati cu parerea !
singurul care poate sa confirme de la cine a primit acel mesaj este Alex_ - si din partea mea o poate face linistit !

-
eugen
- veteran

he he he...alex's history mah baieti. reveniti-va!
-
Adi_
- veteran

kuintautti scrie:
singurul care poate sa confirme de la cine a primit acel mesaj este Alex_ - si din partea mea o poate face linistit !

sunt sigur ca nu de la userul "kuintautti" a primit mesajul. dar eu nici nu ma refeream la useri ci la persoane

"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
-
Adelin
- Moderator

Totzi 3 intr-un pahar cu votca.
Votca bei parca, nu?!

-
SF
- veteran

Topicu ar trebui mutat pe cafenea , exista riscu sa ne intretinem o vreme cu el hehehe!!!
Io il suspectez de ceva vreme , insa nu se lega cu Alex pe chestia cu muscaritu , insa pe Dumitru l-am uitat de-a binelea .
K , acuma intelegi ce am zis in legatura cu gasca de psihopati hehehe!!!
Fir Intins!!!
-
Adi_
- veteran

100% nu e Alex_
-
razvan m.
- veteran

-
Se pare ca evergreenisti au plecat si ne-au lasat fara raspunsuri.
Totusi e pacat ca nu vom reusi sa intelegem in cate feluri poate lucra o lanseta de swimbait, de ce este nevoie de o lanseta de pana-n 4 oz, greutza si foarte foarte scumpa pentru pescuit la jig, fie chiar in extra-heavy cover, cum se face ca un blank conceput pentru swimbait exceleaza in senzitivitate, intrecand cele mai specializate lansete de jig si multe alte mistere ce probabil ca vor ramane neelucidate.
Mare pacat !
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.